reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
hej laseczki :)
jakie macie łóżka dla dzieci??????
Babcia Alexowi chce kupić na urodzinki a ja kompletnie nie umiem się zdecydować....:zawstydzona/y:
Ma któraś takie razm z półeczkami i komodkami ? Jak to się spisuje?

Dziewczyny to co sie dzieje na dworze ....masakra...zamiast sniegu przywital mnie wiatr i deszcz....wierzcie mi ze gdybym nie musiała odprowadzać tego mojego skrzata do przedszkola to bym dalej grzała łóżko. Czuje się fatalnie , po drodze odwiedziłam apteke bo coś zaczyna mnie rozbierać......kto chce kawy????

Jaaaaaa, bardzo chcę kawy!!!
Tygrys u mnie jest to samo. Deszcz pada, wieje wiatr i za oknem wygląda jakby był wieczór :-(

Cyprys głowa do góry!!!

I ja się witam
U nas niestety też deszcz i wiatrzysko straszne, a jak szłam spac to leciutko sniezek pruszył, już miałam obawy czy odśnieżac rano nie bede musiała, wstałam a tu jesień na całego.
Coś mnie od wczoraj ucho zaczyna pobolewac, pierwszy raz chyba w życiu, zakrapiam i liczę na to że przejdzie

Tygrysie, życzę żeby rozbierał Cię mąz, a nie coś innego.

Cyprysiowa, co się dzieje?

Ania, widok na góry super sprawa, też kiedyś mialam taki fajny widok na Śnieżkę, przez tydzień jak byliśmy w Karpaczu.

Agaciu, super pomysł w Waszym przedszkolu mieli z tymi mikołajkami. A wyjsciem do kina sie nie przejmuj, poradzi sobie.

Pyciołku, nasze łóżeczko jest gdzieś w galerii, ale nie polecam bo trochę je musieliśmy przerabiac, no i one jest typowo dla dziewczynki

reklama
Dziewczyny kawe podano!!
Cyprys wierz mi to była prawie droga przez mękę :dry:
Blizniaczku nie miałabym nic przeciwko takiemu rozbieraniu:-p ale narazie pozostalo mi sie rozgrzewac i cieplej ubierac;-)

Do góry