reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzień dobry;
gdzie się wszystkie podziałyście?

Ja wczoraj walczyłam z pierniczkami i prawie wszystkie mi zjedzono :dry:
Więc dzisiaj powtórka

Ja szukam fajnej sukienki. Siedzę na allegro ale tam nic ciekaweeeeeeeeego :-)
Mamy zaproszenie na 20lecie Polsatu i nie mam się w co ubrać. A chciałabym jakąś długą, czarną sukienkę założyć. Moje wszystkie krótkie, bardzo krótkie i jeszcze krótsze :-p

dzien dobry matki:-)

ja Anie z Zielonego...pocisnelam, i troche sie opitalam od rana
wczoraj mialam gosci do pozna, tym razem nawet obylo sie bez spiecia miedzy mna a moja bratowa, aaa, oprocz kilku malych uszczypliwosci, czy ja w ogole cokolwiek jem, bo ona ciagle na diecie a wieksza dwa razy ode mnie..
nie wiem co mam z tym zrobic, chyba tylko sie smiac, nie ominie najmniejszej okazji zeby cos tam wytknac:-D
ach, rodzina:dry:

A co tu za puchy, to nie wiem, gdzie wszystkie glizdeczki sie podzialy? Pyciol, to w ogole przegina na maksa:no::-D

Hej :-)

A ja zostałam sama i swoje dzieci zobaczę w piątek, bo G zabrał ich do moich rodziców. Z jednej strony się cieszę, bo w końcu trochę odpocznę, ale już mi się zaczyna tęsknić, a nie widzę ich dopiero od pół godziny :-D

Wczoraj zakupiłam część prezentów, o takie:
DICKIE Miejski AUTOBUS PRZEGUBOWY 39cm City +CARS (2853168890) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Zestaw pojazdów z przyczepą lawetą mix (2857232735) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Myszqo ty to ale prowadzisz światowe życie salonowe :tak:
Pokaż kieckę - jesli kupisz.

Kaja pewnie ci zazdrości - tak samo jak ja, że taka szczupła jesteś :-p

Vive zazdroszczę, ja nie pamiętam kiedy czas bez Iggiego spędzałam. Wypoczniesz sobie

reklama
Do góry