reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

powodzenia w nocnym odpieluchowywaniu kobitki, życzę Wam aby dzieciaczki same się odpieluchowały;-)

ja mam dylemat.. dzwonił facet od tych portfeli i mam do jutra dać odpowiedż czy chcę u niego pracować:zawstydzona/y: kurczę jak mi na czymś zależy to nie dzwonią a tu masz jeden dzień i telefon, mógł nie dzwonić, bo jak nie przyjmę tej pracy i nie znajdę innej to będę żałować:zawstydzona/y:

Mycha żeś zaszalała:-):-):-)

reklama
Myszqa bardzo fajne, ja być może jutro będę w H&M w Poznaniu, mogę sprawdzić, czy mają, jeśli chcesz :-)

Kankiya moje zdanie znasz... Zrób sobie tabelkę za i przeciw. Zobacz, co przeważa i tyle.
Powiem ci tak. Moja młodsza siostra strasznie z robotą wybrzydzała. Wszyscy jej truli, że powinna się do roboty brać itd.
Raz się złamała i bardzo żałowała, w efekcie różnych zdrowotnych spraw nie przedłużyli jej umowy. I znowu jej truli. Ale sie dziewczyna nie dała.
Poszukała trochę dłużej, ale za to teraz ma super pracę, codziennie wyzwania, fajnych ludzi i ogromna satysfakcję, bo na jej pracę patrzą miliony Polaków :-)
I od razu humor ma lepszy :-D

Dzien dobry:tak:
U nas nocka lepsza, powoli chyba wracamy do normalnego spania. Ale ja jakas taka niewyrazna, cos mnie wszystko lamie i glowa peka. A jutro chcialam wyskoczyc na male zakupki, cos sobie kupic na urodzinki dzieci, o ile oczywiscie babcie zgodza sie zostac z bablami:tak:
Mezowy wczoraj wrocil ze szkolenia i nie widzial zadnego problemu w tym, ze nie dzwonil, stwierdzil ze przeciez nic sie nie dzialo i o co mi chodzi:eek:

Kankiya ta praca sama w sobie moze nie jest taka zla, ale za takie pieniadze. No chyba ze to na poczatek, a pozniej masz szanse na cos wiecej. A kto bylyby z Bianka w dniu pracy? Ciezko doradzic, wiem ze teraz cholernie ciezko jest z praca. A w jakiej galerii we Wrocku jest to stoisko?

Witam i ja

Zapominajko dzięki za pomoc, zrezygnowałam:zawstydzona/y: będzie na B jakby co:-D Wczoraj powiedział,że w 3 dni zarobi tylke co ja tam w miesiąc- zobaczymy, szkoda tylko,że to nadal będą jego pieniądze a nie moje:zawstydzona/y::zawstydzona/y: mam po mału dosc ubierania się w lumpkach.. też chciałabym zaszaleć na wyprzedażach:zawstydzona/y:A gdzie pracuje twoja siostra jeśli można wiedzieć?

Asiulko super,że juz nocka lepsza tylko skąd te bóle, oby Ciebie nic nie wzieło po dzieciaczkach:zawstydzona/y:No i udnych zakupków życzę;-) Praca miała byc w Pasażu Grunwaldzkim , na stoisku w holu i kasa niezmienna chyba,że byłyby super utargi a na to tylko mogłabym liczyć w tym miesiącu( oczywiśćie nie byłabym sama na początku na stoisku to podzieliliby mi to na pół) a póżniej lipa, bo od stycznia do marca-kwietnia zwsze jest krucho w handlu:zawstydzona/y:

Kankiya widocznie tak mialo. Gdzies tam czeka na Ciebie lepsza praca. Jestem pewna, ze wkrotce ja znajdziesz:tak: A pytalam w jakiej galerii bylo to stoisko, bo bywam czesto we Wroclawiu na zakupach i wlasnie do pasazu wpadam najczesciej i gdybys przyjela ta prace pewnie bym Cie odwiedzila. Jakos mam sentyment do tego miejsca, tam studiowalam i w ogole mam sentyment do Wrocka, jakos to miasto zawsze mi sie bedzie kojarzyc z beztroska i jednym z najfajniejszych okresow w moim zyciu...

Zapominajko - dzięki za propozycję ale jeszcze dziś pojadę do drugiego H&M, a jak nie będzie to podobno w moim mają być w przyszłym tygodniu. Teraz były tylko same srebrne.Więc do niczego mi nie pasują. Umówiłam się już na piątek do fryzjera i na sobotę na maniucure. Hi hi szaleję :-)
I musze jeszcze kupić sobie buty. Bo żadne mi nie pasują. Już się jakiś czas temu czaiłam, zeby kupić sobie botki na obcasie ale jakoś w rezultacie zawsze rezygnowałam. A teraz mam powód :-)

Dziewczyny my dziś mielismy okropny dzień...Chyba najgorszy w moim życiu...Oliwia wypadła nam z łózeczka:-( Na kafelki...Ma śliwkę na środku czoła...Byliśmy w szpitalu,nie było lekarza do usg,chcieli ją zostawic jeden dzień na obserwacji,ale zabraliśmy ja do domu,jakby coś sie działo to pojedziemy...Oliwia zachowuje sie normalnie,jak gdyby nigdy nic...W poniedziałek zarejestrujemy się na usg...Czuje się okropnie...Jestem wściekła na siebie...Nigdy sobie nie wybaczę jeśli coś będzie nie tak...A obróciłam się dosłownie na chwilę:-:)-:)-(

Aniu przykro mi, bo wiem co przeżywasz...:zawstydzona/y: bądzmy dobrej mysli kochana.. Fajnie,że zrobicie usg-to badanie napewno Was uspokoi ,mi ostanio teściowa upuściła dziecko na podłogę z pozycji stojącej i Bianka rąbneła głową o podłogę,do tej pory modlę się aby nic z tego nie wyszło:zawstydzona/y:

daj znać po Usg, dobrze ,że malutka nie przejawia dziwnych zchowań, to znk ,że wszystko jest ok - musi być Aniu!!!

Asiulko zapraszam na kawkę jak będziecie we Wrocku;-)

Anulka glowka do gory bedzie dobrze, a nie win siebie bo dziecka niestety nie da sie upilnowac do konca:-( bedzie dobrze!!

nie wiem co mialam napiasac:)
aaaaa dzis cala rodzina pisalismy list do swietego mikolaja:-D kazdy swoj:-D

reklama
Kankiya moja siostrzyca jest grafikiem komputerowym, ale ze względu na skończone ASP ma jeszcze kilka innych talentów :-)

Aniu nie martw się. Wypadki niestety się zdarzają i niestety to pewnie nie ostatni siniak w karierze Oliwki.
Obserwujcie i w poniedziałek idźcie na USG.
Wszystko będzie dobrze!

Do góry