reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam niedzielnie,
ostatnio często piszę do sama do siebie:-D:-(, ktoś tu zagląda w weekandy??:sorry2:

dzisiaj jedziemy do mojej mamci na obiadek a jutro moja mamunia przyjezdza do nas na dwa dni aby zostac z Bianką jak pojade na szczepienie w pon a we wtorek mam rozmowe o prace, ale nie wiem co robic, bo to praca dwuzmianowa i nie wiem kto bedzie odbieral mi Biankę z przedszkola( jak sie dostaniemy) i z nia siedzial do czasu mojego powrotu:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Kankiya ja zaglądam, ale ponieważ nie jestem u siebie, to tylko zerkam i siedzę cicho.
Nie martw się przedszkolem, będzie problem to i rozwiązanie się znajdzie.

czesc mamusie
dawno mnie nie bylo, ale niestety u rodzicow nie mam netu, bo sie cos przepalilo, i juz 2 tyg naprawiaja i nic, wiec jestem u znajomych i pisze,ale nie wiem czy dam rade nadrobic was
pozdrawiam was wszytskich mocno

Hejka,
za godzinkę jadę na szczepienie, mam nadzieję,że nie będę miała żadnych skutków ubocznych opisanych na necie:zawstydzona/y: trzymajcie za mnie kciuki babeczki kochane,
miłego dnia ;-)

Ooooooo pierwsza !!!!! :-)
Co Wy jeszcze śpicie ? :-D

Wczoraj uświadomiłam sobie, że za tydzień moje dziecko idzie do przedszkola ... smutno mi i nie wiem czy nie zrezygnuję z tego przedszkola.
Mati tylko śpi w pieluszce a tak to już woła cały czas , szybko się nauczył, parę dni i zajażył o co chodzi.

Upał u nas ... chyba 30 stopni.
Planowaliśmy we wrześniu lecieć do Turcji, ale nie wiem czy to wypali, mój mąz nie może za bardzo teraz zostawić firmy i dupa.
Ostatnio jakiegoś doła mam.

Agacia a ja zupełnie odwrotnie, Majka tak sie przyzwyczaiła do przedszkola, ze teraz zamecza mamę zabawami nie z tej ziemi i tylko czekam aż znów pójdzie , wyszaleje sie, wybawi, nauczy nowych rzeczy. Zresztą widzę, że brakuje jej dzieci, tak to miała codziennie z nimi kontakt a teraz jak tylko ktoś przyjdzie z dzieckiem na chwilke to jak odchodzi to Maja bardzo płacze.
Trzeba tylko przeżyc pierwsze dni, a później jest już dobrze.
Chyba musimy się wybrać do fryzjera bo Maja znów nie chce wiązać włosów i chodzi jak czupiradło z każdym włosem w inną stronę :-D.
Kankiya oby wszystko poszło jak należy :-)

Witajcie.
Ja dziś słomiana wdowa. M w nocy pojechał do Kielc, teraz jest w Krakowie a na rano musi być w Katowicach. Miałam i ja z nim jechać ale nie było chętnych mi z dziewczynami zostać.

Mamusia a już myślałam że wróciłyście. Udanego wypoczywania i pamiętaj że masz się odezwać po powrocie.

Kankiya trzyma mocno kciuki.

Agaciu moje dziewczyny to już odliczają dni do początku roku szkolnego. A ja powoli kompletuję im stroje galowe. I tak jak Zanplo już nie mogę się doczekać tego września. Mimo że mam obawy jak sobie Natka poradzi. Ale ona tłumaczy że jest dzielną dziewczynką i będzie dawać mamusi buziaka i zostawać z dziećmi.

Ja ostatnio zrobiłam porządki u dziewczynek w szafach i przeżyłam szok. Musiałam wyrzucić 10 par spodni w których Martyna chodziła jeszcze przed wakacjami do szkoły. Teraz wszystkie są do połowy łydki.

Muszę trochę ogarnąć dom bo jutro do Martynki koleżanka przyjeżdża ale tak mi się nie chce że szok.

reklama
Do góry