reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
100 LAT DLA JULECZKI I MAMUSI , DUŻO ZDRÓWKA I SPEŁNIENIA MARZEŃ!!!!:-):-):-)

Cypryś wyprawa na łyżwy z 4 dzieci nie umiejących jeżdzić będzie mega wyzwaniem;-)

Kokusiu zdrówka dla dziewczynek:tak:co do porządków to ja na razie umyłam tylko okna i ubrałam choinkę:-D:-D mamy czas jeszcze kochana;-)

Wszystkim świętującym maluchom100 lat:yes:
U nas tez choróbska, przedwczoraj dzieci byly u Adriana, cyprian dostał goraczki, wczoraj popoludniu znowu goraczka i bol glowy, dalam mu na zbicie i poszedł spać. Po godzinie tak sie spocił jakby z wody wyszedł dopiero...okolo 23 slysze ze wola, ide a on stoi, trzesie sie i widze ze chce siku wiec mowie ze ma isc a ja mu przygotuje pizamke sucha, slysze ze wszedl do kuchni, ja wchodze a on otworzył szafke i sika:-DNa szczescie to szafka gdzie byl smietnik wiec trafił prosto do wiadra i na dodatek na gazety ktore wyrzucalam wczesniej :blink:

Przebojów nocnych ciąg dalszy:
Takze polozylismy sie ok. 1.00 za moment slysze cos harczy nade mna, a tam Mati nie moze zlapac oddechu , kaszle jakby pies szczekał-masakra, co sie okazalo to jeszcze zwymiotował,dostał syrop i do rana dotrwal. Rano znowu wszedł,ta sama akcja, lozko całe owymiocil... ehhh...mysle ze to angina ropna.
Mówie do Marcina zeby dzwonil do Magdy, niech go zabiera bo zaraz wszyscy beda chorzy, oczywiscie ani ona, ani tesciowie tel. nie odbierają, wkurzyl sie,ubral Matiego pojechal zobaczyc czy ktos mu otorzy ale nie...dodzwonil sie do M ale ona ma teraz jazdy,pozniej praca... w rezultacie Mati trafil do babci.

Kokusiu zdrówka dla dziewczynek:tak:co do porządków to ja na razie umyłam tylko okna i ubrałam choinkę:-D:-D mamy czas jeszcze kochana;-)

Dzięki.
No ja właśnie nawet okien jeszcze nie pomyłam. W tym tygodniu też tego nie zrobię no bo dziewczyny chore a i mnie coś gardło pobolewa. Trudno, najwyżej będą brudne na święta. Powieszę nowe firanki to je trochę rozjaśnią;-):-D

Witam wszystkim solenizantom 1000 latek życze!!!!

u nas zapalenie ucha buuu :-(

Zdrówka dla Wiktorki.

Wszystkim świętującym maluchom100 lat:yes:
U nas tez choróbska, przedwczoraj dzieci byly u Adriana, cyprian dostał goraczki, wczoraj popoludniu znowu goraczka i bol glowy, dalam mu na zbicie i poszedł spać. Po godzinie tak sie spocił jakby z wody wyszedł dopiero...okolo 23 slysze ze wola, ide a on stoi, trzesie sie i widze ze chce siku wiec mowie ze ma isc a ja mu przygotuje pizamke sucha, slysze ze wszedl do kuchni, ja wchodze a on otworzył szafke i sika:-DNa szczescie to szafka gdzie byl smietnik wiec trafił prosto do wiadra i na dodatek na gazety ktore wyrzucalam wczesniej :blink:

Przebojów nocnych ciąg dalszy:
Takze polozylismy sie ok. 1.00 za moment slysze cos harczy nade mna, a tam Mati nie moze zlapac oddechu , kaszle jakby pies szczekał-masakra, co sie okazalo to jeszcze zwymiotował,dostał syrop i do rana dotrwal. Rano znowu wszedł,ta sama akcja, lozko całe owymiocil... ehhh...mysle ze to angina ropna.
Mówie do Marcina zeby dzwonil do Magdy, niech go zabiera bo zaraz wszyscy beda chorzy, oczywiscie ani ona, ani tesciowie tel. nie odbierają, wkurzyl sie,ubral Matiego pojechal zobaczyc czy ktos mu otorzy ale nie...dodzwonil sie do M ale ona ma teraz jazdy,pozniej praca... w rezultacie Mati trafil do babci.

Cyprysiowa zdrówka dla Twoich pociech. Jak tak czytałam Twój opis to też pomyślałam o anginie. Natka też narzekała na ból głowy i gorączka nią telepała. A po jakiejś godzinie zaczęła się z oczu praktycznie sączyć ropa. Nie nadążałam jej normalnie przemywać. Gorączki nie ma dopiero dziś.

Sto lat dla świętujących

reklama
Zdrówka dla wszytskich, nas tez nadal męczy kaszel, ale już mniej.
Wszystkiego najlepszego dla weekendowych solenizantów !!!
My obchodzimy urodzinki w przyszłą niedzielę.
Bylismy w sobote w fiharmonii na koncercie Torzewskiego. Powiem Wam że nie wiedziałam kto to jest dopóki nie zobaczyła zdjęcia :-), a jak już usłyszałam "do boju Polsko" to sie zorientowałam na całego :-). Gość ma tak wspaniały głos, że aż się z zachwytem słuchało. Operowy, ale piosenki ma różne, miłe dla ucha.
Ale mrozik, wszystko przymrożone.

Do góry