reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

mi sie rozstepy nie robia, rzeczywiscie...wymyslilam sobie, ze to nagroda za "zwierze" , pamietam jak sie na mnie profesor jeden wydarl, a ja z Marysia na reku, bo nie mialam jej gdzie zostawic...jak poszlam odebrac wyniki z hematologii "prosze spojrzec prawdzie w oczy i przestac sie oklamywac"..w sensie kupuj babo trumne, jakbym mogla tego wszystkiego sobie oszczedzic i Marysi przede wszystkim, matki placzacej nad jej lozeczkiem po nocach, to wzielabym wszystkie rozstepy tego swiata, chocby na czole:-D

dobra, nie halunie, Agatkas, z Toba to juz osiem i pol wieku nie gadalam, fajnie sie wraca " na lono" co nie:-D

ja tych paczkow w koncu nie upieklam, a tak nasypalo sniegu, ze nawet mi nie w glowie wystawiac kinala, wiec S kupi proch i bedziemy piekli po poludniu:-)

reklama
U nas pada śnieg :-) Zaraz zabieram dzieciaki na dwór. Na sanki się nie da ale chociaż śnieżkami się porzucamy :-D

Zapominajko - wiesz co ja myślę o dyskusjach nad moim własnym ciałem? :cool: :rolleyes: <------- o tak myślę :-D

Jak mi ostatnio siostra zrobiła wykład o moich pięknych blond włosach do pasa co je miałam 8 lat temu i dyskusja po co się tak oszpecam krótką fryzurą to na Wigilie przyszłam z wygolonym jednym bokiem :-D

To Twój wybór, Twoja decyzja, Twoja kasa.

Ja jeszcze ani jednego pączka nie zjadłam. Czekam aż mi siostra przywiezie :-)
Doooooooobra idę na śnig :-)

Tygrys na właśnie nie wiem co się dzieje...wczoraj resztki śniegu i już bliżej wiosny a dzisiaj znowu ta cholerna zima:tak:

Zapominajka pamiętaj że my jesteśmy z Toba i kazda twoją decyzja....i nic nikomu do twojej blizny na brzuchu...

Kaja no fajnie się wraca:)

A to nasze pączki:) paczki3.jpg

Zaczęło sypać u mnie :no:
ZIMO PRECZ!!!

Agatas zapraszasz?
Co ty teraz porabiasz?

Jasne że zapraszam:) Tylko szkoda że na końcu świata mieszkam:)

Co ja porabiam? Pracuję tam gdzie hmmmm chyba ostatnio jak tu jeszcze byłam pracowałam - z mężowym w jednej firmie informatycznej. Ja w księgowości.
A aktualnie jestem na opiece z moim chorowitkiem:)

reklama
Dzień dobry kochane:)

Smacznych Paczusiow życzę wszystkim z Was :)
My czekamy do popoludniu... Jednego zjem przed wizyta a resztę po... Bo bedą mi pewnie krew brać to może tak nie wypada po Czterech pięciu oddawac :p hahaha

A mam do Was pytanko może głupie przepraszam... Nasiusialam do pojemniczka gdzie mam go trzymać do popołudnia?

U nas juZ sypie oby jednak nie sPadło te 15 cm bo sie nie rusze... Troszkę mocniej wieje, ale póki co - odpukac zawieji nie mA ....

Madziu kochana ja mam na telefonie taki program co mi pokazuje pogodę o konkretnej godzinie, porze dnia, wiatr temp, wilgotność i kilka innych rzeczy ... I tutaj kto ma taki program dostaje takie ostrzeżenia np o sniezycach, wichurach, jakby były to tornadach lub ulewach mega... Nawet jak zostanie ktoś porwany to od raZu masz opis dziecka czy dorosłego sytuacji i np koloru auta czy kierunku w którym porusza sie onO...

Agacia i jak tam? Tescior zrobiony? :*

Myszko podziwiam... Niezłe siostra musiała zareagować... Widok niezapomniany:)

Kochane ja tez póki co bez rozstepow przy Mari tez nie miałam ...oby w tym wytrwac a jak bedą ...No to sie przecież nie potne....

Zapominajko co do cc... Ja bym sobie w życiu nie zazyczyla sama... Ale to jest Twoje ciało, Twój wybór kochana i żadna z nas nawet nie ma prawa go kwestionować...:)

Do góry