reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kaja mi się na prawdę bardzo podoba. Jest sliczna, niby skromna, ale taka elegancka. No i tez tak myslę, że bransoletka i kolczyki ... bo naszyjnik już do niej nie pasuje.

Asiulka ja Cię proszę !

reklama
Kaja ta sukienka jest przepiękna, nie mogę sie napatrzeć, taka delikatna, a zarazem bogata.
U nas spadło mnóstwo śniegu, prawdziwa zima, drzewa wyglądają ślicznie.
1 pączek już za mną, a 2 czekają na talerzu :-D, dzisiaj sobie nie odpuszczam z jedzeniem.
Po południu mam wizytę więc zobaczę co tam u córci słychać.
Kana trzymam kciuki za to USG, może uda się coś wykombinować.

Kajucha - sukienka cudo! Buty też.
Ale najlepszy brzuchol :-) Jak Ty to robisz, że przy bliźniakach ani pół rozstępa nie masz?????
Życie jest niesprawiedliwe :-p Ja po jednym chudym Jaśku wyglądam jak tygrys :-D
Apropos butów muszę sobie kupić jakieś buty bo już dawno nic nie kupowałam :dry:

Zapominajko mojej znajomej siostra załatwiała sobie zaświadczenie, ze nie moze rodzić naturalnie bo ma chory kręgosłup. Tak na serio zdrowa jak ryba ale pierwsze dziecko rodziła tak jak ty przez cc a drugie miała naturalnie i nie chciała. Więc jej załatwiali w Konstancinie zaświadczonko. I to biegiem bo miała już skurcze i dopiero jej siostra jechała do Konstancina do znajomego załatwiać papierek. I się udało :-)

Może spróbuj podpytać na jakimś forum regionalnym o takie możliwości. Dziewczyny pewnie piszą o przekupnych lekarzach :-D

Agacia - testuj się :-)

Myszqo pewnie piszą, ale nie wiem, czy zauważyłaś. Gdziekolwiek pytasz o cc na życzenie lub coś ten deseń jest lincz. No czasem jakby Katarzyną W babka chcała zostać...

Dzien dobry ja jeszcze w piżamce...ale najwyższa pora ogarnąć się...i ruszyć w poszukiwaniu pączusiów...

Zanplo u nas tez sypie i już biało, a na drogach ślizgawica....
Powodzenia na wizyce...

Pyciołku mialam wczoraj zapytać i zapomniałam:cool: co masz przeciw dzieciakom z listopada/grudnia:szok:

Kajka śliczna suknia a buty extra...

Kanus trzymamy kciuki za wizyte....jak u was sa zapowiadane zamiecie?

Agacia testuj...czekamy:-)

Jula dzisiaj ma bal w rytmie samby....boa pojechalo do przedszkola:-)

reklama
Heloł;

Agacia rób sikanego, nie trzymaj nas w niepewności.

Kieca fajna, ale ta modelka jakaś niedopchnięta :-D

hahahahaha, no tez tak sobie o niej pomyslalam jak zobaczylam:-D

Kajucha - sukienka cudo! Buty też.
Ale najlepszy brzuchol :-) Jak Ty to robisz, że przy bliźniakach ani pół rozstępa nie masz?????
Życie jest niesprawiedliwe :-p Ja po jednym chudym Jaśku wyglądam jak tygrys :-D
Apropos butów muszę sobie kupić jakieś buty bo już dawno nic nie kupowałam :dry:

Zapominajko mojej znajomej siostra załatwiała sobie zaświadczenie, ze nie moze rodzić naturalnie bo ma chory kręgosłup. Tak na serio zdrowa jak ryba ale pierwsze dziecko rodziła tak jak ty przez cc a drugie miała naturalnie i nie chciała. Więc jej załatwiali w Konstancinie zaświadczonko. I to biegiem bo miała już skurcze i dopiero jej siostra jechała do Konstancina do znajomego załatwiać papierek. I się udało :-)

Może spróbuj podpytać na jakimś forum regionalnym o takie możliwości. Dziewczyny pewnie piszą o przekupnych lekarzach :-D

Agacia - testuj się :-)

nie wiem...hmmm..ale co sie sram, ze zaraz mnie porozrywa to moje, a jak juz to zobaczylam ostatnio to zastanawialam sie czy nie zaczac pazurow obgryzac:szok::-D
az mnie zastanawia czy to naprawde mozliwe czy to lapa jakiegos grafika...
trzymajcie sie..
Miała bliźniaki (wtf) - KCIUK

Myszqo pewnie piszą, ale nie wiem, czy zauważyłaś. Gdziekolwiek pytasz o cc na życzenie lub coś ten deseń jest lincz. No czasem jakby Katarzyną W babka chcała zostać...

zrob na to kupe, to Twoje cialo, Twoje doznania, przezycia i bol...masz prawo decydowac sama..
Myszka dobrze pisze , zalatw to sobie za tysiaka ...

ach jaki tu ruch od rana, az milo:-)

znowu sniegiem zasypalo, ale temp na plusie, zaraz bedzie bryja..
ale, nie narzekam, nawet ta bryja mnie tu zachwyca...zamiast sniegu po pas do maja:-D

Do góry