reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kankiya, Maja leżakuje w dzień, ale jakoś ostatnio przed ósmą pada, chyba tak jej się na zimę odmieniło :-D
Zapominajko to dobrze, że humor się poprawił, w końcu dzisiaj piątek.
Bliźniaki super że sucha noc za Wami, oby tak dalej.
Madzienko to zazdroszcze tego dnia, bo u mnie dopiero teraz się rozluźniło, a wcześniej młyn, zreszta ostatnio jakiś nawał pracy jest.

Hej laseczki

Jak wy tu produkujecie od rana:szok: a ja nie miałam czasu zajrzec:zawstydzona/y:. Zaczełam jednak próbowac Hanie nauczyc spac bez pieluchy a efekt taki ze piore i susze juz dwa dni na okrągło:sorry:. A młoda mówi do mnie ,,To nic mamusiu Hania sie nauczy,,:sorry::-D.

Bliźniaku soczek z buraków według Hani pychotka więc nie rób wstydu i popijaj:tak:Gratuljemy suchej pieluszki:tak:.
Zapominajko oby od dzis codziennie humor był lepszy, ale po dzisiejszym buszowaniu w tesco to juz musi sie poprawic:tak:.
mamusia oj to musi byc okropne zyc na takiej hustawce i jeszcze na lekach ciagle.Ale los Ci nagrodził piekna córeczką:tak:.
Kankya moje łobuzy ida tez spac o 20.00. O 20.00 to juz prawie zawsze mamy cisze nocną w domu:-D i wtedy odpoczywamy psychicznie:-D ale Hania raczej nie spi w dzien.
Zanplo szybko skompletowałąs prezenty. My kupilismy Hani na Mikołajki lalke Barbie i konika Ponny i i pizamke w smerfy:tak:.Natomiast pod choinke o ile bedzie grzeczna Mikołaj przyniesie taki domek

Załączniki

• pTRU1-5855703dt.jpg
    pTRU1-5855703dt.jpg
    56,7 KB · Wyświetleń: 31
  • pTRUCA1-11238200dt.jpg
    pTRUCA1-11238200dt.jpg
    58,9 KB · Wyświetleń: 49
Wstyd sie przyznać ale ja nawet nie wiem, czy u nas jest supermarket, czy hipermarket ;/

Anoli, ja na siłę nie będę młodego uczyła, zresztą pora roku nie jest sprzyjająca. Jeśli sam nie zacznie tego kontrolować, to na wiosnę pomyślę, o szkoleniu.

Ja mam dzisiaj wolny wieczór, bo mężowy na spotkaniu z kumplami :)

Agaciu 100 lat dla Matiego i buziaczki od ciotki!!!

Kankiya noc tez, ale dlatego, że się wyspałam :D
dobra, dobra;-):-D:-D

Dzien dobry. Witam sie z kawka. Normalnie jeszcze jedna taka noc jak 3 ostatnie i chyba wykorkuje. Spie na stojaco:-( Wczoraj chcialam sie polozyc po poludniu jak dzieciaki poszly spac, ale Fifi poniewaz mial temperature zasnal godzine przed Zuzie, a jak mala polozylam to za pol godz Filip wpadl do pokoju Zuzi i ja obudzil. I tyle bylo z mojego spania, jak juz mi sie tak fajnie odplywalo trzeba bylo wstac, normalnie zla bylam jak osa:angry:
Maz pojechal wczoraj na seminarium do Wrocka i olal nas calkowicie, nie zadzwonil ani razu:-( Juz nie chodzi o mnie, ale moglby chociaz zadzwonic, zapytac jak sie dzieci czuja.

My prezentow swiatecznych nie robimy. Tylko dzieciakom cos kupimy.
współczuje tych nocek:no: ja po jednej nieprzespanej łaziłam do tyłu, oby Wam sie poprawiło, bo przestniesz normalnie w dzień funcjonować kochana:zawstydzona/y: a co do męża to szkoda słów, pewnie chciał w ten sposób odgryżć się za Twoje wyjście i może wzbudzić Twoją zazdrość :eek: a może liczył na to,że będziesz do niego wydzwaniać i się zdziwil:-D

Madzienko
super,że prezenty dla Julci gotowe pracy normlnie zaczynam zazdrościć:-D:-D nie no żartuję- pewnie Ci się dłuży
Anoli i Zanplo zazdroszczę ciszy nocnej o 20, ja też tak miałam zanim Bianka zaczeła znowu spać w dzień w przedszkolu:zawstydzona/y: i tęsknie za tym:-(

100 lat dla Mateuszka!!!!!!!!!!!
;-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny:-)

Ta noc zabawek to tylko dzisiaj?

Przeczytałam tylko tak pobieżnie i idę męża budzić,bo śpi razem z dziećmi:-p

Asiulka jakiś wredny ten Twój mąż:dry: A nocek strasznie współczuję...Ech ja też już nie pamiętam kiedy ostatnio się wyspałam...

Wstyd sie przyznać ale ja nawet nie wiem, czy u nas jest supermarket, czy hipermarket ;/

Anoli, ja na siłę nie będę młodego uczyła, zresztą pora roku nie jest sprzyjająca. Jeśli sam nie zacznie tego kontrolować, to na wiosnę pomyślę, o szkoleniu.

Ja mam dzisiaj wolny wieczór, bo mężowy na spotkaniu z kumplami :)

Agaciu 100 lat dla Matiego i buziaczki od ciotki!!!

Zapominajko i słusznie:tak:Wyskoczyłam z tą nauka akurat zimą,ale chcialam sprawdzic czy cos sie zmieniło od naszych ostatnich prób. Wtedy tak szybko nie rezygnowałam, ale tym razem chyba odpuszcze bo widze ze w tej kwestii nic sie nie zmieniło. To chyba jeszcze nie czas, a szkoda bo liczyłam na jakis mały sukcesik:-p.

Ja na razie spróbuję młodemu przypominać, może uda mi się wyrobić w nim odruch wołania w nocy na siusiu.

Aniu noc zabawek jest dziś i jutro.

reklama
To sobie dziś kupiłam Product Detail | H&M PL Product Detail | H&M PL I jeszcze poluję na tą torebkę ale póki co jej nie ma w sklepie :-(Product Detail | H&M PL

Byłam w Tesco ale nic tam nie ma :-(Przynajmniej w moim. Chciałam kupić Mańka z narzędziami, gitarę elektryczną i cysternę.i nic z tych rzeczy nie ma. Ale przynajmniej się wyrwałam na 3 godziny z domu. Wypiłam pyszną kawkę, zjadłam szarlotkę i przymierzyłam dziś z 15 sukienek :-D

Do góry