reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej KObietki wpadłam tylko na chwilkę , nawet nie mam czasu przeczytać co tam u was.
Niestety nie mam komputera od prawie dwóch tygodni.
Ta po krutce u nas wszystko dobrze, byliśmy tydzień u teściów wróciliśmy w sobotę na ślub kolegi. Ja od kilku dni w wielkich nerwach już się zastanawiam co to będzie jak Gabi pójdzie do przedszkola. Powoli robimy przygotowana w tym kierunku , jakieś małe zakupy i takie tam bo niestety jeszcze nie wiem co będzie potrzebne.
W ogóle Gabi jest całą pogryziona przez komary i to tak paskudnie że aż jej ranki się porobiły i ropieją.
No i mamy kolejny sukces bo Gabi zasypia bez smoczka od 3 dni. jupi :)
Dobranoc kobietki postaram sie odezwać jak najszybciej.

Witam z kawą,
u nas w nocy zaczęła się burza i grzmi i leje do teraz.
A do tego Igorek się przeziębił i jestem cała w nerwach :-(

Witam i ja,
mu już po zakupach i małym spacerku, zaczelo grzmiec dosyc mocno i wrocilysmy do domku, ale teraz przeszlo wiec mykamy zaraz na dwor;-)
Zapominajko sprobuj dac Igorkowi wieksza dawke wit C , pyrosal przed spaniem i jak masz syrop Pulneo-powinno pomoc, mi Bianka tez sie rozlozyla w tamtym tyg i po 3 dniach przeszlo, zawsze jak w miare szybko zareaguje to udaje mi sie ja szybko wyleczyc, chyba,że juz Ci mocno kaszle.Moja jaz zaczyna kichac to ja od razu atakuje wit C:-D

daje wit C, calcium i kąpię go w ostrożeniu. Na razie tragedii nie ma i mam nadzieje, że szybko przejdzie :D

a co ostrożenie???:zawstydzona/y:zdróweczka dla Was

Tygrysku i dla Was zdróweczka...

u nas żar leje się z nieba ale też straszą burzami....

właśnie wróciłyśmy z baby shower koleżanki z forum lubelskiego, jemy obiadek i zmykamy do przedszkola....

Dobry wieczor Dziewczynki!
U nas rowniez upalnie od kilku dni, na zewnatrz w sloncu ciezko wytrzymac, ale lepsze to niz ciagle deszcze. Chyba spoznilo nam sie to lato w tym roku:tak:
Ja od poniedzialku samiuska. Maz w poniedzialek pojechal sie szkolic do Zakopca i wraca w paitek. Ale do tesciowej przyjechala corka z mezem i dziecmi (rowniesnikami moich dzieci), wiec calymi dniami przesiaduje tam, tylko wieczorem i w nocy jestem sama, w sensie z dziecmi.

Zdrowka dla chorowitkow;-) Nas na szczescie od kilku miesiecy nic nie dopada (odpukac):tak:

reklama
Do góry