blizniaki2000
Fanka BB :)
Witajcie piatkowo
A czekolady sobie nie żałuj, poprawia nastrój i ma dużo magnezu. Ja ostatnio też mam chęc to jem, chociaż raczej za słodkim nie jestem, ale widocznie organizm potrzebuje i sie domaga.
Dobrze, że syropek zadziałał.
Dla Ciebie też miłego wekendu życzę, no i duzo czasu na zabawę ze skarbem.
Dobrze, ze diagnoza jest, szkoda tylko że z tym leczeniem nie bardzo, może z czasem cos wymyślą lepszego, bo całe życie na hormonach przerąbane.nie chyba, a na pewno nerwica lekowa, chociaz moj endo mowie to zwiazane z hormonami,a ja mam szalona hustawke hormonalna, ktora prawdopodobnie nie da rady wyleczyc:-(
Wiem dlatego kupiłam już preparat z żelazem, może zrobie tez sok z buraków tylko nie wiem czy to sie da wypic, bo wątróbka akurat odpada.a Ty Blizniaczku wez sie ostro za siebie i pij soki buraczkowe, jedz wątróbkę i wypoczywaj, bo jesteś motorem całej rodziny i musisz byc zdrowa;-)
kurcze ja też ostatnio nie mam weny na nic, nie ćwiczę od tygodnia a do tego przez ostatnie dwa dni wtryniłam sama całą wielką czekoladęsorki,że sie nie podzieliłam
A czekolady sobie nie żałuj, poprawia nastrój i ma dużo magnezu. Ja ostatnio też mam chęc to jem, chociaż raczej za słodkim nie jestem, ale widocznie organizm potrzebuje i sie domaga.
Super organizacja, ja jeszcze nawet o prezentach nie myślałam, a to już pora.Oj dziewczynki róbcie coś ze sobą bo jak czytam to mi Was szkoda. Blizniaki, a ty dbaj o dietę zeby ta anemia szybko znikła.
Odkad robi się tak wcześnie ciemno amm wrażenie że mam strasznie mało czasu na zabawe z Mają. Szczególnie, że Ona teraz chodzi spać przed ósmą. Zostaje nam 3 godzinki przebywania ze sobą. Takie to smutne.
Zrobilismy wczoraj mikołajowe i urodzinowe zakupy, jeszcze tylko jakies słodycze i drobne przedmioty i prezenty dla Mai gotowe, a dla pozostałych to tylko słodycze.
Maja miała od dwóch dni suchy kaszel. Kupiłam taki nowy syrop DexaPiko, odpukać, ale zadziałało. Pokaszlała kilka razy i cała noc spokój, bo poprzednia była koszmarem. Zobaczymy jak dzisiaj. Mam już całą apteczkę syropów dobrze, że w końcu cos zadziałało jak trzeba, bo już się denerwowałam.
Piatek więc miłego weekendu :-)
Dobrze, że syropek zadziałał.
Dla Ciebie też miłego wekendu życzę, no i duzo czasu na zabawę ze skarbem.
No i oby tak zostało:-)Ja dziś mam lepszy humor, na szczeście :-)