reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kanusia cudowne wieści:-) Widzę, że cieszysz się z córci:tak: Mam nadzieję, że nie skasowali Was za bardzo za to usg;-)
Zauważyłam, że kobiety zazwyczaj bardziej chcą dziewczynkę niż chłopca;-)

reklama
Asiulka dziękuje.....wiesz co ja za pierwszym razem byłam nastawiona na chlopca....a okazała sie MARICZKA...a teraz ona ciagle mowila o siostrzyczce i tak jakoś sie przyjęło....hahahah a za usg zapłaciłam 80$...a kobieta cudowna ,która robiła to badanie.....spawdzała wszystko przeszło godzinkę:)

Witajcie babolce :-) Najlepszego z okazji naszego święta :tak::tak::tak::tak:

Kanusia ogromniaste gratulacje :tak::tak::tak::tak: no to będzie K miał babiniec;-)
Kaja przepiękny wierszyk:tak:aż się serducho ściska:happy:

Madzienko cudna gwiazda :tak::tak:

U nas dziś leniwe popołudnie. Dziewczynki zadowolone wróciły ze szkoły i przedszkola z tulipanami, do tego jeszcze dostały od taty kwiatki:tak: A ja postanowiłam uczcić swoje święto piwkiem:happy: tak więc...zdrówko:-)

Kanuś gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
super w dzień kobiet dowiedzieć się o narodzinach następnej kobietki;-)

ja dziś idę na piwko z koleżanką z pracy, a co;-) mój ostatnio coś baluje a ja mam zaległości:-D

I ja i ja :-) Z winkiem od mężusia :-) Kwiatki od syna też dostałam.

Za to nie dostałam pracy. No nic szukamy dalej :-) Trochę nawet odetchnęłam, że ta rewolucja trochę się przeciągnie ;-)

O dobrze , że jesteś Skarbie ;-)
Żądam twoich fotek na odpowiednim wątku!!!
Hahahahahahaha!
Padłam!

Witajcie...u nas zima na maksa...sypie, wieje, miecie....

ja chce wiosnę!!!!!!!!!!!!

:-D:-D:-D:-D
to była jedyna pobudka naszej córci tej nocy wiec nakarmiłyśmy się i dalej spać poszłyśmy, ale musiałam podzielić się z Wami wiadomością o zimie:-p

No znowu padłam. Dobrze, że mnie nie obudziłas o tej 4 żeby mi zakomunikować ;-)

Siedze z Sonia i nie moge sie ruszyc, wiec tworze:-D..

W pewien piątek lodowaty
przyszly na swiat małe skrzaty.
Chociaz plan byl trochę inny,
wpadły wczesniej niz powinny.

Tak im strasznie siē spieszyło,
więc z okrzykiem, jakze miło
wylezc wreszcie z brzucha tego..przytulnego, lecz ciasnego..

Drugi ludzik nam powiedzial,
ze choc grzecznie sobie siedział, dosyc miał juz swej sąsiadki i tej całej babskiej gadki.

Ile mozna sluchac panie,
wciaz o butach na sniadanie,
a o trwalej ondulacji przy obiedzie i kolacji.

W dzien swietego walentego,
na pokladzie vipowskiego samolotu sie znalazly..
Do sztokholmu polecialy, niczym wielkie, wielkie gwiazdy..

A dzien pozniej do nas wyszly,
w piątek, jakze uroczysty.
Cudny Fabian, sprytka Sonia. Dwa krasnalki z siłą słonia:-).

Bomba!!!!

Macie dziewczyny talent!

​Kana gratuluję!!!

reklama
Kanuśka gratulacje :) tak czułam ,że będziesz miała córunie :)

Alex w końcu padł, zaczął się weekend i zawsze w piątki i w soboty ma pozwolenie na oglądanie długometrażowych baj na laptopie :-D

mężowy jeszcze w pracy...ale na szczęście w przyszłym tygodniu pierwsze zmiany ma :)

Madziu tolerancyjna żonka jesteś...a TY kiedy poświętujesz ?????? hahahha

Do góry