mamusia2008
mamusia Karolinki
Mamusia, wszystkiego naj, naj, naj.......
Madzienka, dla Juleczki też najserdeczniejsze życzonka i miłego swiętowania
dziękuje
Juleczko, 100 latek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamusia, wszystkiego naj, naj, naj.......
Madzienka, dla Juleczki też najserdeczniejsze życzonka i miłego swiętowania
Mamusia wszystkiego najlepszego!!!!
My dzisiaj również świętujemy!!! 3 latka za nami....
Kokusiu zdrówka dla dziewczynekco do porządków to ja na razie umyłam tylko okna i ubrałam choinkę mamy czas jeszcze kochana;-)
Witam wszystkim solenizantom 1000 latek życze!!!!
u nas zapalenie ucha buuu :-(
Wszystkim świętującym maluchom100 lat
U nas tez choróbska, przedwczoraj dzieci byly u Adriana, cyprian dostał goraczki, wczoraj popoludniu znowu goraczka i bol glowy, dalam mu na zbicie i poszedł spać. Po godzinie tak sie spocił jakby z wody wyszedł dopiero...okolo 23 slysze ze wola, ide a on stoi, trzesie sie i widze ze chce siku wiec mowie ze ma isc a ja mu przygotuje pizamke sucha, slysze ze wszedl do kuchni, ja wchodze a on otworzył szafke i sikaNa szczescie to szafka gdzie byl smietnik wiec trafił prosto do wiadra i na dodatek na gazety ktore wyrzucalam wczesniej
Przebojów nocnych ciąg dalszy:
Takze polozylismy sie ok. 1.00 za moment slysze cos harczy nade mna, a tam Mati nie moze zlapac oddechu , kaszle jakby pies szczekał-masakra, co sie okazalo to jeszcze zwymiotował,dostał syrop i do rana dotrwal. Rano znowu wszedł,ta sama akcja, lozko całe owymiocil... ehhh...mysle ze to angina ropna.
Mówie do Marcina zeby dzwonil do Magdy, niech go zabiera bo zaraz wszyscy beda chorzy, oczywiscie ani ona, ani tesciowie tel. nie odbierają, wkurzyl sie,ubral Matiego pojechal zobaczyc czy ktos mu otorzy ale nie...dodzwonil sie do M ale ona ma teraz jazdy,pozniej praca... w rezultacie Mati trafil do babci.