reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej KObietki wpadłam tylko na chwilkę , nawet nie mam czasu przeczytać co tam u was.
Niestety nie mam komputera od prawie dwóch tygodni.
Ta po krutce u nas wszystko dobrze, byliśmy tydzień u teściów wróciliśmy w sobotę na ślub kolegi. Ja od kilku dni w wielkich nerwach już się zastanawiam co to będzie jak Gabi pójdzie do przedszkola. Powoli robimy przygotowana w tym kierunku , jakieś małe zakupy i takie tam bo niestety jeszcze nie wiem co będzie potrzebne.
W ogóle Gabi jest całą pogryziona przez komary i to tak paskudnie że aż jej ranki się porobiły i ropieją.
No i mamy kolejny sukces bo Gabi zasypia bez smoczka od 3 dni. jupi :)
Dobranoc kobietki postaram sie odezwać jak najszybciej.

Witam z kawą,
u nas w nocy zaczęła się burza i grzmi i leje do teraz.
A do tego Igorek się przeziębił i jestem cała w nerwach :-(

Witam i ja,
mu już po zakupach i małym spacerku, zaczelo grzmiec dosyc mocno i wrocilysmy do domku, ale teraz przeszlo wiec mykamy zaraz na dwor;-)
Zapominajko sprobuj dac Igorkowi wieksza dawke wit C , pyrosal przed spaniem i jak masz syrop Pulneo-powinno pomoc, mi Bianka tez sie rozlozyla w tamtym tyg i po 3 dniach przeszlo, zawsze jak w miare szybko zareaguje to udaje mi sie ja szybko wyleczyc, chyba,że juz Ci mocno kaszle.Moja jaz zaczyna kichac to ja od razu atakuje wit C:-D

daje wit C, calcium i kąpię go w ostrożeniu. Na razie tragedii nie ma i mam nadzieje, że szybko przejdzie :D

a co ostrożenie???:zawstydzona/y:zdróweczka dla Was

Tygrysku i dla Was zdróweczka...

u nas żar leje się z nieba ale też straszą burzami....

właśnie wróciłyśmy z baby shower koleżanki z forum lubelskiego, jemy obiadek i zmykamy do przedszkola....

Dobry wieczor Dziewczynki!
U nas rowniez upalnie od kilku dni, na zewnatrz w sloncu ciezko wytrzymac, ale lepsze to niz ciagle deszcze. Chyba spoznilo nam sie to lato w tym roku:tak:
Ja od poniedzialku samiuska. Maz w poniedzialek pojechal sie szkolic do Zakopca i wraca w paitek. Ale do tesciowej przyjechala corka z mezem i dziecmi (rowniesnikami moich dzieci), wiec calymi dniami przesiaduje tam, tylko wieczorem i w nocy jestem sama, w sensie z dziecmi.

Zdrowka dla chorowitkow;-) Nas na szczescie od kilku miesiecy nic nie dopada (odpukac):tak:

reklama
Do góry