reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam

wode nalałam do wszystkich wielkich garnków plus do wiaderka i wanienki. Zaczęło strasznie padać ale jeszcze nie ma wiatru, jak coś odezwe sie jutro ( mam nadzieje że będzie prąd):angry::angry:;-)

reklama
witajcie
dzis wrocilismy
wiec mega rozpakowywanie, pranie, etc.
oczywiscie nie chcialysmy y karolinka wracac od dzziadkow, ale trzeba....
Reniu, dobrze ze u ciebie wszystko dobrze
ide was nadrabiac

witajcie, ja na chwilkę daję znać że żyje...weselicho REWELACYJNE!!! ale o tym później...
yes2.gif
yes2.gif

niespodzianka udała się...młodzi zachwyceni, goście również
yes2.gif
yes2.gif

fotki są w ilości ponad 800szt. więc dajcie chwilkę na wybranie czegoś fajnego!!!!

Reniu szukałam wiadomości od Ciebie...dobrze że u Was wszystko dobrze...

Mamusia witaj po wakacjach!!!

Hej laseczki,

Reniu super,że najgorsze za Wami ,obyło sie bez strat i jesteście całe i zdrowe kobitki;-)
Madzieńko zdawaj tu szybko relację jak odeśpisz i cóż to za prezent niespodzioanka był, bo chyba mnie cos ominelo:zawstydzona/y:
Mamusiu witaj:-)
Aniu zdrowka dla Fabianka
Myszqo jak twoja ciocia?
Pyciolku imprezka udana, oderwaly mi sie paski od sandalek i wracalam boso:-Dno i jakis napaleniec jezdzil za mna autem namawiajac na nr-ek:wściekła/y::crazy:

reklama
Do góry