reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Napisałam i zjadło mi posta

Zapominajko super że dzidziuś rośnie jak należy.
Asiulka myślę tak jak Anoli, że to mówienie po imieniu to naśladowanie innych osób które sie do Ciebie zwracają :) przejdzie mu.
Anoli zawsze można skontrolowac to u jeszcze innego okulisty i będziesz miala porównanie.

Wybieramy się do Zakopanego na weekend, taki nieplanowany wypad, oby tylko nie padało.
Nasz domek zaczyna rosnąć, w końcu przestałam się martwić.

reklama
Witajcie...u mnie szaro, buro i typowo jesiennie więc zazdroszczę słoneczka....

Zapominjaka na kiedy masz termin??

Na koniec kwietnia się załapałam :-D

Anoli super, że z tymi szmerami tak się skończyło. Też bym zaufała temu lekarzowi. Jaką szczepionkę podajesz dziewczynom?

Zanplo widziałam właśnie, że ściany rosną. Niedługo więźba :tak:
Jak dobrze pójdzie za rok się wprowadzicie!!!

witajcie weekendowo ja dzisiaj od rana gościłam na akcji Fundacji Szczęśliwe Macierzyństwo....impreza bardzo bardzo przereklamowana...eksperci hmmmm pozostawiają wiele do życzenia....najlepsza z nich była pani dietetyczka
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

ale usg zaliczone i dość dokładne jak na bezpłatne badanie w takim miejscu...ciekawe tylko czy prognoza płci sprawdzi się
yes2.gif
najważniejsze że z bąblem wszystko w normie...

to jak no kogo stawiacie....???;-):tak:

Napisałam i zjadło mi posta

Zapominajko super że dzidziuś rośnie jak należy.
Asiulka myślę tak jak Anoli, że to mówienie po imieniu to naśladowanie innych osób które sie do Ciebie zwracają :) przejdzie mu.
Anoli zawsze można skontrolowac to u jeszcze innego okulisty i będziesz miala porównanie.

Wybieramy się do Zakopanego na weekend, taki nieplanowany wypad, oby tylko nie padało.
Nasz domek zaczyna rosnąć, w końcu przestałam się martwić.

Zanplo pozdrow gory i Zakopane odemnie, strasznie tesknie :(
Na koniec kwietnia się załapałam :-D

Anoli super, że z tymi szmerami tak się skończyło. Też bym zaufała temu lekarzowi. Jaką szczepionkę podajesz dziewczynom?

Zanplo widziałam właśnie, że ściany rosną. Niedługo więźba :tak:
Jak dobrze pójdzie za rok się wprowadzicie!!!
Zapominajko ciesze sie ze u Ciebie wszystko dobrze, a bylas u tego przystojniaka lekarza? koniec kwietnia to bedzie dzidzius z pod znaku byka, mam jednego w domku i jest straaaasznie uparty haha
witajcie weekendowo ja dzisiaj od rana gościłam na akcji Fundacji Szczęśliwe Macierzyństwo....impreza bardzo bardzo przereklamowana...eksperci hmmmm pozostawiają wiele do życzenia....najlepsza z nich była pani dietetyczka
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

ale usg zaliczone i dość dokładne jak na bezpłatne badanie w takim miejscu...ciekawe tylko czy prognoza płci sprawdzi się
yes2.gif
najważniejsze że z bąblem wszystko w normie...

to jak no kogo stawiacie....???;-):tak:

no ja oczywiscie stawiam na chlopczyka.

U mnie troche nie najlepiej Victoria ma alergie i caly czas katar i kaszel, martwi mnie jednak bardziej to ze jak kaszle to pojawia sie na brzuszku przepuklina, musze to teraz obserwowac i dzwonic w poniedzialek do lekarki, najlepsze jest to ze Victoria byla wczoraj u lekarza z M i lekarka sprawdzala jej brzuszek i nic nie zauwazyla.

Hejka kochane;)

Oj my po troszkę zabieganych dwoch dnia, poszukiwaliśmy zawzięcie adidaskow dla Mari i w koncu trafilismy:)
Poza tym mialam kupic cosik sobie na urodzinki i jak zawsze opkupilam Mariczke:p
Poza tym wysypuje nas z Mariczka od kilku dni i nie mam pojecia co to moze byc....nie swedzi,ale nie wyglada za ciekawie...
Jak nam nie zejdzie do poniedzialku to chyba bedziemy musialy isc do lekarza...Mariczak na samo slowo dostaje histeri...

Madziu
kochana ja obstawiam dziewczynke:))))
Reniu trzymam kciukasy ,zeby bylo dobrze z brzuszkiem Victori:*
Zanpolo mam nadzieje,ze weekend mija Wam przyjemnie:)
Anoli dofinansowania pewnie sa, ale nam poki co nic nie przysluguje....dopoki nie mam stalego pobytu...:( ale naszemu dziecku wlacza sie typowy "syndrom" jedynaka....wiec cosik trzeba wymyslic....

ok uciekam:* buziole ogromne;*

Kanuś masz przeczucie....

pani doktor dopatrzyła się.......

DZIEWCZYNECZKI!!!!!!!!

ale jak będzie to pewnie okaże się po kolejnym usg u mojego pana doktora.....

więc na razie spokojnie czekam na usg i zobaczymy czy potwierdzi sie

miłej niedzieli

Madzienko dzięki za opinię - ja z Iggym miałam coś podobnego, ale ostatecznie nie doszło do skutku i cała organizacja do niczego była.

Strasznie jestem ciekawa czy się prognoza księżniczki potwierdzi :tak:
Juleczka pewnie będzie przeszczęśliwa!!!

Kana zdrówka dla was, ciekawe co to za wysypka.

Madzienka kurczę ja chciałam stawiać na chłopca:-p Z takim trafianiem to ja nigdy nie mam szczęścia.Nigdy dobrze nie trafię:-D
Gratuluję:tak:

Dziewczyny moja wysypka to jakaś cholerna alergia....Dermatolog pierwsze co to pytała czy nie miałam azs albo skazy:confused2: Nigdy nie miałam...Ani żadnych uczuleń też nie...Na szczęście dziadostwo zaczęło trochę schodzić.Ale robi się w innych miejscach chociaż prawie nic nie jem:eek: Bynajmniej nic uczulającego....Ale cos czuje,ze to z białkiem przesadziłam w końcu.

Asiulka jak Tobie nie przeszkadza,ze Fifi tak mówi to nie przejmuj sie ludźmi.Ja bym to miała gdzieś.Na pewno mu przejdzie.Czekam na zdjęcia:tak: My teraz we wtorek jedziemy i nie długo wracamy.Więcej Wam zdradzę jak wrócimy;-)

Madziu aj super:))))) czasem mi sie uda:p hahaha no ja chcialabym druga dziewczynke, wiec moze stad to przeczucie:p aahaha

Aniu zycze szybkiego znikniecia tego co masz, bo ja mam swoje i zyc z tym nie umiem:p ja nigdy nie mialam problemow na twarzy, zadnych wiekszych krostek, tradzikow itp.a teraz???
i to oprocz twarzy jeszcze reszta ciala....masakra....no i Mariczka razem ze mna....zastanawiam sie, która- którą zarazila...:p

wstawilam Wam zdjateczka gdzie trza....moze cosik doradzicie....

milego dnia kochane:* u nas sloneczko, ale chlodno:(

reklama
Kana nie zmienialas proszka do prania, lub nie jadlyscie razem czegos nowego? , dziwne ze na twarzy to masz bo z jedzenia chyba najczesciej sa na brzuszku i plecach, moze nowe mydlo albo plyn do kapieli?

Do góry