reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Tygrysku to ja dołączam z resztką kawki.
U nas też słonecznie tylko zimny wiatr powiewa no ale lepsze to niż deszcz.
Na mnie już od wczoraj w wydziale komunikacji czeka plasticzek do odbioru. Teraz tylko mężowy musi sobie wolny dzień wykroić.

My za chwilkę jemy śniadanko a potem zaczynamy się zbierać na imprezkę. Miłego dnia.

Witajcie ja też już nie śpię....
laugh.gif

robię śniadanko i budzę mojego śpioszka....bo wybywamy dzisiaj na hulajnogi z bb-mowymi mamami i dzieciaczkami

miłego dzionka

p.s. coś wam zostawiłam;-)

Jestem z kawką i dziękuję za zaproszenie :-)
U nas też ślicznie.
Iggy własnie z farbami wojuje. A ja dzisiaj będę wiedziała, czy do kumpeli na działeczkę jedziemy :-)

Witamy i my :tak::-)

U nas dziś pięknie słoneczko już świeci, więc nie obejdzie się bez spacerków :-):-)

Dziewczyny, mam do Was pytanie ;-) jak kompletujecie wyprawkę Waszych szkrabów do przedszkola :sorry:, bo przyznam Wam szczerze, że ja zupełnie nie wiem co by należało kupic, czy jest to "coś konkretnego" poza ciuszkami ?

Edee ja już kupiłam Natce plecaczek, dwa worki (jeden na kapcie drugi na ubranko na zmianę), farby, kredki, plastelinę,podkładkę na stolik, fartuszek do malowania farbami, kubeczki (do mycia ząbków i drugi do farb). Resztę czekamy na konkretne wytyczne z przedszkole.
W tamtym roku dla Martynki to dostałam kartkę z wyprawką, może i u Was coś takiego dają?

Kokusiu, dziękuję;-), właśnie przedszkole nic mi nie dało przy zapisach, a ja nie zapytałam :zawstydzona/y::-(, nieee, tzn. pytałam panią to mi powiedziała, że piżamkę, własny jasiek do spania, i jakąś koszulkę na zmianę i tyle :sorry:

Będę musiała tam zajśc i dokładnie podpytac :tak:, jakie oni mają "wymogi" :-p

Witam i ja;-)
u nas trochę chmurzasto,ale nie pada póki co i to najważniejsze:tak:Jutro mam wizyte u gienia w sprawie zabiegu wymrażania, ciekawe ile zawoła,ale musze odczekać dwa miesiące po szczepienu, aby leczenie było skuteczne:zawstydzona/y:a w czwartek do drugiej ginekolozki po wyniki cytologii i mam troche stracha,ale wierzę,że nie będzie tak zle..

a i mamcia moja jutro przyjezdza aby zostać z Bianką podczas mojej wizyty:-)

reklama
Ja się witam z herbatką :-)

U nas słoneczko ale wiatr duży wieje. Janek w szale naklejkowym - kupiłam mu wczoraj nową książeczkę z naklejkami i nie chciał nawet iść się kąpać taki zajęty byl :-)

Do góry