reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kochane wpadlam sie jeszcze przywitac w tej piękny (poniekąd- na pewno nie pogodowo:p) dzionek:)

Kochane moje babeczki, co ja bym bez Was zrobiła:****
Wszystkiego NAJ NAJ NAJWSPANIALSZEGO:*
Dla wszystkich i każdej z osobna , bo jesteście CUDOWNE!!!

bukiet_czerwonych_r____.jpg

Jak juz tylko bede spowrotem to sie zamelduje:) aaaaaaale jestem podekscytowana:p hahaha

Siedze z Sonia i nie moge sie ruszyc, wiec tworze:-D..

W pewien piątek lodowaty
przyszly na swiat małe skrzaty.
Chociaz plan byl trochę inny,
wpadły wczesniej niz powinny.

Tak im strasznie siē spieszyło,
więc z okrzykiem, jakze miło
wylezc wreszcie z brzucha tego..przytulnego, lecz ciasnego..

Drugi ludzik nam powiedzial,
ze choc grzecznie sobie siedział, dosyc miał juz swej sąsiadki i tej całej babskiej gadki.

Ile mozna sluchac panie,
wciaz o butach na sniadanie,
a o trwalej ondulacji przy obiedzie i kolacji.

W dzien swietego walentego,
na pokladzie vipowskiego samolotu sie znalazly..
Do sztokholmu polecialy, niczym wielkie, wielkie gwiazdy..

A dzien pozniej do nas wyszly,
w piątek, jakze uroczysty.
Cudny Fabian, sprytka Sonia. Dwa krasnalki z siłą słonia:-).

Te krasnalki- proszę Was,
poznacie gdy przyjdzie czas
i przyjadą wszystkie ciotki,
do Fabiana oraz Soni

A teraz- niech rosną pięknie,
mama niech aż z dumy pęknie
gdy za jakiś dłuższy czas
usłyszy o tych skrzatach świat

Sonia to pewnie artystka
będzie wciąż we fleszów błyskach
a Fabianek- chłop na schwał
będzie silny, mówię Wam

niech już mama się szykuje
bo coś tak już w środku czuję
że te skrzaty wyjątkowe
wejdą wkrótce jej na głowę ;)

Niech więc zdrowo się chowają
i pociechy dużo dają
Niech rodzice się z nich cieszą
i niech siostrzyczkę rozśmieszą

Te dwa małe rozrabiaki,
co zmieniają plany mamci.

;)

Pyciolek- gratulacje :) a wszystkim dziewczynom i starszym i młodszym- wszystkiego najlepszego z okazji ich święta.
Zapominajko- co do zmuszania, nacisków- to jest z różnych stron. W tamtym artykule była informacja o naciskach ze strony Urzędu Miasta, słyszałam też o listach z ministerstwa do dyrektorów przedszkoli w których było napisane że dobrze żeby jak najwięcej 6-latków wysłać do szkół- w tonie "jak nie poślecie to nie będzie dobrze" (dokładniejszego cytatu spróbuję poszukać). Tutaj- dla tych, którzy chcą się podenerwować: Wpychają sześciolatki do szkolnej ławki | rp.pl

Wszystkiego najlepszego babeczki moje;-)

Kaja,ale z Ciebie artycha:-):-):-) i do tego poetka
Kanuś ja też czekam na wieści:-p

reklama
Jestem:)

Ogłaszam wszem i wobec , że bedziemy mieli CÓRECZKE!!!!!!!!!

:-D:tak::-D takze Dzien Kobiet obchodzimy dzisiaj pełna parą:)

Ale sie ciesze, a Mariczka bedzie jeszcze mocniej:)
Malutka zdrowa, wszystko idealnie sie rozwija, lapki, pytki, brzuszek, główka....według USG jest dwa dni starsza:)
Takze początek lipca jest nasz:) z wrazenia, nie spyutalam o wage i wzrost, ale wszystkie pomiary ma idealne;)
Wierciła sie, machała raczkami, uciekała w moje boczki..... ale w trakcie sprawdzania płci, żadnych oporów:p hahahah
zdjęcia zaraz wrzucę w odpowiednie miejsce:)

Do góry