Myszqa
Fanka BB :)
U Jasia też był Mikołaj. A właściwie Mikołajek co wkłada prezenty do butów, które trzeba wyczyścić poprzedniego dnia. Michał rano wołał Jaśka, żeby poszedł sprawdzić czy dostał prezent a Janosik myślał, ze to Mikołaj go woła i się ucieszył jak nie wiem co
Ja też chyba niezbyt grzeczna byłam, bo też nic nie dostalam
Dziś jadę do mamci na tydzien, bo muszę odpocząć od męża trochę :-) A poza tym robimy urodziny Jasia w niedzielę u mojej mamci.
Tak bym chciala zeby spadł wreszcie śnieg. Już mam dość tej obrzydliwej pogody Wczoraj wypiłam kawę i poprawiłam redbullem bo usypiałam na stojąco. Dziś zresztą nie lepiej. I jeszcze mnie czeka taaaaaaaaaaaka góra prasowania. Jankowi musiałam bajki włączyć żeby mi się nie kręcił przy żelazku.
Buziaki mikołajkowe :-)
Ja też chyba niezbyt grzeczna byłam, bo też nic nie dostalam
Dziś jadę do mamci na tydzien, bo muszę odpocząć od męża trochę :-) A poza tym robimy urodziny Jasia w niedzielę u mojej mamci.
Tak bym chciala zeby spadł wreszcie śnieg. Już mam dość tej obrzydliwej pogody Wczoraj wypiłam kawę i poprawiłam redbullem bo usypiałam na stojąco. Dziś zresztą nie lepiej. I jeszcze mnie czeka taaaaaaaaaaaka góra prasowania. Jankowi musiałam bajki włączyć żeby mi się nie kręcił przy żelazku.
Buziaki mikołajkowe :-)