reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam dziewczynki

Tak was sobie czytam z kawką i pysznym rogalikiem z białą czekoladką - przed chwilą wyciągnięty z pieca. Pod moim sklepem jest sklep spożywczy, z piekania i ciastkarnią :-D no i jak tutaj schudnąć.

reklama
u nas Fifi tez uwielbia naklejac:)
Agaciu oj zazdroszcze tej piekarenki:)

a u nas pogoda sie popsula:( wiatrzycho takie ze hoho chmurzasto ...czuje sie jak jesienią :( a dzis grila chcemy zrobic :(

my niedawno wrocilysmy z bb-mowego spacerku....zaliczylismy frytki i lody w macu:tak:

u nas tez szal naklejkowy...a widziałyście dziurkacze w biedronce takie co wycinają rożne kształty...ja już zakupiłam zestaw:tak:
i naklejek teraz pelno....

Hej, ja tez zazdroszczę rogalika. Zjadłabym coś takiego ciepłego na słodko .......mniam :-)
Właśnie zmierzyłam Jaśka i ma równo 100cm. Rośnie mi ostatnio mega szybko. Ubrań nie zdążam wymieniać. Dobrze, ze jest lato więc chodzi w przykrótkich spodniach niby 3/4 :-D

Agacia mniam mniam....juz sobie wyobraziłam tego rogalika:zawstydzona/y:

Myszqa a jak Ty sie czujesz???Jula też ma stóweczkę...oj duże już mamy dzieciątka:laugh2:

Edee u nas jest zebranie pod koniec sierpnia i wtedy dowiem sie co mam skompletować...ale na pewno żadnych farb, kredek itp. nie kupujemy
Kokusia wy to wszystko musicie sami kupić???
u nas kupuje takie rzeczy przedszkole...

reklama
Myszqa a jak Ty sie czujesz???Jula też ma stóweczkę...oj duże już mamy dzieciątka:laugh2:

Czuję się dobrze. Już normalnie nawet Janka podnoszę. Waga mi leci w dół, bo jakoś nie mam apetytu. Mięsa wogóle nie mogę ruszyć, wędlin nigdy nie jadałam, białego pieczywa nie kupujemy a ciemne nie bardzo mogę jeszcze jeśc. Jadam głównie na obiad zupy które gotuję dla Janka. A na kolację jakiś owoc, czasem jogurcik. W niedzielę pierwszy raz od 1,5 miesiąca wypiłam kawę :-) Blizn prawie nie widać bo to trzy małe kropeczki. To, że schudłam jest dla mnie największą nagrodą za moje cierpienia :-D

Do góry