reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Zapominajko ja nie pomogę w sprawie prezentów, bo Bianka bawi sie auta:-Dmi, czasami barbie no i teletubisie na 1 miejscu:zawstydzona/y:, potem zbawki z Waybuloo i z Dobranocnego Ogrodu

Myszqo zdrówka i silnej woli dla mężowego, słyszałam,że podczas gojenia bardzo boli:zawstydzona/y: a dla Ciebie cierpliowści dla twoich mężczyzn:-)
Tygrysku współczuję, może uda się ja jakoś uratować...:baffled:

ja juz po 2 dawce Silgrdu i nawet w miarę się czuję:tak: byłam dzisiaj w Plusie podpisać umowę i jestem posiadczką SAMSUNGA GALAXY ACE , tylko nie wiem jak zablokować internet by nie zaskoczył mnie kolejny rachunek:baffled: Pomocy:-D

Kankiya, w menu powinnaś mieć takie cos jak połączenia internetowe/połączenia z siecią/wifi. wszystko Wyłącz :-)

Kokusia dzięki za pomoc.
Jakby któraś miała coś jeszcze, to chętnie popatrzę.

Dobry Wieczor:)
Ja dzis sama z dzieciakami, maz wroci pozno, maja jakies zamkniecie duzej budowy i impreze z tej okazji. Dzieciaki spia, a ja zagladam do Was.

Kanikya Bianka szybciej sie przyzwyczai do przedszkola niz Ci sie wydaje.
A Te Twoje teksty rozbrajaja na maksa:-D
Widze, ze zdecydowalas na telefon moj i Tygryskowy:tak: Odnosnie intenetu niestety nie pomoge, bo na razie praktycznie nie korzystam z mojego telefonu.

Myszqo dobrze, ze maz zdecydowal sie na ten zabieg. To byla najrozsadniejsza decyzja:tak: Powodzenia dla mezulka w zrzucaniu kilogramow;-)

Pyciolku ja bym tez bez piwa nie dala rady:-D I bez slodyczy w sumie tez:-D

Zapominajko nie pomoge z zabawkami, bo moja cora jeszcze za mala, a poza tym jak na razie bawi sie tylko autkami swojego brata:baffled:

Tygrysku a moze to nic powaznego z ta pralka, byc moze mala pierdulka ktora trzeba wymienic i z pralka bedzie git. W kazdym razie wspolczuje, nie wyobrazam sobie prania recznego na dluzsza mete:no:

Witajcie....
nareszcie w domu...ale w Koszalinie było super, szkolenie odbywało się w straży granicznej więc oprócz normalnego szkolenia pokazywali nam wiele ciekawostek z ich pracy.....a popołudniu integracja na całego
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif

podczytywałam Was ale teraz niewiele pamiętam...

Blizniaczku Kochana
wybacz mi, że nawaliłam...ale mi głupio:zawstydzona/y::-:)-(
Jak czujecie się, jak Madzia??

Myszqa szybkiego powrotu mężowego do codzienności...

Tygrysku trzymam kciuki zeby z pralką nie było nic mega poważnego...a macie ją jeszcze na gwarancji???

Pyciolku mogę zapytać koleżankę o inhalacje mucosolvanem bo ona inhaluje swoje szkraby

Zapominajko u nas na topie jest świnka peepa, smerfy, teletubisie...koników nie lubi, lalek typu Barbie na razie tez nie...

zdróweczka dla wszystkich chorowitków...

i nie pamiętam co jeszcze miałam Wam napisać...zmykam spać

reklama
Witam Niedzielnie

Co tak pusto?

Zapominajko moze jakis nieduzy domek dla lalek, koniki...hmm ciezko cos doradzic bo kazde dziecko inne. Moja np jeszcze nie lubuje sie w Barbie woli niemowlaki. A moze jakis serwis do kawki?:-).

Madzienko witaj spowrotem:-).Widzialam fotki i chociaz służbowy zazdroszcze wyjazdu:-), a jak Julka zniosła rozstanie z mama?

Myszqo 150ml to strasznie mały żołądeczek:-pale szczerze zycze zeby zabieg przyniosł efekty:tak: Moja mama ostatnio schudla 20 kg i czuje sie jak nowo narodzona:-D

Do góry