reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agacia mniam mniam....juz sobie wyobraziłam tego rogalika:zawstydzona/y:

Myszqa a jak Ty sie czujesz???Jula też ma stóweczkę...oj duże już mamy dzieciątka:laugh2:

Edee u nas jest zebranie pod koniec sierpnia i wtedy dowiem sie co mam skompletować...ale na pewno żadnych farb, kredek itp. nie kupujemy
Kokusia wy to wszystko musicie sami kupić???
u nas kupuje takie rzeczy przedszkole...

Madzienko no ale ja za przedszkole płacę tylko ubezpieczalnię na początku roku a potem tylko za obiady. Zresztą to jest taki pilotażowy projekt u nas bo przez wiele lat przedszkola nie było w ogóle. Cóż coś za coś.

A tak w ogóle dzień dobry. My z Natką jeszcze się po łóżku przewalamy, Martynka jeszcze śpi. Wczorajszy dzień bardzo udany. Natalkę trochę przeraził tłum dzieci (dużo starszych niestety-maluchów była tylko piątka) i piekła ze mną gofry dla tego tłumku. Za to Martynki przez 4 godziny praktycznie nie widziałam, jedynie jak im zdjęcia robiłam.
Nogi mi po południu w d wchodziły ale ważne że dzieciaki zadowolone.

Lecę po kawkę

reklama
witam w pochmurny poranek;/ juz sie przyzwyczailam do mysli ze to jesien;/ chyba zaczne odswierzac swetry i kurtki jesienne;/ chociaz mimo pogody kielbaski z grila sie udaly:)

My tez zadnej wyprawki nie kupujemy, robimy skladke na poczatku wrzesnia i przedszkole same obkupuje dzieci w jednakowe komplety zeby nie bylo ze to ma lepsze a to gorsze. dostana dwa czy trzy komplety na stolik i miejsce zaoszczedzone hahha a tak to kazdy swopje farby na stole rozłoży to tylko metlik sie robi i bałagan.

Kokusiu gofra bym zjadla ....ide po kawę:)

o ja o ja wlasnie zobaczylam cos co mnie zmrozilo!!! dosc ze chmurzasto i deszcz pada to na termometrze mam 9 stopni celsjusza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
poprawka 14 :) zle spojrzałam haha

Ostatnia edycja:
Tygrysie to u mnie na termometrze dwa razy tyle, świeci słonko i tylko dokuczliwy wiatr wieje ale idzie wytrzymać.

Co do gofrów to ja po wczorajszym dniu mam już dość. No ale co się dziwić jak musiałam ich nasmażyć dla setki dzieciarni:eek:

Słuchajcie a może któraś z Was wie ile kosztuje taki goferek z dodatkami? Ja, odkąd mam swój sprzęt to nigdzie nie kupuję a w niedzielę będziemy zarobkować i zastanawiamy się ile za nie brać.

Witam;
już myślałam, że to tylko ja ja Syberii mieszkam, bo u nas 13 stopni... i oczywiście wiatr okropny i pada co chwilę, żeby nie było nudno.
Iggy dorwł farbki i tworzy dzieła sztuki.

witajcie, my dzisiaj pospałyśmy...o 9.30 obudziła nas domofonem pani sprzątająca klatkę:zawstydzona/y:
u nas na szczęście słonecznie...ale wietrznie i chłodno :-(

Kokusia aaaaaa to dlatego wszystko kupujecie....

my zaraz zjemy śniadanko i wybieramy się na zakupy...muszę jeszcze dokupić coś koleżance bo jutro idziemy na babyshower

Słuchajcie a może któraś z Was wie ile kosztuje taki goferek z dodatkami? Ja, odkąd mam swój sprzęt to nigdzie nie kupuję a w niedzielę będziemy zarobkować i zastanawiamy się ile za nie brać.

Witajcie :-) u nas dziś pochmurnie i deszczowo :-:)no::wściekła/y::wściekła/y:

Kokusiu u nas taki goferek np. z owocami, bitą śmietaną czy polewami kosztuje ok.5-6 zeta :-D:-D:-D:tak:;-)

A zapomniałam napisac, że o 7 rano to u nas świeciło słonko i planowaliśmy jechac poszukac grzybków :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, a tu duuupa, no nic, może przez długi weekend się uda :cool:

I ja witam z kawka w ten paskudny dzien. Wieje okrutnie, zimno jak w pazdzierniku, jak sobie pomysle o jesieni czy zimie to plakac mi sie chce:-(
Ja tam nie potrafie pogodzic sie z mysla, ze to juz jesien, tym bardziej, ze lata w tym roku praktycznie nie byo.

Tygrysku ciesze sie, ze z serduszkiem Fifiego wszystko dobrze. Tak po prostu musialo byc:tak:

Agaciu ja tam na zdjeciach z wakacji zadnych faldek u Ciebie nie widzialam:no:

Wy piszecie o wyprawkach do przedszkola, a nas ten temat niestety jescze nie dotyczy. W ogole u nas nie przyjeli do przedszkola zadnego dziecka z 2008 roku, ktorego mamy nie pracuja. Dodam ze mieszkamy na wiosce:eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Asiulka okropnie z tym przedszkolem.
My próbowaliśmy dać Igorka do przedszkola w miejscowości, w której mąż pracuje i ja pewnie też tam będę i było podobnie. Tylko 3 z 2008 roku się dostała. Wszystkie to niby dzieci samotnych matek.

Do góry