reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hejka kochane.... weekend szybciutko zlecial i nudno niestety... w sobote pojechalismy na male zakupki, tak chcialabym coisk kupic juz dla malenstwa ,yle fajnych ciuszkow widzialam....ale poki nie wiem co to tak jakos ciezko.... malo maja uniwersalnych rzeczy....dzial dla baby boy lub baby girl i tyle....

A ja czuje sie spowrotem fatalnie...a juz bylo tak milo.... od dwoch dni, mam takie mdlosci ,ze o malo nie zaprzyjaznilam sie z porcelana.... a do tego strasznie przesrane z tym slinotokiem.... ja nie wiem skad to sie bierze.....

Dzisiaj mam w planach lepienie pierogow....z pieczarkami, z pieczarkami i kapusta i z miesem dla moje K :)
jak ktosik ma sprawdzony dobry sposob poposze....chodzi mi glownie o ciasto....bo kazdy inaczej mi mowi i juz sama nie wiem...

Myszko sukienka przeeeepiekna i ta cena.... naprawde w moim guscie, skromna, ale robi wrazenie:))))) a no i zyczymy Jaskowi jak najmniej bolu:****

Zanplo zdrowka dla Majeczki....a co do blizn, to ja mialam kilka z tych najwiekszych krostek ,ale ja drapalam na potege.... na szczescie teraz ich wcale nie widac... takze nie martw sie;)))))

Wiecie co ciezarowki ja pije nie zawsze ,ale co jakis czas kawusie rozpuszczalna, slaba... ale jakos srednio mi smakuje.... moze wlasnie powinnam sobie zapodac taki "eliksir" do srodeczka:)))))

Jak tam samopoczucie kochane????

No i 100 latek dla Mamusi:**** wszystkiego naj naj kochana nasza;****

Hej kobitki
aż mi wstyd, grudniówka w grudniu się nie pokazuje:zawstydzona/y:
sto latek dla wszystkich solenizantów i solenizantek:-)

u mnie bez zmian, w pracy trochę ciężej ciągle jakieś zmiany, zwalniają, mam nadzieję,że mnie to ominie

aaa od wczoraj jestem na diecie kaszowej zobaczymy jakie będą efekty;-)

gratulacje dla brzuchatek, no i będą kolejne dziewczynki:-D:-D:-D aa i zdrówka dla chorowitków

OJ kochane Mariczka ma goraczke....nic wiecej tylko goraczke... martwie sie....

przychodze do pokoju a ona lezy na lozeczku...pytam co robi, a ona ,ze jest jej zimno.....lapie za glowke, po termometr ,a tam ponad 38.... bidulka moja.....:zawstydzona/y::-(

Ja w trakcie robienia farszu do pierogow....jezusie czy ja dzisiaj skoncze:p hahaha

Kankiya powodoznka w pracy, mam nadzieje,ze bedzie dobrze:**** a Ty z czego sie odchudzasz????

biedna Mari:zawstydzona/y: teraz doczytałam też o Jasiu:no::-( szybkiego powrotu do zdrowia

dziewczyny jak tam przygotowania do świąt? widziałam ozdoby Madzi, prezenty też już część z Was kupiła a ja w czarnej dupie jestem:szok::szok::-( muszę po mału się za wszystko zabrać,bo póżniej nie ogarnę:no:

Kanuś uwierz mi,że zawsze się coś znajdzie :-p

Ostatnia edycja:
reklama
my po urodzinkach....
tort przerósł nasze oczekiwania...był śliczny i pyszny....:tak::tak::tak:

Kanus zdróweczka dla Mariczki...oby gorączka szybko spadła i już nie wróciła....
a tych dolegliwości współczuje....

Kankiya trzymamy kciuki żeby w pracy ominęly Cie zwolnienia....

gdzie Kajka??Pyciołek??Agacia??

Do góry