reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Edee chodzi to zdecydowanie za dużo powiedziane;-) Po prostu jak się czegoś złapie to staje na nóżki i tam gdzie się trzyma zrobi sobie parę kroczków.Stanęła szybciej niż Fabianek,ale on jak już stanął (2 dni przed skończeniem 7 miesięcy) tak już wszędzie się łapał i śmiało chodził.Ona jednak tyle siły nie ma;-)

Asiulka a czy Twoja Zuzia ma już ząbki??

Zapominajko dopiero co wszystkie byłyśmy w ciąży...Czas ucieka bardzo szybko.Ja już czuję,ze za chwilę znowu będzie mi brakować w domu takiego maleństwa...

Edee chodzi to zdecydowanie za dużo powiedziane;-) Po prostu jak się czegoś złapie to staje na nóżki i tam gdzie się trzyma zrobi sobie parę kroczków.Stanęła szybciej niż Fabianek,ale on jak już stanął (2 dni przed skończeniem 7 miesięcy) tak już wszędzie się łapał i śmiało chodził.Ona jednak tyle siły nie ma;-)
ja tak właśnie zerkam na Twoje suwaczki z niedowierzaniem:-) jak na 7 miesięcy to zdolna bestyja z Twojej Oliwki
wink2.gif

Zapominajko dopiero co wszystkie byłyśmy w ciąży...Czas ucieka bardzo szybko.Ja już czuję,ze za chwilę znowu będzie mi brakować w domu takiego maleństwa...
Aniu to bierz się za wczasu za trzecie:-)

ja wczoraj zaczelam przegladac z nudow watek porodowy i pierwsze posty o naszych maluszkach.. az lezka się w oku zakrecila, fajnie,że mozna do tego wrocic na forum i powspominac..

Kankiya gdybym tylko wygrała pokaźną sumkę w totolotka to z całą pewnością miałabym jeszcze ze dwójkę dzieci:-):tak:Nie wykluczam,że jeszcze kiedyś pojawi się chociaż jedno;-)

Kankiya gdybym tylko wygrała pokaźną sumkę w totolotka to z całą pewnością miałabym jeszcze ze dwójkę dzieci:-):tak:Nie wykluczam,że jeszcze kiedyś pojawi się chociaż jedno;-)
super Aniu, ja gdybym była młodsza i żyła w innym związku też nie zaprzestałabym produkcji:-) małe dzieciaczki są takie słodkie a każda spędzona z nimi chwila bezcenna... powodzonka życzę w dzieciowych planach;-)

Aniu Zuzia ma 2 zabki, ktore wyszly jej ponad 2miesiace temu i od tej pory cisza.
A Oliwka i tak zdolniacha, silna z niej dziewczynka:tak:

Zapominajko masz racje ten czas tak szybko plynie, szczegolnie widac to po dzieciach. Ani sie obejrzymy, a nasze dzieciaczki pojda do szkoly;-)

Kankiya przeciez Ty jeszcze mloda babka jestes:tak: Poza tym teraz jest modne pozne macierzynstwo, wiec spokojnie masz jeszcze dobre 10 lat:-D Tylko z tym partnerem problem, jesli jest tak jak piszesz to chyba trzeba go wymienic na lepszy model;-)

A ja standardowo w sobote robie generalne porzadki. I jak zwykle zajmie mi to caly dzien, jeszcze z dwojka maluchow. Ahh czasem przeklinam ten nasz dom...:wściekła/y:

reklama
Witam sobotnio u nas dzisiaj juz chlodniej, ale przyjemnie

Asiulko im jest się starszym tym większe prawdopodobienstwo urodzenia chorego dziecka:-(Wg mnie najlepiej rodzic dzieci do 30tki:tak: Ja z Bianką naprzeżywałam się w ciąży, potem po porodzie z jej dużą głowka, potem powiekszona watroba, asymetria i jeszcze tego troche bylo..:-( drugi raz nie chciałabym tego przechodzić tym bardziej bez wsparcia ze strony faceta, ktory malo co wiedzial o swoim dziecku:zawstydzona/y:

udanego weekandu laseczki

Do góry