tygrysek82
Fanka BB :)
Dzien dobry
Agatkas a gdzie TY jestes???
Agatkas a gdzie TY jestes???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie niestety nie, więc nie pomogęDzień dobry
My dalej wagarujemy w domciu
Czy któraś z Was inhalowała dziecię solą fizjologiczną plus mucosolvanem ? Jeśli tak to jakie dawki i jak długo (ile dni ) ?
Oj my wrocilismy od lekarza i zaczynamy przygode ze szczepionką ismigen...zobaczymy czy pomorze....
ja jeszcze nie uczyłam - dziewczynek ponoc nie trzeba tego uczyćPowiedzcie mi jak nauczylyscie swoje dzieci ssac tabletki????
gratulki dla Bąbelka, uwielbiam widok raczkujących maluszkówTak sie ciesze :-):-):-)MÓJ BĄBELEK RACZKUJE:-):-):-) a dokladnie pelza, narazie w tył, ale juz nad nia z Hania pracujemy
my jeszcze nie dorobiłysmy się kuchni,ale jak mamusia pójdzie do pracy to nie będzie gdzie chować wszystkiego:-)Dzień dobry:-)
Tygrysku ech i Was się trzyma to paskudztwo...Życzę Wam dużo zdrówka.Oby jak najszybciej przeszło
Dziewczyny,a ja mam takie pytanie.Czy ma któraś z Was do sprzedania krzesełko uczydełko???I macie może do polecenia jakąś kuchnię dla maluchów???Postanowiliśmy kupić kuchnie Fabiankowi,bo wynosi nam garnki z kuchni żeby się bawić;-)
ja jeszcze nie uczyłam - dziewczynek ponoc nie trzeba tego uczyć