reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agatkas wstawiaj foty murzynek;-)
a po skrócie
Cypryską wróciła i dzięki niej na :ninja2: frekfencja bardzo się podniosła na kilka dni:-D teraz już jest spokojniej, ale temat był przez chwilę gorący;-)
Tygrys i Marzycielka myślały,że znowu zostaną mamusiami,ale póki co cisza
Kokusia zdała egzamin na prawko
Myszqa miała operację wycięcia woreczka? tak jeśli pomieszałam to sorki:zawstydzona/y:ale już w domciu pichci smakowitości
Marzycielka dostała pracę i jest mega szczęśliwa
Edee planuje zaciążyć przez wpadkę:-D
jejku nie wiem co jeszcze .. zaraz dopisze:tak:

reklama
kankija mamy wizyte zabukowana na 8 sierpnia.

ps bylam przekonana ze jestes z mojego rocznika. w zyciu bym nie powiedziala ze masz 32 lata!!!!!!!!!

teraz znalazłam Twojego posta
embarrassed.gif
o matko to najmilszy komplement w życiu.. zawsze dodawali mi lat i przez jakiś czas sama zaczełam mówić,że mam więcej ,aby przestali dodawać:-( pewnie dlatego,że wszędzie ma fotach mam okulary to mi odjełaś Tygrysku:-D

Witam niedzielnie,
zdrówka Cyprys a co to za praca? już nie prowadzisz działalnosci?

a mi Bianka się zasmarkała od wczoraj:-( i coś zaczyna pokaszliwać, za długo była zdrowa:-(

Prowadze, prowadze ale nie siedze tam wcale w sumie juz od poczatku roku, kasa bardzo sie teraz przyda, Lutek do przedszkola poszedl od czerwca wiec ja do pracy. Przedstawiciel handlowy (bo cóźby innego jesli od zawsze w tym siedze:sorry2:) w firmie ochroniarskiej

Jestem;
jakos mam do du*y nastrój. Nie wiem sama dlaczego...
Chyba mnie depresja jesienno-zimowa dopadła.

Cyprysiowa powodzenia w pracy!

DZIEŃ DOBRY:-)

Jestem pierwsza:szok:

Ja od 6:00 na nogach...Zostałam do tego zmuszona przez moje dzieci:baffled: Ech...
Kawa mi sie skończyła...Ktoś się podzieli???

Ania ja się mogę podzielić z Tobą? Jaką pijesz? Rozpuszczalną czy sypaną?

Witajcie. Długi weekend udany. Od piątku co wieczór imprezki. Byłoby jeszcze lepiej gdybym w niedzielę nie pożarła się z M, no ale nie może być za długo dobrze. Chyba ze 3 miesiące się nie kłóciliśmy a teraz od niedzieli się nie odzywamy.Ach życie.

Ania a jak tam Twoje prawko bo nic się nie chwalisz. Miałaś już egzamin?

My dziś wybywamy do koleżanki tylko musimy poczekać aż jej córka wstanie bo to śpioch prawie jak Julcia Madzienki ;))

Kokusiu Kochana jesteś:-) Poproszę kubeczek rozpuszczalnej;-) Albo lepiej wielki kubek.Może jakieś małe wiaderko???:confused::-D
Egzamin mam 29 sierpnia.Stresuje się okropnie...I ciągle nie mogę zapamiętać świateł:dry: Masakra...

reklama
Witam słonecznie
U nas w końcu ładna pogoda, hurra oby jak najdłużej.

Aniu, zapraszam na kawkę, chętnie bym sie znów spotkała, szkoda ze mamy taki kawał.

Kankiya, zdrówka dla smarkulki małej.

Cyprysiowa, powodzenia w nowej pracy.

Zapominajko, precz z dołem.

Kokusia, udanego spotkania kawkowego, no i szybkiej zgody z M.

Do góry