reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witamy i my:)

u nas cieplutenki i mega slonecznie od poniedzialku:)

nasz pobyt na polnocy byl rewelacyjny.....tak sie ciesze,ze jednak zdecydowalismy sie pojechac:)
mala sie wyszalala, plywala na lodce, biegala po lesie, lowila rybki....naprawde bylo bardzo milo:)
przezylismy tez mega burze......

a teraz mis moj szuka pracy....znowu...ale mamy nadzieje,ze takiej juz takiej dlugoterminowej:)
zaraz uciekamy na spacerek i placyk,a pozniej sie jeszcze odezwe....jak nadrobie co trzeba;)

sciskam Was kochane buzaiczki:*
mam nadzieej,ze wszystkim sie dlugie weekendy udaly:)

Witam i ja:tak:
Zapominajko pogoda się poprawiła i dziewczyny pewnie korzystają ze słoneczka;-)Wypoczywajcie u siostry :tak:
Ja dzisiaj idę w koncu po odbior cytologii, bo tydzien temu moja lekarka sie rozchorowala :zawstydzona/y:
Myszqo sama peeling kawowy robilas z fusow czy bylas w gabinecie?
Reniu jak po kontroli?

Miłego dnia dziewczynki.

reklama
Witjacie Dziewczynki!
U nas dzis goraco i slonecznie:tak: I taki ma byc podobno caly przyszly tydzien, oby sprawdzily sie te prognozy;-)
Dzieciaki spia, obiad sie robi, wiec mam chwilke dla siebie:tak:

Kana ciesze sie, ze wypad sie udal i ze wypoczeliscie. Nalezalo sie Wam. A teraz zycze owocnych skutkow poszukiwania pracy:-p

Renia fantastycznie, ze Vicunia zdrowa:tak:

Kanikya 3mam kciuki za poztywny wynik cytologii:tak:

Dziewczyny ale Wam zazdroszcze tych wakacyjnych wypadow. My w tym roku nigdzie nie jedziemy, kisimy sie w domu:-( Bo i z kasa krucho przez budowe no i jakos z tak malymi dziecmi srednio mi sie widza wyjazdy gdziekolwiek.

Do góry