reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dZIEN DOBRY...

My po ciezkiej nocce...momentami chcialo mi sie plakac...co goraczka zeszla to za chwilke znwou u gory...a przeciez nie moge o 3 godzinki podawac jej czegos...Tak plytko i szybko oddychala....na szczescie w koncu temp. spadla, Mari sie wypocila, miala cala glowke mokra....ale okolo 6 nad ranem spowrotem prawie 39, dalam jej tym razem paracetamol....no i poki co jest ok.....

A poza tym siedze z lizakiem i cycam...slodki i kaloryczny, ale przynajmniej nie pluje:p hahhh

wczoraj lepienie pierogow uwazam za udane:)))) zamrozone czekaja na swieta....ah az mi sie przypomnial obrazek swiat z mojego dziecinstwa jak posmakowalam jednego:))))

u nas pruszy sniezek....ale mysle,ze za duzo to go nie spadnie....
ok zmykam sprzatac....

Madziu torcik rewelacja;))))

Kana mnie kiedys lekarka mowila ze jak dziecko ma goraczke i nie chce zejsc to mozna na zmiane podawac Ibuprofen i Tylenol co trzy godziny, tak ze tylenol jest co 6 i ibuprofen co 6.

Reniu wiesz co jak tak wlasnie jej daje na zmiane Paracetamol i Nurofen dla dzieci....mam tutyaj kupione w polskiej aptece....bo nurofen na bazie ibuprofenu.... ale to pamietam ,ze mozna bylo co 4 godziny.....a wiesz ja jej dalam o 22:30 a obudzila sie po 24 i miala spowrotem.....

poki co ma podwyzszona 37,7... mam nadzieje,ze na noc juz nie bedzie wyzej... w sumie w ciagu dnia dostala tylko rano ten paracetamol...

kurcze dziwnie ,ze tak tylko goraczka ;/

Dzięki kochane.

Kana dawaj Mari Nurofen 3x na dobę, bo on też przeciwzapalnie działa. Ospa lubi się tak zacząć...

U nas też napadało :-D
I mimo, że mnie wkurza odśnieżanie i te całe warstwy ubrań to jednak lubię białą zimę :tak: I mam nadzieję, że święta też białe będą i takie magiczne :-D

Idę dziś na randkę z dentystą i po mieście chcę pobiegać.

Miłego dnia.

witajcie...

Zanplo własnie P dzwonił że w Rzeszowie śniezyca....

u nas na razie spokoj ale pewnie tez przyjdzie....a juz takie fajne czarne drogi sa

Kanus jak Mari dzisiaj??zdróweczka i niech goraczka da spokoj ksiezniczce....

Zapominajka super autko....udanej wizyty u dentysty

Witajcie :)
U nas biało , śnieżnie lubię taką zimę:tak:
Kanuś zdrówka dla Mariczki!! Nie wiem czy dobrze zrozumiałam naszą lekarkę ale kiedyś powiedziała że gdy temperatura nie chce się zbić , jest bardzo wysoka i co chwila powraca że można w krytycznej sytuacji podać podwójną dawkę leku przeciwgorączkowego. trzymajcie się dziewczynki!!
My w weekend tez robimy urodzinki , torta sama piekę literkowego jak to Filipek sobie zażyczył:)
....i byłam u fryzjera....:sorry2:

reklama
Tygrys-dawaj foty!

Zapominajko-autko super. Wygląda jak spod igły :tak:

Kana, rób Mari zimne okłady, ubierz lekko, jak leży pod kołdrą wyjmij jej nóżki spod kołderki. I trzymam kciuki, żeby minęła szybko ta gorączka.

Zanplo- Janek też mówi, że coś jest "eleganckie" chociaż w jego wydaniu brzmi to raczej jak "egleganckie" :-) Wczoraj znowu musieliśmy jak co wieczór nałożyć maść a Janek na to " o nie nie nie nie, wolne żarty" Padliśmy! :-D

Zapominajko - masz takie plany jak ja :-) Zbieram sie zaraz do ortodonty, bo mi gumka pękła :-D A potem na łowy na sukienkę i jeszcze wyłudzę nową torebkę :tak::-p

Powiedziałam M. że jak w zeszłym roku na tym balu fundacji polsat miałam sukienkę od Ewy Minge, to teraz nie mogę kupić sukni w H&M :-D Tylko od razu idziemy na drugie piętro do Zienia :-p

Do góry