reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
ty masz tylko brzuchol...reszta jest do pozazdroszczenia Blizniolu Ty
Agacia82
Mami :)
Oj tam, przestań !ale wielkie...
ja to nie wiem jak ja do tego slubu zamierzam isc i w co ja sie wcisne, moze w spadochron, albo namiot
Suknie wybrałaś ?
Agacia82
Mami :)
No dokładnie ... zero tłuszczyku nie?ty masz tylko brzuchol...reszta jest do pozazdroszczenia Blizniolu Ty
bedziecie przyjezdzac , zeby wcisnac mnie w sukienke
kurcze, Agaciu, nie wiem co mam robic, boje sie kupowac juz teraz bo boje sie nie zmiescic..poza tym, ja mam jakis gust posra...ny
wczoraj dostalam katalog, ponad tysiac sukienek...i nie podobala mi sie ani jedna..
z Zienia zrezygnowalam, 10 tys zlotych ta co mi sie podoba, S by kupowal...ale sorry
taka znalazlam ostatnio i jest mocno prawdopodobna:
kurcze, Agaciu, nie wiem co mam robic, boje sie kupowac juz teraz bo boje sie nie zmiescic..poza tym, ja mam jakis gust posra...ny
wczoraj dostalam katalog, ponad tysiac sukienek...i nie podobala mi sie ani jedna..
z Zienia zrezygnowalam, 10 tys zlotych ta co mi sie podoba, S by kupowal...ale sorry
taka znalazlam ostatnio i jest mocno prawdopodobna:
asiulkaa
Fanka BB :)
Kajusia piekny, idelanie okragly, zgrabny brzusio, a ze pokaznych rozmiarow nie ma sie co dziwic, w koncu mieszkaja tam 2 babelki. Z tym powrotem do formy to pewnie biorac pod uwage blizniaki urodzisz wczesnije, gdzies kolo kwietnia i dasz rade w 3 miesiace zrzucic brzuszek, bo pewnie nic innego nie trzeba bedzie w Twoim przypadku zrzucac
Agaciu zeby nie bylo, ze wywrozylysmy Ci ta ciaze
Agaciu zeby nie bylo, ze wywrozylysmy Ci ta ciaze
reklama
Boska jest ta suknia !!! I ten kolor ... wow
A z kupnem rzeczywiście poczekaj, masz jeszcze czas. I tak kupujesz gotową jedynie jakies małe poprawki, to przecież w tydz zrobią.
serio? bo ja nie moge za bardzo ostatnio polegac na swoim guscie..czyli moglaby byc? mi tez wlasnie kolor sie podoba..
no , ja trzeba zamowic poltora miesiaca wczesniej, bo jest szyta, w stanach..
a na gorsecie sa krysztaly svarowskiego...i to tyle bizuterii by bylo, bransoleta taka wieljka i kolczyki jak u tej pani..
i np te buty..
http://www.zalando.se/guess-coraly-sandaletter-guld-gu111b02t-206.html
Ostatnia edycja: