reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Tygrysku to ja dołączam z resztką kawki.
U nas też słonecznie tylko zimny wiatr powiewa no ale lepsze to niż deszcz.
Na mnie już od wczoraj w wydziale komunikacji czeka plasticzek do odbioru. Teraz tylko mężowy musi sobie wolny dzień wykroić.

My za chwilkę jemy śniadanko a potem zaczynamy się zbierać na imprezkę. Miłego dnia.

Witajcie ja też już nie śpię....
laugh.gif

robię śniadanko i budzę mojego śpioszka....bo wybywamy dzisiaj na hulajnogi z bb-mowymi mamami i dzieciaczkami

miłego dzionka

p.s. coś wam zostawiłam;-)

Jestem z kawką i dziękuję za zaproszenie :-)
U nas też ślicznie.
Iggy własnie z farbami wojuje. A ja dzisiaj będę wiedziała, czy do kumpeli na działeczkę jedziemy :-)

Witamy i my :tak::-)

U nas dziś pięknie słoneczko już świeci, więc nie obejdzie się bez spacerków :-):-)

Dziewczyny, mam do Was pytanie ;-) jak kompletujecie wyprawkę Waszych szkrabów do przedszkola :sorry:, bo przyznam Wam szczerze, że ja zupełnie nie wiem co by należało kupic, czy jest to "coś konkretnego" poza ciuszkami ?

Edee ja już kupiłam Natce plecaczek, dwa worki (jeden na kapcie drugi na ubranko na zmianę), farby, kredki, plastelinę,podkładkę na stolik, fartuszek do malowania farbami, kubeczki (do mycia ząbków i drugi do farb). Resztę czekamy na konkretne wytyczne z przedszkole.
W tamtym roku dla Martynki to dostałam kartkę z wyprawką, może i u Was coś takiego dają?

Kokusiu, dziękuję;-), właśnie przedszkole nic mi nie dało przy zapisach, a ja nie zapytałam :zawstydzona/y::-(, nieee, tzn. pytałam panią to mi powiedziała, że piżamkę, własny jasiek do spania, i jakąś koszulkę na zmianę i tyle :sorry:

Będę musiała tam zajśc i dokładnie podpytac :tak:, jakie oni mają "wymogi" :-p

Witam i ja;-)
u nas trochę chmurzasto,ale nie pada póki co i to najważniejsze:tak:Jutro mam wizyte u gienia w sprawie zabiegu wymrażania, ciekawe ile zawoła,ale musze odczekać dwa miesiące po szczepienu, aby leczenie było skuteczne:zawstydzona/y:a w czwartek do drugiej ginekolozki po wyniki cytologii i mam troche stracha,ale wierzę,że nie będzie tak zle..

a i mamcia moja jutro przyjezdza aby zostać z Bianką podczas mojej wizyty:-)

reklama
Ja się witam z herbatką :-)

U nas słoneczko ale wiatr duży wieje. Janek w szale naklejkowym - kupiłam mu wczoraj nową książeczkę z naklejkami i nie chciał nawet iść się kąpać taki zajęty byl :-)

Do góry