reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej laseczki
męczymy się od wczoraj z drugim uchem i brak mi sił i nerwów na wszystko, dobrze,że został nam antybiotyk po ostatniej przygodzie z uszkiem.

spokojnej nocki kobitki

reklama
Kankiya wspolczuje ucha.To jedno z najgorszych choróbsk!Oby szybko poszlo w dal.

Ania góry czy pagórki i tak pieknie.

Ja za to mam na obu kolanach wieeeeeeelkie śliwki po tym jak mój hokejarz zabrał mnie na łyżwy:dry:
A dzis mamy isc znowu,jak sie wywale na kolana to chyba padne z bólu!

Dobranoc, Mam nadzieje na porannąkawe w towarzystwie:-)

Dzień dobry.

Ech u nas też pada:dry: A ja jadę dziś do fryzjera i szkoda mi ciągnąć dzieci w taką paskudną pogodę...

i my się witamy;-)

ubrałysmy przed chwilą choinkę z nudów i od razu mamy świąteczne humorki

Aniu a co robisz z włoskami, bo jak ścinasz to uduszę:-D
Cypryś powodzenia w nauce, ja wczoraj w lumpku kupiłam Biance figurówki za 5zł jak nowe i za rok zaczynamy naukę, tzn latem już wezmę najpierw na rolki(też za 5zł:-D) a zimą na łyżwy-zobaczymy co z tego wyjdzie;-)

Kankiya Ci powiem ze tez mysle zeby dzieci zabrac kiedys ale to raczej bedzie ciezkie przezycie ;-)
Mój Marcin jezdzi na łyzwach od zawsze praktycznie i smiga ehhh az nie wiem jak to okreslic. Jak moje dzieci widzialy jak jezdzi to chyba przez tydzien trabily ze tez chca tylko nie zdaja sobie sprawy ze im nie pojdzie tak latwo jak wujkowi;)

Witajcie. Nie mam ostatnio prawie w ogóle czasu na kompa. Do tego Natka przywlokła z przedszkola anginę ropną i do końca przyszłego tygodnia obie dziewczyny na antybiotyku.

Zdrówka dla innych chorujących.

Kana, Cyprysiowa czytałam o Waszych problemach i przytulam z całych sił.

Zapominajko sorki że dopiero teraz. Od mikołaja dostałam Lanosa. W sumie nic wielkiego ale w porównaniu z moim starym poobijanym Seicento to prawdziwy luksus.

Kurde święta zbliżają się wielkimi krokami a ja jeszcze nie zabrałam się za porządki:zawstydzona/y:

Mamusiu jeszcze raz STO LAT a okazji urodzinek.

Pozdrawiam Was dziewczynki i życzę udanego weekendu.

reklama
Do góry