reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie, w końcu i ja dotarłam....

wczoraj ach co to był za dzień...byliśmy daleko daleko, aż za Krakowem w Parku Św. Mikołajka...miejsce bajeczne, a po zmroku to zapiera dech w piersiach....Jula mega zadowolona...
dzisiaj zamiast odpoczywać to ruszyliśmy na imprezkę z forum regionalnego i tak nam weekend zleciał....

Myszqa super ta sukienka a cena....wow

zmykam spac bo padam na pyszczek....

reklama
:szok::szok::szok: Jestem pierwsza?????

Janek poszedł do przedszkola. Zaniósł stroik i bombki na kiermasz. 13 ma wigilie i przedstawienie w którym jest pastuszkiem. A że tydzien nas nie było w przedszkolu to muszę kombinować na biegiem ubranko pastuszka :-)

Dzień dobry;
Madzienko ale mieliście wyprawę. Aż zazdroszczę! Fotki cudnie wyglądają. Szkoda, że ta kraina tak daleko ode mnie.

Heh myślałam, że będę pierwsza :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry....ale tu cicho...:szok:

Zapominajka nasza wyprawa super i mimo że daleko warto było...

nikt "kawki" się ze mną nie napije.....kupiłam dzisiaj syropy do kawy w Lidlu wiecie jakie pyszne...

Ostatnia edycja:
Madzieńko, ja się napiję :-)

My mamy syropki ze Starbucksa. Misiek zawsze ze stanów przywozi w takich wielkich butlach :-) Mamy waniliowy i irish cream. Mniam. I jeszcze mam takie posypki-młynki z firmy Kotaniy wanilia z karmelem i czekolada i jeszcze chyba z kamisa taką przyprawę korzenną.

Mamy z M. naprawdę fiołka na punkcie kawy :-D Książki czytamy, chodzimy na pokazy, tylko jeszcze żadne z nas się nie wybrało na kurs baristów - chociaż co roku o tym rozmawiamy :-)

Zapominajko u nas jeszcze za wcześnie na płeć :-)
Myszqo oby szybko się Jaśkowi zagoiło. Sukienka ładna, a szczególnie tył.
Robimy Majusi urodziny w weekend bo później już święta więc nie ma jak.
Tylko prezenty nie do końca zrobione. Zamówiłam duże puzzle ze scooby doo bo uwielbia i robimy jej koszulkę z całą ekipa scoobiego i musimy ją tam jakoś wkleić. Może się uda.
Tort zamówiłam więc to co najważniejsze bedzie :-)

Zanplo mi też się najbardziej tył podoba :-D U Janka trochę lepiej, chociaż za każdym razem na siłę musimy smarować maściami. Ja trzymam ręce i go przytulam, M. trzyma nogi i smaruje. Ale krzyk na pół Warszawy. :-( No ale z każdym dniem będzie lepiej. Tylko na judo nie chodzimy, bo się boję żeby sobie nie uszkodził nic w trakcie czołgania :tak:

My też robimy urodziny Jaśkowe w sobotę. Tort zrobi moja siostra na zamówienie z Ben10:-) A co do prezentów - mamy pozamawiane też, od razu dla dzieciaków hurtem u jednego sprzedawcy się udało wszystko kupić. No prawie wszystko po czu-czu muszę iść do smyka a do jutra mam zniżkę na wszystkie zabawki 25%. I jeszcze dla Alicji muszę coś kupić, tylko nie mam pomysłu dopiero co miała 1 urodziny i dostała chyba wszystko :-) Co można kupić rocznej dziewczynce?

Zapominajko - taki słodki ulepek. Taki jak soki do rozcieńczania z wodą. Tylko nie malinowy a waniliowy. Albo syropy do drinów. Tą firmę mogę polecić http://allegro.pl/syrop-do-kawy-davinci-miod-0-75l-i2788090192.html i tą http://allegro.pl/syrop-do-kawy-simply-ginger-1l-i2798555404.html

Ostatnia edycja:
reklama
Zapominajka w Lidlu teraz sa takie LIDL
my kupilismy wszystkie smaki, dwa już wypróbowane i kawa smakuje bajecznie....

my dzisiaj robimy urodziny Juleczki w sali zabaw...bo dokładnie 4 lata temu pojawiła się między nami...
tort juz mam ale pochwale się nim wieczorem:tak::tak:w weekend natomiast dla rodzinki...więc prezentów u nas nie ma końca....

Myszqa trzymam kciuki żeby sytuacja z siusiakiem Jaska normowała sie...

Zanplo jak Wasza ospa???

a gdzie reszta??

Do góry