reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Edee chodzi to zdecydowanie za dużo powiedziane;-) Po prostu jak się czegoś złapie to staje na nóżki i tam gdzie się trzyma zrobi sobie parę kroczków.Stanęła szybciej niż Fabianek,ale on jak już stanął (2 dni przed skończeniem 7 miesięcy) tak już wszędzie się łapał i śmiało chodził.Ona jednak tyle siły nie ma;-)

Asiulka a czy Twoja Zuzia ma już ząbki??

Zapominajko dopiero co wszystkie byłyśmy w ciąży...Czas ucieka bardzo szybko.Ja już czuję,ze za chwilę znowu będzie mi brakować w domu takiego maleństwa...

Edee chodzi to zdecydowanie za dużo powiedziane;-) Po prostu jak się czegoś złapie to staje na nóżki i tam gdzie się trzyma zrobi sobie parę kroczków.Stanęła szybciej niż Fabianek,ale on jak już stanął (2 dni przed skończeniem 7 miesięcy) tak już wszędzie się łapał i śmiało chodził.Ona jednak tyle siły nie ma;-)
ja tak właśnie zerkam na Twoje suwaczki z niedowierzaniem:-) jak na 7 miesięcy to zdolna bestyja z Twojej Oliwki
wink2.gif

Zapominajko dopiero co wszystkie byłyśmy w ciąży...Czas ucieka bardzo szybko.Ja już czuję,ze za chwilę znowu będzie mi brakować w domu takiego maleństwa...
Aniu to bierz się za wczasu za trzecie:-)

ja wczoraj zaczelam przegladac z nudow watek porodowy i pierwsze posty o naszych maluszkach.. az lezka się w oku zakrecila, fajnie,że mozna do tego wrocic na forum i powspominac..

Kankiya gdybym tylko wygrała pokaźną sumkę w totolotka to z całą pewnością miałabym jeszcze ze dwójkę dzieci:-):tak:Nie wykluczam,że jeszcze kiedyś pojawi się chociaż jedno;-)

Kankiya gdybym tylko wygrała pokaźną sumkę w totolotka to z całą pewnością miałabym jeszcze ze dwójkę dzieci:-):tak:Nie wykluczam,że jeszcze kiedyś pojawi się chociaż jedno;-)
super Aniu, ja gdybym była młodsza i żyła w innym związku też nie zaprzestałabym produkcji:-) małe dzieciaczki są takie słodkie a każda spędzona z nimi chwila bezcenna... powodzonka życzę w dzieciowych planach;-)

Aniu Zuzia ma 2 zabki, ktore wyszly jej ponad 2miesiace temu i od tej pory cisza.
A Oliwka i tak zdolniacha, silna z niej dziewczynka:tak:

Zapominajko masz racje ten czas tak szybko plynie, szczegolnie widac to po dzieciach. Ani sie obejrzymy, a nasze dzieciaczki pojda do szkoly;-)

Kankiya przeciez Ty jeszcze mloda babka jestes:tak: Poza tym teraz jest modne pozne macierzynstwo, wiec spokojnie masz jeszcze dobre 10 lat:-D Tylko z tym partnerem problem, jesli jest tak jak piszesz to chyba trzeba go wymienic na lepszy model;-)

A ja standardowo w sobote robie generalne porzadki. I jak zwykle zajmie mi to caly dzien, jeszcze z dwojka maluchow. Ahh czasem przeklinam ten nasz dom...:wściekła/y:

reklama
Witam sobotnio u nas dzisiaj juz chlodniej, ale przyjemnie

Asiulko im jest się starszym tym większe prawdopodobienstwo urodzenia chorego dziecka:-(Wg mnie najlepiej rodzic dzieci do 30tki:tak: Ja z Bianką naprzeżywałam się w ciąży, potem po porodzie z jej dużą głowka, potem powiekszona watroba, asymetria i jeszcze tego troche bylo..:-( drugi raz nie chciałabym tego przechodzić tym bardziej bez wsparcia ze strony faceta, ktory malo co wiedzial o swoim dziecku:zawstydzona/y:

udanego weekandu laseczki

Do góry