reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej laseczki :-)

U nas tez pogoda do d**y... A śniegu tyle, że żałuję, że sanki już schowane. I nic mi się nie chce....

Myszqo-mam prośbę: jak już Twój małżon zrobi ten tatuaż to zrób mu zdjęcie z zaskoczenia i wklej, wiesz gdzie :-D prooooooszę. Podoba mi się ten pomysł, ale zanim się zdecyduję, chętnie bym to na kimś zobaczyła :-)

Vive zrobię, zrobię jak się troszkę zagoi. Ale jest świetny! Strasznie mi się podoba. Ja uwielbiam wytatuowanych facetów i M. wreszcie się dał namówić. :-D Ale fotkę zrobię :-)
On ma dosyć duży ten tatuaż bo ma 5x12cm. Tzn. wiesz mój jest o wiele większy ale na taki nie wygląda, bo jest na plecach albo mi się tylko tak wydaje że taki jakiś mały ten mój :-D M. ma na ręku, na wewnętrznej stronie na przedramieniu, ale wygląda BOSKO!!!:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie laseczki w ten jakże "piękny" śnieżny:wściekła/y: poranek. U nas sypie tak że świata nie widać a do tego właśnie rozmawiałyśmy z panem wójtem że on się zastanawia czy odśnieżać i trwonić kasę skoro za tydzień tego śniegu już ma nie być:angry::angry::angry:

Ja na kawkę chętna zawsze :-)

Witam w ten cudowny śnieżny dzień!
Witajcie laseczki w ten jakże "piękny" śnieżny:wściekła/y: poranek. U nas sypie tak że świata nie widać a do tego właśnie rozmawiałyśmy z panem wójtem że on się zastanawia czy odśnieżać i trwonić kasę skoro za tydzień tego śniegu już ma nie być:angry::angry::angry:

Hehehehe co za gościu :angry::-D Może to na prima aprilis żarcik?

Kto mi zrobi masaż pleców?

U mnie tez sypie......chcę zasnąć i obudzić się wiosną....
Zapominajko a nie lepiej znaleźć jakiegoś przystojnego, umięśnionego masażystę ???:-p

Mamusia a dlaczego tak dziwnie Karolinka jest w przedszkolu?
bo czesto choruje, pediatra powiedziala ze w pierwszym roku w przedszkolu dzieci choruja 15 razy w roku, drugi rok 10-5, a trzeci to juz 5-2, takie sa statystyki, ale wiadomo sa dzieci ktore nie choruja, a sa ktore w kolko choruja, moja do przedszkola nigdy nie miala goraczki oprocz trzydniowki, a w przedszkolu zaczela

u nas tez sypie, a le ja uwielbiam zime, dla mnie zima moze byc i caly rok, ale prawdziwa zima, a nie chlapa:-)))))))))))))))

reklama
Dzien dobry:-)
Chyba tylko u mnie nie sypie i u Pyciolka, ale mrozik trzyma:tak:

Mamusiu przedszkole przywatne niewiele zmienia poza tym, ze kosztuje 2 razy wiecej, a przy dwojce dzieci wychodzi niemala kwota. Kiedy dziecko jest chore tez musi siedziec w domu, a placisz stala kwote niezaleznie od tego czy dziecko chodzi czy nie.

Kanuś święte słowa to co napisałaś:tak: Niestety u nas brakuje chyba tego co najważniejsze, czyli szacunku, bez tego żaden związek nie ma szans moim zdaniem:-(
I też przytłacza nas rzeczywistośc tak jak napisała Zapominajka, ale nie wiem chyba tak jest w życiu po prostu:dry:

Pyciolku ja też myślę, ze 3 testy raczej się nie mylą:tak: A kiedy do gina sie wybierasz?

Ostatnia edycja:
Do góry