reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
czesc laseczki własnie wrocilam ze sklepu z 10 pączkami i zaczynam je jesc do kawy...ciekawe ile zmieszcze..:-p
Agacia testuj ta kawa podejrzana :cool2:
zapominajko ja tak samo jak ty przy drugim dziecku na 100% bede sie starac o cc innej opcji nie dopuszczam :sorry2: wiec trzymam kciuki za pomyślne załatwienie cesarki.
Kaja sukienka przecudna !!
Madziu oj madziu Typrawie juz:)

...zjadłąm 2 i pękam................jeszcze 8.........

Ja zmieściłam 3 i teraz m niedobrze.

Madzienko a ty gdzie uciekłaś?

Tygrys nie ukrywam, że jest dla mnie pewnym pocieszeniem to, że nie tylko ja panikuję :-D

Kaja, straszny ten brzuch, ale Tobie to nie grozi skoro po jednej nie masz nic.
Myszqo u mnie też tygrys na brzuchu i teraz nacieram i nacieram, ale myślę, że to i tak nic nie da skoro już skóra taka jest.
Ja już też 3, ale narazie więcej nie mam :eek:

po pączki poszłam.....:-D:-Da że mam taki widok za oknem
zima.jpg
to trochę mi się zeszło.....śnieg już po kostki i nadal pada....

Zapominajka to jest na pewno temat bulwersujący większość...ale niestety większość ginekologów wcale sn nie uważa za naturę...bo niby dlaczego dzieci lekarzy, położne mają cc....
ja wyboru nie miałam...aczkolwiek w pierwszej cesarki nie dopuszczałam do myśli...los zdecydował inaczej...
w drugiej zdecydowała pani doktor...a więc co ma byc to będzie, trzymam kciuki żeby i Tobie udało sie

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczęta:)

Kaja suknia prześliczna i bardzo oryginalna (ja bym się nie odważyła) ;);)

Agacia jestem za testowaniem:)

Jeszcze nie zjadłyśmy ani jednego pączka z Zuzą....czekamy aż mój tata nam podwiezie olej bo nie możemy wyjść z domku, bo u nas wstrętna pogoda:(

Zapominajko jeśli dla Ciebie cc to jedyna opcja, to ja bym już nie kombinowała tylko zapłaciła te 3 tysie i miała swojego lekarza.

Kaja straszny ten brzuchol:szok::no: U mnie sie nie obyło bez rozstępów ale i tak nie jest najgorzej:)

Ostatnio właśnie oglądałam stare zdjęcia i nie mogłam uwierzyć, że taki wielki miałam ten brzuch:szok:

ooooooo oczom moim nie wierzę !!!!!!:szok: AGATKAS>????!!!!:szok:

Zapominajko cieszę się ze cie pocieszylam:)
Madziu z tymi poloznymi i zonami lekarzy masz racje....
i wogule co to jest u ciebie za oknem????? przeciez ja juz czekam na wiosne!!!

Zanplo zapraszam do mnie ja chyba na tych 2 poprzestane..

reklama
Madzienko ale zima.
U mnie tylko takie placki gdzieniegdzie. A tak już na wiosnę czekam :sorry2:

A brzuch mam cały w paski. I staram się na niego nie patrzeć po prostu. Taką mam pamiątkę po Iggym;-)
Teraz nie mam ani jednego świeżego...

Do góry