reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja zaprowadziłam Zuzkę na 8.30. Kilkoro dzieci płakało (głównie chłopcy ;) ) ale Zuzka była dzielna! Nie miała czasu za bardzo się nawet ze mną pożegnać:) jeszcze godzinka i po nią idę:) Już się nie mogę doczekac!!!!!

reklama
Uffff, troszeńkę mi lżej :zawstydzona/y:

Ja zaprowadziłam Alanka na 8 i "już" o 12 pędziłam po niego, akurat myli rączki po obiadku :tak:, podobno był grzeczny, wszędzie wchodził, w łazience poodkręcał wszystkie krany :szok::-D:-D:-D, i broił za trzech :-D:-D:-p, no, a ja jak, to ja - beczałam rano i jak go odbierałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:totalnie się rozkleiłam :-(, mam tylko nadzieję, że jutro już będzie lepiej

Do jutra muszę podjąć ostateczną decyzję w jakich godzinach Alan będzie chodził, i chyba póki co dam go od 8 do 12, bo na dłużej to bym chyba wymiękła, a tak to zaraz po obiadku do domku.

Niunio właśnie sobie słodko śpinka :tak:

moje dziecko zachwycone przedszkolem hhahaha ledwo co dalo sie go oderwac od zabawek:)jak robilismy pappa ciociom to mowi ze jutro tez przyjde do przedszkola hurra:) hahah a ja tak panikowalam:)

hej
u nas przeszlo bezstresowo...byl bardzo grzeczny bawil sie zabawkami,bardzo ladnie jadl...i mówił ze było fajnie i ze jutro tez pojdzie :)
zobaczymy rano :)

U nas też bez stresu:) Zuza nie chciała wyjść:) Panie powiedziały ze Zuzia wycierała noski tym płaczącym:) Wszystko ładnie jadła i w ogóle było w porządku.

Czy wasze dzieci same siadają na kibelek??????

Agatkas Alan tylko sam sika na stojąco, a jak chce kupkę to mnie wola, dupkę chce sam wycierać, ale jeszcze nie potrafi, więc jeszcze mu pomagam :tak:

Alan od ok 13 spał do 16 a jak go budziłam, to mówił, że jeszcze chce paćku :szok::szok:

hmmm, pół dnia będzie w przedszkolu, a drugie pół prześpi w domu :confused::baffled::szok:, ten to ma życie :-p:-D:-D:-D

u nas również bezstresowo....i wiecie że żadne dziecko nie płakało:szok:w Julci grupie...wychowawczynie same są w szoku

Jula zadowolona i che chodzić....

po przedszkolu umówiłyśmy się z mamami z Juli grupy na spacer i pospacerowaliśmy po skansenie a dzieciaczki jak super ze sobą sie bawiły...będziemy powtarzać takie spotkania niech sie maluchy poznają takze poza przedszkolem

reklama
Dziewczynki kochane-aż łza mi się w oku zakręciła, jak czytam o tych naszych Maluszkach. Jeszcze niedawno zaczynały siadać, stawiać pierwsze kroczki a tu PRZEDSZKOLAKI. Buziaki dla wszystkich dzieciaczków i dla dzielnych Mamusiek, cmok, cmok :-D

Do góry