reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Cześć babole;
Madzienko sama torcik stworzyłaś? Śliczny był!
Pyciol jak działka?
Madzienko sama torcik stworzyłaś? Śliczny był!
Pyciol jak działka?
KANKIYA
Fanka BB :)
Witam i ja z pracy, nic mi się nie chce Bianka codzienie robi mi takie cyrki przy wstawaniu do przedszkola,że mam dość -nie chce się ubierać ani rozbierać z piżamy,nie podobają jej się ciuchy ,które jej naszykuję i wogóle ehhh
miłego dnia kobitki;-)
miłego dnia kobitki;-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kankiya u nas mniej więcej to samo. Iggy bawi się w indywidualistę i wybrzydza nawet przy wyborze skarpetek
Madzienko i tak jest śliczny
Madzienko i tak jest śliczny
kana161
Mama "terrorystek" :P
dZIEN DOBRY...
My po ciezkiej nocce...momentami chcialo mi sie plakac...co goraczka zeszla to za chwilke znwou u gory...a przeciez nie moge o 3 godzinki podawac jej czegos...Tak plytko i szybko oddychala....na szczescie w koncu temp. spadla, Mari sie wypocila, miala cala glowke mokra....ale okolo 6 nad ranem spowrotem prawie 39, dalam jej tym razem paracetamol....no i poki co jest ok.....
A poza tym siedze z lizakiem i cycam...slodki i kaloryczny, ale przynajmniej nie pluje hahhh
wczoraj lepienie pierogow uwazam za udane))) zamrozone czekaja na swieta....ah az mi sie przypomnial obrazek swiat z mojego dziecinstwa jak posmakowalam jednego)))
u nas pruszy sniezek....ale mysle,ze za duzo to go nie spadnie....
ok zmykam sprzatac....
Madziu torcik rewelacja)))
My po ciezkiej nocce...momentami chcialo mi sie plakac...co goraczka zeszla to za chwilke znwou u gory...a przeciez nie moge o 3 godzinki podawac jej czegos...Tak plytko i szybko oddychala....na szczescie w koncu temp. spadla, Mari sie wypocila, miala cala glowke mokra....ale okolo 6 nad ranem spowrotem prawie 39, dalam jej tym razem paracetamol....no i poki co jest ok.....
A poza tym siedze z lizakiem i cycam...slodki i kaloryczny, ale przynajmniej nie pluje hahhh
wczoraj lepienie pierogow uwazam za udane))) zamrozone czekaja na swieta....ah az mi sie przypomnial obrazek swiat z mojego dziecinstwa jak posmakowalam jednego)))
u nas pruszy sniezek....ale mysle,ze za duzo to go nie spadnie....
ok zmykam sprzatac....
Madziu torcik rewelacja)))
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kana współczuję gorączki. Mam nadzieję, że szybko Mari wyzdrowieje... Pewnie by trzeba, żeby lekarz ją obejrzał...
Zdrówka dla was.
I zazdroszczę pierogów bo uwielbiam
My już mamy autko :-)
Jest cudne. A co najważniejsze nie gaśnie
Zdrówka dla was.
I zazdroszczę pierogów bo uwielbiam
My już mamy autko :-)
Jest cudne. A co najważniejsze nie gaśnie
kana161
Mama "terrorystek" :P
dZIEKUJE DZIEWCZYNKI, OBY TE ZYCZENIA ZDROWKA SIE SPELNILY......
Zapominajko no poki co jest ok....goraczka nie wrocila...boje sie tylko wieczoru i nocki...zrobie jej letnia kapiel i mam nadzieje,ze bedzie dobrze.... zaparzylam rumianek, pachnie nim cala kuchnia i pokoik Mari....nie zaszkodzi ,a noz cosik pomoze...witaminke C ladnie przyjmuje, dalam jej tez probiotyki i je duuzo owocow...no i pije wode, lubi wiec z tym na szczescie nie ma problemu....nawet w nocy duuuzo pila....
Ale jakby bylo tak zle dzisiaj jak wczoraj to jutro ide do pierwszego lepszego lekarza.....
A no i gratuluje zakupu)) z mila checia zobacze wiec sie pochwal nowym nabytkiem))
I dzidzius na suwaczku mi sie zmienil
Zapominajko no poki co jest ok....goraczka nie wrocila...boje sie tylko wieczoru i nocki...zrobie jej letnia kapiel i mam nadzieje,ze bedzie dobrze.... zaparzylam rumianek, pachnie nim cala kuchnia i pokoik Mari....nie zaszkodzi ,a noz cosik pomoze...witaminke C ladnie przyjmuje, dalam jej tez probiotyki i je duuzo owocow...no i pije wode, lubi wiec z tym na szczescie nie ma problemu....nawet w nocy duuuzo pila....
Ale jakby bylo tak zle dzisiaj jak wczoraj to jutro ide do pierwszego lepszego lekarza.....
A no i gratuluje zakupu)) z mila checia zobacze wiec sie pochwal nowym nabytkiem))
I dzidzius na suwaczku mi sie zmienil
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam