reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

AGATKAS, na koncu swiata to mieszkam ja:-D...choc juz nie na takim na jakim mieszkalam..
snieg pada i topnieje, wiec nawet mnie to specjalnie nie wzrusza:-)

kurcze, w zyciu nie mialam takich worow pod oczami, co to niby ma byc..
w ogole, idz stad i nie wracaj:dry:

reklama
Dzien dobry:-) To ja chyba w Polsce nie mieszkam, bo u nas pogoda raczej wiosenna. Co prawda jest chlodnawo, ale swieci sloneczko i w koncu jest bezwietrznie, wiec jak tak patrze za okno to raczej widze wiosne niz zime. Ja skonsumowalam tylko 2 paczki, wiecej nie dalam rady, tak mnie zmulilo:sorry2:
Bylismy z malym u lekarza. Juz praktycznie zdrowy, ale antybiotyk mamy brac do niedzieli. Robimy sobie teraz co najmniej 2-tygodniowa przerwe od przedszkola, zeby Filip sie troche zregenerowal.

Zapominajko ja tez bym nie dala sie pokroic na zyczenie, nawet jakby mi doplacili. I szczerze to troszke nie rozumiem kobiet, ktore tak bardzo chca cc, ale nie krytykuje tego, to Twoja sprawa, Twoje cialo, jak masz miec traume po porodzie sn to moze lepsza bedzie cesarka. Ale dziwi mnie troche podejscie Twojego lekarza, to troche przegiecie zeby bral od swojej pacjentki 3 tys za wykonanie cc:eek:

Kaja brzuch straszny:szok: Na pewno taki Ci nie grozi:no: Ja po Fifim nie mialam nic, a po Zuzi zrobilo mi sie pare malenkich rozstepow kolo pepka, wlasciwie ledwo widocznych. I co dziwne zrobily mi sie one juz po porodzie, chyba ze w ciazy ich nie widzialam.

Żanplo, Kana 3mam kciuki za wizyty. I czekamy na wiesci oczywiscie:tak:

Agatkas to co robiłaś jak cię nie było?

Kana trzymam &&&&&& napisz koniecznie co ci lekarz powiedział.

Asiulka dobrze, że Filip zdrowieje. Mam nadzieję, że skończy się dla was sezon antybiotykowy.

Zapomionajko napisze na pewno....ale po lekarzu jedziemy jeszcze do mojej mamy na kawusie i paczki....wiec jak bede w domku to Wy bedzie slodko spaly:) a nawet lapaly juz trzeci sen:p hahaah

Asiulka dziękuje;* Ciesze sie,ze Twoj maly juz z tego wychodzi i oby teraz juz bylo tylko lepiej ze zdrówkiem:**** żadnych choróbsk;*

Hej

eeeee jaki test :eek: no co Wy ? :eek:

Byłam dzisiaj pazurki zrobic, włoski i na plotach :blink:, a teraz mnie głowa boli.

Zapominajko ja tez się drugiego porodu boję, ale chyba nie potrafiłabym podjąć decyzji , jeżeli zapytaliby mnie co wolę cc czy naturalny.
Rozstępów tez nie mam , całe szczęście :sorry2:

U nas też śnieg pada :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Madzienko szykujesz się na jutro ? :-D

Asiulka super, że Fifi zdrowieje.

Agacia zazdroszczę i pazurków i ploteczek.
Nie chcesz testu to nie. Kana też się upierała, a po ilości ciężarówek na wątku wiadomo, że ciąże są zaraźliwe ;-)

Objadłam się pączków i jest mi niedobrze :sorry:
Mam nauczkę.

cześć baby...jadę jutro na konferencję do Warszawy z pracy... w sobote wieczorem wracam...nie wiem w co mam się na nią wystroić...:sorry2:

reklama
Do góry