reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witamy i my:)

u nas cieplutenki i mega slonecznie od poniedzialku:)

nasz pobyt na polnocy byl rewelacyjny.....tak sie ciesze,ze jednak zdecydowalismy sie pojechac:)
mala sie wyszalala, plywala na lodce, biegala po lesie, lowila rybki....naprawde bylo bardzo milo:)
przezylismy tez mega burze......

a teraz mis moj szuka pracy....znowu...ale mamy nadzieje,ze takiej juz takiej dlugoterminowej:)
zaraz uciekamy na spacerek i placyk,a pozniej sie jeszcze odezwe....jak nadrobie co trzeba;)

sciskam Was kochane buzaiczki:*
mam nadzieej,ze wszystkim sie dlugie weekendy udaly:)

Witam i ja:tak:
Zapominajko pogoda się poprawiła i dziewczyny pewnie korzystają ze słoneczka;-)Wypoczywajcie u siostry :tak:
Ja dzisiaj idę w koncu po odbior cytologii, bo tydzien temu moja lekarka sie rozchorowala :zawstydzona/y:
Myszqo sama peeling kawowy robilas z fusow czy bylas w gabinecie?
Reniu jak po kontroli?

Miłego dnia dziewczynki.

reklama
Witjacie Dziewczynki!
U nas dzis goraco i slonecznie:tak: I taki ma byc podobno caly przyszly tydzien, oby sprawdzily sie te prognozy;-)
Dzieciaki spia, obiad sie robi, wiec mam chwilke dla siebie:tak:

Kana ciesze sie, ze wypad sie udal i ze wypoczeliscie. Nalezalo sie Wam. A teraz zycze owocnych skutkow poszukiwania pracy:-p

Renia fantastycznie, ze Vicunia zdrowa:tak:

Kanikya 3mam kciuki za poztywny wynik cytologii:tak:

Dziewczyny ale Wam zazdroszcze tych wakacyjnych wypadow. My w tym roku nigdzie nie jedziemy, kisimy sie w domu:-( Bo i z kasa krucho przez budowe no i jakos z tak malymi dziecmi srednio mi sie widza wyjazdy gdziekolwiek.

Do góry