reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wstałam po ta kawe w koncu, a teraz dalej w łóżeczku.
TYGRYS Najgorsze jest to ze na 12.30 po Cypriana do szkoly:dry::dry:
Blizniaki a o tym gdzie indziej...

Ania pokaz widok

reklama
Bleee u nas też paskudnie.Oby jutro tak nie padało,bo jadę do fryzjera i nie chcę ciagnać dzieciaków w taką pogodę:dry:

Cyprysiowa jak się zbiorę i zrobię i wrzucę i znajdę czas to pokarzę na pewno;-)

wow sniezyca... U nas mokro, popaduje caly czas.
Robie sobie kawe a moja sasiadka z recznikiem papierowym wyciera samochód!!!!
Ona ma takie jazdy ze szkoda gadac. Zimą wysyła córkę wieczorem zeby odśniezyła auto i oskrobała szyby, po czym wraca na noc do domu! Najlepiej w nowy rok, wstajemy, kac, masakra, puste ulice a córka sasiadki z wiadrem i gabka i szoruje seata...

wow sniezyca... U nas mokro, popaduje caly czas.
Robie sobie kawe a moja sasiadka z recznikiem papierowym wyciera samochód!!!!
Ona ma takie jazdy ze szkoda gadac. Zimą wysyła córkę wieczorem zeby odśniezyła auto i oskrobała szyby, po czym wraca na noc do domu! Najlepiej w nowy rok, wstajemy, kac, masakra, puste ulice a córka sasiadki z wiadrem i gabka i szoruje seata...

:-Dpowalone maja niektórzy:-D

Witam sie z kawka. I u nas paskudnie, mokro, wietrznie, pochmurno, slowem jesien na calego:-( Sniegu nie bylo i raczej nie zapowiadaja w pld.-zach. Pl przez najblizszy tydzien. Ahhh juz trocje teskno za sniegiem, wole to niz pogoe taka jak dzisiaj.
Wspoczuje tego spacerku do przedszkola, ale by mi sie nie chcialo w taka pogode. My nie chodzimy, ale w sumie ja bym tylek w samochod wsadzila i nie byloby tak zle:-D
Dziewczyny w koncy po prawie 2 latach dostalam @:szok: Jak dziwnie, brzuch boli jka cholera, ale ciesze sie, bo juz chcialam do lekarza sie wybrac czy wszystko ze mna ok. No i schiza ze znow w ciazy jestem, choc teoretycznie to bylo niemozliwe:tak:
Pyciolku my mamy takie normalne, bez poleczek,ale nie moge znalezc stronki:sorry2:

Aniu a gdzie Ty kochana mieszkasz?
Cyprysiowa masakra, nie wiadomo czy sie smiac czy plakac:sorry2:

Aaaa jeszcze mam glupie pytanie. Czy mozna zgrac zdjecie na kompa inaczej niz przez czytnik kart? Nasz nie dziala, a chcialam jakies zdjecia wkleic, ostatnio Ani obiecalam.

W zasadzie z tymi górami za oknem to trochę przesadziłam.Za oknem to mam raczej górki.A żeby zobaczyć Śnieżkę muszę się przejść na Górny Siedlęcin:-)

Asiulka ja mieszkam w Jeleniej Górze.A na Twoje zdjecia czekam i pamiętam;-)

reklama
Do góry