reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
przyleciala za mna do sypialni, bo w duzym siedzial moj brat i ojciec..i zaczyna: wy sie znacie tylko rok, juz dzieci, i to dwoje( jakby ktos mnie pytal ile chce), zero odpowiedzialnosci..a ze ja w najlepszej hormonalnie psychicznej formie nie jestem to oczywiscie lza mi poleciala..
wracam do pokoju, zabawka lezala mojej chrzesniaczki, podnioslam, misia, a ta leci za mna ( juz przy moim bracie i ojcu) i mowi: alez zostaw to, nie mozesz dzwigac przeciez:baffled:..

ach wiesz co, jej zlosliwosc i "polknelam wszystkie rozumy" jest znana w bardzo szerokim kregu..takze rozum wie, ze nie ma co sie przejmowac, tylko te glupie hormony placza:oo:

Kaja ja bym jej powiedziala ze za rok znowu sie bedziecie starac o nastepne dzieci, :-D:-D, rob jej na zlosc, ja bym jej powiedziala ze w planach jeszcze dwojke mamy i jak najszybciej :-D, a znacie sie rok, ale zyje sie nam jakbysmy znali sie 10 haha, mowie ci nie denerwuj sie tylko sie baw z tego

Zapominajko i Kajka gratuluje dziewczynek, Kana ciesze sie ze juz masz lekarza, a ceny to bardzo tanie bo tutaj ginekolog 150 wizyta - balwan i zlodziej jeden:wściekła/y::wściekła/y:

Reniu , no nizsze bo to rodzinny....ale ma uprawnienia ginekologiczne, fotel do badan i tak dalej...poki co nie az tak duzo zaplacilam....bardziej boje sie tego rachunku do domu, bo tam cytologia i krew....a to juz kwoty narzucone odgórnie.... on moze mnie prowadzic do 32 tyg ciazy...potem przekieruje mnie do zaprzyjaznionej poloznej w szpitalu... :)

Kajaczku ja bym nie otwierala drzwi:p hahahha brat tata i wsio...up sie zamknely:p hahahha a na powaznie kopni ja w dupe, olej cieplym i splaw jak najszybciej.....niecierpie takich osob...nie masz nic milego i madrego do powiedzenia to nie otwieraj gebola....:wściekła/y:

Kochane wszystkim i kazdej z osobna bardzo dziekuje za mile slowa:**** jestescie kochane:**** buziak wielki:*

Cześc śliczne;
nas też biało :tak:

Madzienko my dziś chyba nowe mamy przywieźć. I jestem posrana. Bo będę prowadziła, albo nowe, albo mężowego firmowy, którego nie znoszę. A o to nowe to się boję :-(
No masakra.

przyleciala za mna do sypialni, bo w duzym siedzial moj brat i ojciec..i zaczyna: wy sie znacie tylko rok, juz dzieci, i to dwoje( jakby ktos mnie pytal ile chce), zero odpowiedzialnosci..a ze ja w najlepszej hormonalnie psychicznej formie nie jestem to oczywiscie lza mi poleciala..
wracam do pokoju, zabawka lezala mojej chrzesniaczki, podnioslam, misia, a ta leci za mna ( juz przy moim bracie i ojcu) i mowi: alez zostaw to, nie mozesz dzwigac przeciez:baffled:..

No głupia baba i jakie masz wsparcie...
Ja bym jej dogadała tak jak Renia pisze.

Kana no autentycznie mi ulżyło, że jesteś już pod opieką lekarza...

czesc kochane:blink:

u nas tez bialo, wczoraj byl taki bajzel i sniezyca , ze lotniska pozamykali..
juz zaczynam sie martwic co to bedzie tego 17 , mam nadzieje ze pogoda nie zaskoczy bo bede wyc i krzyczec:-D

Kanusia, nareszcie mozna byc spokojnym o Was, ufffff:-)
Zapo, nie pekaj, bedzie dobrze, dasz rade!

reklama
Do góry