reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi gofrowe.

dziewczyny zasnalem w dzien hhaaha puscilam filipkowi myszke miki i rozlozylam sie na kanapie pod kocykiemtak mnie ciachnelo ze usnelam!!!! hahhah

Dobrze Ci. Ja jak miałam jedno dziecko to też tak czasem robiłam. Teraz jest to raczej nierealne bo łobuzy nawet podczas bajki się potrafią pokłócić i pobić.

Tygrys i dobrze.

Jezzzzu jak mnie cyce bolą!

A może Igorek się dzidzi doczeka ;-):-D

Kana ja w końcu czuję że żyję bo to wieczne siedzenie w domu mnie dobijało.

Dziś kurier przywiózł książki dla Martynki ( 3 stówy za książki do pierwszej klasy to rozbój w biały dzień) i sobie je przejrzałyśmy. Kurcze kiedyś człowiek miał w pierwsze klasie 3 książki i jakoś żył a teraz 26 plus pewnie jeszcze religia dojdzie:eek:

A teraz dziewczyny się bawią w teatrzyk kukiełkowy:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
U nas rano już padało. I wiatr wieje. Nie ma mowy żebym się dziś ruszyła z domu :sorry:
Tu macie link do kolorowanek- naprawde duży wybór http://www.funkydiva.pl/2011/01/18/kolorowanki-do-wydrukowania/
Bo Jasiek to stale wymyślał coraz to nowsze postaci do kolorowania i szukałam po różnych stronach. I trafiłam na tą i jest super.

a ja polecam jak ktoś ma chomika 1 KOLOROWANKI bajkowe - Kolorowanki_ - Chomikuj.pl

Bierz!!!!
Jeszcze dopłacę :)

i ja i ja chcę...

Kokusia ile???:szok::szok::szok:

my wróciłyśmy z zakupów,przy okazji o lody zahaczyłyśmy:tak::tak:u nas cos się chmurzy:confused2:bo dawno nie padało

tym, że w brzuchu mogę mieć mieszkańca.
Ale @ mi sie nie spóźnia, więc to raczej na okres...

E tam, gdyby to Tygrys napisał to już bym wierzyła bo przecież to nasza wróżka;-):-D
a ja polecam jak ktoś ma chomika 1 KOLOROWANKI bajkowe - Kolorowanki_ - Chomikuj.pl

i ja i ja chcę...

Kokusia ile???:szok::szok::szok:

my wróciłyśmy z zakupów,przy okazji o lody zahaczyłyśmy:tak::tak:u nas cos się chmurzy:confused2:bo dawno nie padało

Ja też ściągam zawsze z chomika kolorowanki.
Madzienko wszystko się zgadza, nic nie pomyliłam:no:

oj tak ksiazki teraz sa strasznie drogie dla dzieciakow. a podobno dzieci mają prawo do bezplatnej edukacji ech.....

a ja knedliki ze sliwkami dzis robie:)

reklama
Tygrysku bardzo się cieszę , że z serduszkiem wszystko ok :)

Zapominajko ja jutro robię test aby wykluczyć bądź potwierdzić.
Jednak na 99 % to nie ciąża ale nie byłabym sobą jakbym nie sprawdziła wszystkiego :)

A ja wogóle chciałam Wam napisać , że od prawie 2 miesięcy nie palę :D
Rzuciłam sama na silną wolę i nie mam zamiaru już nigdy palić.
Jestem taka szczęśliwa.
Minus jedynie taki ,że sporo przytyłam :( Ale wolę to niż raka.....

Jutro mój M. jedzie wpłacić wpisowe do przedszkola , które jest 500 m od nas.
Zostało nie dawno wybydowane i wrzesień będzie I rocznikiem tego przedszkola.

Mój M. od września również idzie do pracy.
Oli do przedszkola no a ja zacznę drugi miesiąc pracy :)
Po malutku wszystko się układa.

Do góry