reklama
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Kankiya wspolczuje ucha.To jedno z najgorszych choróbsk!Oby szybko poszlo w dal.
Ania góry czy pagórki i tak pieknie.
Ja za to mam na obu kolanach wieeeeeeelkie śliwki po tym jak mój hokejarz zabrał mnie na łyżwy
A dzis mamy isc znowu,jak sie wywale na kolana to chyba padne z bólu!
Dobranoc, Mam nadzieje na porannąkawe w towarzystwie:-)
Ania góry czy pagórki i tak pieknie.
Ja za to mam na obu kolanach wieeeeeeelkie śliwki po tym jak mój hokejarz zabrał mnie na łyżwy
A dzis mamy isc znowu,jak sie wywale na kolana to chyba padne z bólu!
Dobranoc, Mam nadzieje na porannąkawe w towarzystwie:-)
tygrysek82
Fanka BB :)
Dzien dobry z kawą. Chociaż tak naprawde mało dobry gdyż znów pada!!.
KANKIYA
i my się witamy;-)
ubrałysmy przed chwilą choinkę z nudów i od razu mamy świąteczne humorki
Aniu a co robisz z włoskami, bo jak ścinasz to uduszę
Cypryś powodzenia w nauce, ja wczoraj w lumpku kupiłam Biance figurówki za 5zł jak nowe i za rok zaczynamy naukę, tzn latem już wezmę najpierw na rolki(też za 5zł) a zimą na łyżwy-zobaczymy co z tego wyjdzie;-)
ubrałysmy przed chwilą choinkę z nudów i od razu mamy świąteczne humorki
Aniu a co robisz z włoskami, bo jak ścinasz to uduszę
Cypryś powodzenia w nauce, ja wczoraj w lumpku kupiłam Biance figurówki za 5zł jak nowe i za rok zaczynamy naukę, tzn latem już wezmę najpierw na rolki(też za 5zł) a zimą na łyżwy-zobaczymy co z tego wyjdzie;-)
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Kankiya Ci powiem ze tez mysle zeby dzieci zabrac kiedys ale to raczej bedzie ciezkie przezycie ;-)
Mój Marcin jezdzi na łyzwach od zawsze praktycznie i smiga ehhh az nie wiem jak to okreslic. Jak moje dzieci widzialy jak jezdzi to chyba przez tydzien trabily ze tez chca tylko nie zdaja sobie sprawy ze im nie pojdzie tak latwo jak wujkowi
Mój Marcin jezdzi na łyzwach od zawsze praktycznie i smiga ehhh az nie wiem jak to okreslic. Jak moje dzieci widzialy jak jezdzi to chyba przez tydzien trabily ze tez chca tylko nie zdaja sobie sprawy ze im nie pojdzie tak latwo jak wujkowi
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witajcie. Nie mam ostatnio prawie w ogóle czasu na kompa. Do tego Natka przywlokła z przedszkola anginę ropną i do końca przyszłego tygodnia obie dziewczyny na antybiotyku.
Zdrówka dla innych chorujących.
Kana, Cyprysiowa czytałam o Waszych problemach i przytulam z całych sił.
Zapominajko sorki że dopiero teraz. Od mikołaja dostałam Lanosa. W sumie nic wielkiego ale w porównaniu z moim starym poobijanym Seicento to prawdziwy luksus.
Kurde święta zbliżają się wielkimi krokami a ja jeszcze nie zabrałam się za porządki
Mamusiu jeszcze raz STO LAT a okazji urodzinek.
Pozdrawiam Was dziewczynki i życzę udanego weekendu.
Zdrówka dla innych chorujących.
Kana, Cyprysiowa czytałam o Waszych problemach i przytulam z całych sił.
Zapominajko sorki że dopiero teraz. Od mikołaja dostałam Lanosa. W sumie nic wielkiego ale w porównaniu z moim starym poobijanym Seicento to prawdziwy luksus.
Kurde święta zbliżają się wielkimi krokami a ja jeszcze nie zabrałam się za porządki
Mamusiu jeszcze raz STO LAT a okazji urodzinek.
Pozdrawiam Was dziewczynki i życzę udanego weekendu.
mamusia2008
mamusia Karolinki
dziekuje kokusiu!!!!
reklama
blizniaki2000
Mamusia, wszystkiego naj, naj, naj.......
Madzienka, dla Juleczki też najserdeczniejsze życzonka i miłego swiętowania
Madzienka, dla Juleczki też najserdeczniejsze życzonka i miłego swiętowania