Witam i ja,
Biancia w przedszkolu.Antybiotyk szybko zadziałał i razem z wyczyszczonym uszkiem z nadmiaru woskowiny dało świetny efekt.Dziwi mnie tylko skąd u tak małego dziecka tyle woskowiny, przecież czyszczę jej uszka
ale chyba zbyt nadgorliwie i może wpycham do środka to co jeszcze dobrze nie wylazło..?
Byłam dzisiaj na rozmowie, ale dajcie spokój praca po 12 godz i dzień wolnego( na przemian) na stoisku z portfelami skórzanymi w galerii handlowej.Aby mieć wolny weekand w porzedni muszę pracować w sob i niedz po 12 godz
no i w grudniu ze względu na wzmożony ruch- weekandów wolnych nie będzie a stawka to 1200zł
chyba powariowali albo ja mam zbyt wysokie wymagania
póki co powiedziałam,że jestem na tak...
super zajęcia w przedszkolu szkoda, tylko ,że Mateuszek dalej tak przeżywa.. może mu minie z czasem..;-)Bianka tez przed wyjściem marudzi i przy rozstaniu w przedszkolu a potem ok tylko ciągle wszystkich pyta, czy przyjdę po nią.
super fotki, JUlcia to zawsze jak zawodowa modelka:-):-)
wygląda jak zabawka:-) śliczny , Matii oszaleje:-)
Blizniaczku powodzonka z nocnym siuskaniem i wytrwałości dla Ciebie;-)
Zapominajko co się dzieje..? idz kup sobie cos kochana na poprawę humorku, na mnie zawsze to działa:-)
Myszqo dodaj foty po szaleństwach , co do herbatki to ja raczej jestem kawoszem ;-)
Asiulko zdrówka dla Was!!!
jejku jakie to słodkie...chciałabym to zobaczyć:-)
ojj tak , popieram
Kanuś jak odkurzacz macie to najważniejsze:-) zdrówka dla Was dziiewczyny