reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Lo matko, a tu co taki ruch od rana:-)

Siemanitos lalki, ZAPO, udanych zakupow, TYGRYS, dawaj fote, KANUSIA, nurofen, a jak nie to do lekarza, czy z lekarzem dla Mari tez taki kanal i przyjma za dwa miesiace? MADZIENKO, jak sie czujesz? tort boski, znaczy pepa na fali:-DZANPLO, jak tam brzuszek? jakies aktualne zdjecie by sie przydalo tu i tam:-D MYSZKO, no i dobrze mu powiedzialas...Uwielbiam Zienia, moze suknia slubna bedzie wlasnie od Zienia:-)..

Ostatnia edycja:
reklama
Kajka no w końcu wylazłas z ukrycia...
suknia ślubna od Zienia fiu fiu....

Peppa towarzyszy nam a tort sama wybierała wzór i taki jej sie spodobal...
dziekuje czuje się całkiem dobrze jak na 31 tydzień...

a jak reszta brzuchatek???

Tygrys pokaz fryzure...jak ten Wasz tort bedzie wygladal...my tez w niedziele swietujemy urodzinki w domu

Kajka no w końcu wylazłas z ukrycia...
suknia ślubna od Zienia fiu fiu....

Peppa towarzyszy nam a tort sama wybierała wzór i taki jej sie spodobal...
dziekuje czuje się całkiem dobrze jak na 31 tydzień...

a jak reszta brzuchatek???

Tygrys pokaz fryzure...jak ten Wasz tort bedzie wygladal...my tez w niedziele swietujemy urodzinki w domu

tylko wiesz, do takiej sukni to trzeba miec figure:-D
teraz jak bedziemy w grudniu to pojedziemy do tej naszej lesniczowki, zobaczyc jak to bedzie wygladalo z przelozeniem terminu..
bo jak stane przed wyborem , ze albo ten lipiec albo szesc tysiecy zaliczki pojdzie nam kolo nosa...to nie wiem, chyba bedzie nam szkoda..
ale jak ja w tym lipcu, jak jakas maszkara do slubu pojde z dziesiecioma kilogramami nadwagi:-(

Skad ta nadwaga bedzie...chyba ze mojej troche wezmiesz...
jak na razie to nie widze nadprogramowych kg u Ciebie...

a 6 tysiaczkow to kupa kasy zeby sobie darowac.....

Tygrysku ide za Twoim przykładem i tez odwiedzam dzisija fryzjera, trzeba na świeta wyglądać. Tylko, że jak jak zwykle siedam i mówię- tak samo jak poprzednio haha.
Kaja takiej sukni od słynnego projektanta to można tylko pozazdrościć.
Ponarzekałam na pługi to w końcu się ruszyli bo drogi już mokre.
Czy któraś z Was ubrała już choinkę? ja mam zamiar w weekend bo się już nie doczekam :-D
Jutro urlop z Mają w domu, miała być firmowa Wigilia, ale przełożyli na poniedziałek, a już sobie smaka narobiłam.

ZANPLO, 15 tydzien, a wlasciwie 16:szok:
o ludu, upadlam:-D

MADZIENKO, mi sie wydaje ze z dnia na dzien jestem coraz ciezsza i wieksza, nogi mi puchna, rece mi puchna..i to samopoczucie slonia

No ja już po zakupach. Niestety asortyment w sklepach du** nie urywa :dry: Kupiłam kieckę na siłę, taką grzeczniutką, będzie od razu na Wigilię. :sorry2: Troszkę jestem zawiedziona no ale trudno się mówi.
Taki zestaw będzie.
P1030042.jpg

Ostatnia edycja:
No ja już po zakupach. Niestety asortyment w sklepach du** nie urywa :dry: Kupiłam kieckę na siłę, taką grzeczniutką, będzie od razu na Wigilię. :sorry2: Troszkę jestem zawiedziona no ale trudno się mówi.
Taki zestaw będzie.
Zobacz załącznik 522748

ja tam klasyke w ubraniach kocham wiec dla mnie bomba:-)

gdzie w koncu?

Ostatnia edycja:
ja tam klasyke w ubraniach kocham wiec dla mnie bomba:-)

gdzie w koncu?

Sukienka w Zarze. Co ciekawe później znalazłam prawie identyczną w Kapphalu , plecy ma troszkę inaczej wycięte tzn. mniej wycięte i o 100zł tańsza :dry: No ale w tej przynajmniej widać mój tatuaż na plecach :tak:
A torebka w croppie za 50 dyszek. Także obleciałam wszystko za niecałe 300zł.

reklama
no, zara ma fajne szmatki..
kapphal ja akurat nie lubie, za duzo kwiatkow jak dla mnie, koronek i innych...wzorkow:-D
a taka kiecke zalozysz zawsze i na kazda okazje, chyba ze zechcesz z nieprzymuszonej woli ewoluowac w slonia, tak jak ja, to moze nie zalozysz:-D
ale generalnie, ja mowie zawsze, mniej znaczy wiecej, prostota najwyzsza forma elegancji, bardzo mi sie podoba

Do góry