reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Już jestem i cytologia II :-),wiec jest ok a tak się bałam :-D w przyszlym tyg ide na to szczepienie i bede miala z glowy;-)
Asiulko my tez nigdzie nie bylismy na wakacjach ze wzgledow finansowych, za rok odbijemy sobie kochana podwójnie;-)

co tu takie puchy...?:szok: wylazić z krzaczorow kobity:-D

reklama
Hej:-)

U nas dzisiaj w końcu piękne słoneczko,wytargałam basen i szaleliśmy na dworze:-)

Kankiya super,że cytologia dobra:tak:

Asiulka a co to za problem jechać z małymi dziećmi na wakacje???Ja tam jestem bardzo zadowolona z naszych wakacji:tak: Ale to zależy co kto chce robić.Wiadomo,my nigdzie nie byliśmy sami,a wieczory spędzaliśmy na kąpaniu,usypianiu i w końcu leżeniu w łóżkach;-) Ale ja i tak uwielbiam wakacje z dzieciakami i na razie nie wyobrażam sobie żadnych innych:-)

Witam z kawką,
widziałyście pogodę na 2 tygodnie?? ponoć cały czas słonko i wysokie temperatury:-):-):-) oby sie sprawdziło abysmy zdążyły nacieszyć się jeszcze latem

Witajcie...

u nas piękna pogoda więc korzystamy ile się da...

chodzimy już na zajęcia adaptacyjne do przedszkola....

a wczoraj byliśmy w Nałęczowie na widowisku "światło i dźwięk"...było ekstra...
biggrin.gif
biggrin.gif
dzisiaj jedziemy na loty balonów....a gdzie nasz Tygrys??cos długo nie wraca z długiego weekendu??;-)

Dzien dobry slonecznie:tak:
Ahh kocham taka pogode:-) Jedyny minus to maksymalnie nagrzany domek. Na dole mamy 27st, na gorze to wole nie wiedziec, w nocy ciezko sie spalo. Mimo ze mamy zewnetrzne rolety w oknach to i tak jest goraco.

Aniu Filip jest juz na tyle duzy, ze z nim spokojnie wyjechalabym na wakacje (zreszta bylismy rok temu we Wloszech), ale z Zuzia juz niekoniecznie. Dla mnie to po prostu nie bylyby wypoczynek i nie mowie tu o chwilach sam na sam czy nocnych wypadach (takie atrakcje nawet ze starszymi dzieciakami nie wchodza w rachube). Poza tym u nas wakacje wygladalyby tak, ze maz pilby sobie piwko i wylegiwal na slonku, a ja calymi dniami biegalabym za dzieciakami. Jesli Wam sie udaly wakacje to bardzo sie ciesze, grunt to byc zadowolonym:tak:

Kanikya ja tez mam nadzieje, ze te prognozy sie sprawdza:tak:

Madzienka ale u Was sie dzieje. Pozazdroscic:tak:

Dzień dobry.

Ech,u nas już się słonko naświeciło:confused2: Miałam jechać dziś do przyjaciółki,a tu burza na całego....Leje jak z cebra...

Asiulka
no tak,gdyby Twoje wakacje wyglądały w ten sposób to faktycznie nie ciekawie...U nas we dwoje lataliśmy za dzieciakami,każdy na zmianę za jednym,więc było fajnie;-)
A jak tam Twoja malutka???Raczkuje???Moja Oliwia tak samo jak Fabian łazi już na nóżkach:-)

Wow Aniu Oliwka juz chodzi:szok: Jak szybciutko:tak: Gratulacje;-)

Moja Zuza dopiero co zaczela stawac w lozeczku. A z raczkowaniem na razie kombinuje, husta sie na czworaka, ale nie moze ruszyc do przodu. Za duza dupke ma i jest za ciezka, chociaz przystopowala juz z waga. Ale nadal niezly z niej tluscioszek:-D
Jak sie wda w brata to dlugo jeszcze poczekamy na pierwsze kroczki:-(

U nas jeszcze slonko, pewnie po poludniu spadnie deszczyk, bo duchota niesamowita.

Ostatnia edycja:
Hej:)
przepraszam ale zapomnialam wam dodac ze po wyjezdzie tesciow wponiedzialek jade na wies odpoczac:)
wiecie krowy, kurki , traktory itp hahhaha nie wiem kiedy wroce do domku bo mi tutaj dobrze wiec bede troche rzadziej zagladac:)

Fifi zaliczyl jazde dwoma takimi wielgasnymi traktorami normalnie czad!!!! i ja przy okazji tez hahha znamy juz na zywo wszystkie zwierzeta hahha codziennie wieczorkiem robimy ognisko z kielbaskami :)

ps w sobote bylismy z mezowym na randce w kinie " kac vegas w bankoku " haha ale sie usmialam :)

Madziu dziekujemy za troskę:)

reklama
Hejka :-):-)

Aniu, Twoja córa już chodzi ?? :szok::szok:, no jestem w szoku, jak ten czas leci nieubłaganie :no::wściekła/y:, super, gratulacje dla malej zdolniachy :tak::tak:

U nas dziś duszno jak diabli, i już zaczyna kropic :wściekła/y:

Mam tylko nadzieję, że wg. prognoz weekend będzie u nas ciepły i znowu zaliczymy wypad do lasu :tak::tak:mmmm, jak "lubie to " :-D:-D:-D

Gdzie jesteście matuchny ?? :-p

Aaa, Alanek słodko nyna, a ja o dziwo nie mogłam z nim zasnąc :szok:, co się rzadko zdarza :-p:-D:-D:-D

Idę po kawusię ;-)

Do góry