reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
u nas Fifi tez uwielbia naklejac
Agaciu oj zazdroszcze tej piekarenki
a u nas pogoda sie popsula wiatrzycho takie ze hoho chmurzasto ...czuje sie jak jesienią a dzis grila chcemy zrobic
Agaciu oj zazdroszcze tej piekarenki
a u nas pogoda sie popsula wiatrzycho takie ze hoho chmurzasto ...czuje sie jak jesienią a dzis grila chcemy zrobic
my niedawno wrocilysmy z bb-mowego spacerku....zaliczylismy frytki i lody w macu
u nas tez szal naklejkowy...a widziałyście dziurkacze w biedronce takie co wycinają rożne kształty...ja już zakupiłam zestaw
i naklejek teraz pelno....
u nas tez szal naklejkowy...a widziałyście dziurkacze w biedronce takie co wycinają rożne kształty...ja już zakupiłam zestaw
i naklejek teraz pelno....
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
U nas z działeczki na razie nici. Pogoda znowu się popsuła. Mam dosć! Chcę lato!!!
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Agacia dałabym dużo, żeby mieć 57,5 kg i fałdki.
Ja jestem jedna wielka fałda...
Ja jestem jedna wielka fałda...
Myszqa
Hej, ja tez zazdroszczę rogalika. Zjadłabym coś takiego ciepłego na słodko .......mniam :-)
Właśnie zmierzyłam Jaśka i ma równo 100cm. Rośnie mi ostatnio mega szybko. Ubrań nie zdążam wymieniać. Dobrze, ze jest lato więc chodzi w przykrótkich spodniach niby 3/4
Właśnie zmierzyłam Jaśka i ma równo 100cm. Rośnie mi ostatnio mega szybko. Ubrań nie zdążam wymieniać. Dobrze, ze jest lato więc chodzi w przykrótkich spodniach niby 3/4
Agacia mniam mniam....juz sobie wyobraziłam tego rogalika
Myszqa a jak Ty sie czujesz???Jula też ma stóweczkę...oj duże już mamy dzieciątka
Edee u nas jest zebranie pod koniec sierpnia i wtedy dowiem sie co mam skompletować...ale na pewno żadnych farb, kredek itp. nie kupujemy
Kokusia wy to wszystko musicie sami kupić???
u nas kupuje takie rzeczy przedszkole...
Myszqa a jak Ty sie czujesz???Jula też ma stóweczkę...oj duże już mamy dzieciątka
Edee u nas jest zebranie pod koniec sierpnia i wtedy dowiem sie co mam skompletować...ale na pewno żadnych farb, kredek itp. nie kupujemy
Kokusia wy to wszystko musicie sami kupić???
u nas kupuje takie rzeczy przedszkole...
edee24
Mama Alanka :-)
U nas jest zebranie 2 września non sens !!!Edee u nas jest zebranie pod koniec sierpnia i wtedy dowiem sie co mam skompletować...ale na pewno żadnych farb, kredek itp. nie kupujemy
reklama
Myszqa
Czuję się dobrze. Już normalnie nawet Janka podnoszę. Waga mi leci w dół, bo jakoś nie mam apetytu. Mięsa wogóle nie mogę ruszyć, wędlin nigdy nie jadałam, białego pieczywa nie kupujemy a ciemne nie bardzo mogę jeszcze jeśc. Jadam głównie na obiad zupy które gotuję dla Janka. A na kolację jakiś owoc, czasem jogurcik. W niedzielę pierwszy raz od 1,5 miesiąca wypiłam kawę :-) Blizn prawie nie widać bo to trzy małe kropeczki. To, że schudłam jest dla mnie największą nagrodą za moje cierpienia