reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam i ja z pracy, nic mi się nie chce:baffled: Bianka codzienie robi mi takie cyrki przy wstawaniu do przedszkola,że mam dość -nie chce się ubierać ani rozbierać z piżamy,nie podobają jej się ciuchy ,które jej naszykuję i wogóle :zawstydzona/y: ehhh

miłego dnia kobitki;-)

dZIEN DOBRY...

My po ciezkiej nocce...momentami chcialo mi sie plakac...co goraczka zeszla to za chwilke znwou u gory...a przeciez nie moge o 3 godzinki podawac jej czegos...Tak plytko i szybko oddychala....na szczescie w koncu temp. spadla, Mari sie wypocila, miala cala glowke mokra....ale okolo 6 nad ranem spowrotem prawie 39, dalam jej tym razem paracetamol....no i poki co jest ok.....

A poza tym siedze z lizakiem i cycam...slodki i kaloryczny, ale przynajmniej nie pluje:p hahhh

wczoraj lepienie pierogow uwazam za udane:)))) zamrozone czekaja na swieta....ah az mi sie przypomnial obrazek swiat z mojego dziecinstwa jak posmakowalam jednego:))))

u nas pruszy sniezek....ale mysle,ze za duzo to go nie spadnie....
ok zmykam sprzatac....

Madziu torcik rewelacja;))))

Kana współczuję gorączki. Mam nadzieję, że szybko Mari wyzdrowieje... Pewnie by trzeba, żeby lekarz ją obejrzał...
Zdrówka dla was.

I zazdroszczę pierogów bo uwielbiam :tak:

My już mamy autko :-)
Jest cudne. A co najważniejsze nie gaśnie :-p

dZIEKUJE DZIEWCZYNKI, OBY TE ZYCZENIA ZDROWKA SIE SPELNILY......

Zapominajko no poki co jest ok....goraczka nie wrocila...boje sie tylko wieczoru i nocki...zrobie jej letnia kapiel i mam nadzieje,ze bedzie dobrze.... zaparzylam rumianek, pachnie nim cala kuchnia i pokoik Mari....nie zaszkodzi ,a noz cosik pomoze...witaminke C ladnie przyjmuje, dalam jej tez probiotyki i je duuzo owocow...no i pije wode, lubi wiec z tym na szczescie nie ma problemu....nawet w nocy duuuzo pila....

Ale jakby bylo tak zle dzisiaj jak wczoraj to jutro ide do pierwszego lepszego lekarza.....

A no i gratuluje zakupu:))) z mila checia zobacze wiec sie pochwal nowym nabytkiem:)))

I dzidzius na suwaczku mi sie zmienil:)

reklama
Kupiliśmy takie:
autko1.jpgautko2.jpg

Do góry