reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
CZesc;
u nas w nocy przeszła nawałnica, a teraz jest całkiem ładnie.
Igorowi po chorobie został tylko katar i to niezbyt duży. Cieszę się strasznie.
Ale z wakacji musieliśmy zrezygnować...

Witam ;-)
u mnie też Zapominajko w nocy burze i deszcze - pewnie od Ciebie przyszly:-Dale teraz ładnie, super,że Igorek tak szybko pozbyl sie kaszelku, przy nastepnej naszej chorobie tez sprobuje Twojego specyfiku;-)
Madzienko udanych przygotowań i zabawy

ja dzisiaj jade z Bianka do mamci az do niedzieli, bo mój B wyjezdza znowu na zlot (tym razem ogolnopolski mitsumaniaków), ale.. jutro wracam na imprezke:-) Bianka zostaje u mamy a ja ide z kolezankami na dance:tak:zastanawiam sie czy po szczepieniu mozna pic alkohol,ale chyba nic mi sie nie stanie:confused:

aa i nie bedzie mnie na na forum jak bede u mamy, odezwe sie jak wroce na imprezke;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie, ja tylko przelotem bo zaraz zmykamy do koleżanki.

Madzienko udanego wesela.

Zapominajko super że Igi wraca do zdrówka.

Kankiya udanej imprezki. Oj szalejesz ostatnio kochana.

Myszqo była wczoraj w Wołominie burza? My jak wyjeżdżaliśmy wczoraj tak koło 16 to się strasznie błyskało ale jeszcze nie padało.

Kana tulam z całych sił kochana.

Ok laski to na tyle, miłego dnia życzę ;)

hej kochane

kunkija milej imprezki
Madzoenko udanej zabawy
Zdrowka dla chorowitkow

i ja tez doslownie na chwilke bo zmykamy sie szykowac bo zaraz spadamy na basen....hmmmm pierwszy raz w tym roku....niezle nie...a mamy prawie wrzesien hhahaha
buziakuje

Kokusiu -w Wołominie nie było burzy, tylko padało. Ale byłam u mojej siostry w Poświętnym i tam była burza, siostrze pół podwórka zalało. Dzieci tylko szczęśliwe - bo po kałużach polatały. Janek nie miał kaloszy to biegał w Crocsach :-)

reklama
Witam

U nas przygotowania do huraganu Irene !! ma się zacząć w sobote, ludzie panikują, wykupują baterie, latarki i wode, mam nadzieje że skończy się to tylko na wielkim strachu, trzymajcie za nas kciuki

Do góry