reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
nie nuda podczas karmienia :-D:-D:-D

Tygrys nie broń się przed drugim...Fifi na pewno chciałby rodzeństwo...

nuda mówisz:-p
Oj tam oj tam Fifi mi kupił ostatnio lalkę z tatusiem ( bo dziewczynki bawią się lalkami) i teraz się nią opiekuje więc niech na razie mu wystarczy:-p

Marzycielko co masz??????????????????!!!!!

Czesc Babeczki:tak: U nas moze zimowo nie jest, raczej jesiennie, deszczowo i smetnie:-( Ja tez chce juz wiosne bardzo bardzo:tak:

Pyciolku
Kochany Nasz gratulacje wielkie:-D To bedziesz miala jak ja dziecie grudniowe i listopadowe:tak:

Kana 3mam kciuki za wizyte no i czekamy na wiesci:tak:

Zuzia zasmarkana od rana. I kaszle chyba juz tydzien takim mokrym, odrywajcym kaszlem. Inhaluje ja ciagle, ale nie widze poprawy. Chyba trzeba bedzie odwiedzic lekarza:eek:
Zrobilam sobie przerwe z tabletkami anty i tak sie koszmarnie czuje. Ciagle boli mnie podbrzusze, jajniki kluja tak, ze chodzic nie moge. A dzisiaj rano jak wstalam zrobilo mi sie slabo, niedobrze, czarno przed oczami, myslalam ze sie przewroce, ale polozylam sie na chwile i przeszlo.

Dostałam fajne życzonka z okazji Dnia Kobiet, napiszę Wam dla poprawy humoru;-)

Dzis Dzień Kobiet!
Więc Kochana przyjmij życzenia moje z rana.
Od kobiety drugiej też, która wie jak w życiu jest...
Żebyś zawsze piękna była,
Żebyś nigdy nie przytyła,
By Ci włosy nie wypadły,
Żeby cycki nie opadły,
Dupcia zawsze jędrna była,
Byś facetów wciąż kusiła...
Byś kłopotów mało miała,
O zmartwieniach nie myślała,
Bo pamiętaj, że rozterki
Źle wpływają nam na nerki
I nie tylko;)
Więc Kobieto życzę Ci samych zajebistych dni...

Fajne życzenia :-)
U nas chłopcy zrobili niespodziankę, dostałyśmy prezenty i kwiaty, a Prezes zarządził chwilę relaksu przy kawie.

nuda mówisz:-p
Oj tam oj tam Fifi mi kupił ostatnio lalkę z tatusiem ( bo dziewczynki bawią się lalkami) i teraz się nią opiekuje więc niech na razie mu wystarczy:-p

Marzycielko co masz??????????????????!!!!!

No wściekliznę macicy czyt. bardzo chce mi się dziecka hahaha:-D

zanplo bardzo to miłe :D

MYSZKO, estee lauder jak najbardziej, popieram takie akcje;-)..
ZANPLO, super, takie niby nic, a jak milej czlowiekowi..
MADZIENKO, Ty nocny marku:-D..

Ja tez wstaje po nocach, i nagle sama siebie znajduje przy lodowce:-D..wprawiam sie z powrotem;-)..

reklama
Witajcie, my już w domku, dzisiaj zaliczyliśmy z Lenka pierwszy shopping
laugh.gif
...niestety nasza iskierka przespała go ale tatuś oczywiście nie zapomniał o niej...każdemu coś się dostało...nawet tata który w niedziele świętuje dzień mężczyzny
wink2.gif
został obdarowany....
w sklepach już wiosna a nawet lato....może i w pogodzie w końcu zawita trochę ciepełka....

u nas sypie non stop od nocy.....

Asiulka zdróweczka...

Myszqa trzymamy kciuki i czekamy na telefon razem z Tobą....

oto nasza gwiazda na zakupach:-D

Zobacz załącznik 544186

Do góry