reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ania o 6??:szok:moja nadal śpi...:-D
a na kawkę i ja zapraszam:tak:

Zapominajka a sio wszelkie doły, my je zakopiemy;-)

witajcie wtorkowo...po panienskim dołączyłam do moich na działeczce i do wczoraj rozkoszowałam się słoneczkiem....bo dzisiaj u nas pada niestety:dry:

Madzienka jeszcze śpi???:szok: Jak Ty to zrobiłaś???Co jej podajesz??|Zdradź mi ten sekret:-D A o której chodzi spać,że śpi tak długo???

Madzienka ach to wszystko jasne.U mnie o 19:00 już cisza nocna i dzieciaki śpią.

Bliźniaczku dziękuję bardzo:-) Też chętnie bym Was odwiedziła...Szkoda,że tak daleko.Ale za rok najprawdopodobniej też będziemy w Grzybowie więc na pewno przyjedziemy:-):tak: A kciuki Kochana musisz trzymać z całych sił....;-)

:ninja2:

Witam z kawką;
dzięki za przegnanie dołka dziewczyny :D

Aniu zrobić ci jeszcze kawki?
U nas dzisiaj o dziwo ładnie, więc zaraz zmykamy na spacerek :-)

Zapominajko dziękuję;-) Taka wirtualna dosyć słaba jest więc korzystam póki częstujecie;-) A u nas też dzisiaj pogoda ładna,ale ja kładę dzieciaki i sprzątam,a na 15:00 jedziemy do ortopedy...

Witam i ja wtorkowo,
Bianka kręciła się i budziła w nocy przez katar i dlatego pospałysmy dzisiaj dłużej :tak:
Cyprys powodzenia w nowej pracy
Zapominajko wcale nie dziwię się,że nastrój jesienny skoro pogoda tak wariuje
Kokusiu szybkiego i miłego godzenia Wam życzę, kłótni małżeńskich czasami nie da się uniknąć niestety:-(
Madzieńko ja było na panienskim? szkoda,że tak daleko jesteście , bo mam przyjaciela streaptesera i bym Wam go podeslala:-D
Aniu wspólczuję wstawania o 6tej, jak Bianka byla mniejsza to tez mi sie to czesto zdazalo a nawet i o 5tej:szok::no: na szczescie z tego wyrosla

reklama
Do góry