reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

co tu takie puchy??:confused::confused::eek: wszystkie już się wakacjują?:-D
Tajger, Pyciol,Kana, Agacia,Agatkas,Blizniaczek,Zanplo,Mamusia,Anoli,Dagulla,Ollcia,Kokusia,Kajak i reszta???

My jednak odpuszczamy wakacje na dzień dzisiejszy, chyba,że podjedziemy nad jakieś jeziorko na kilka dni.Bartka wujek ma jakies budki postawione w Boszkowie i może tam się wciśniemy na kilka dni, chyba ,że mój B postanowi z dnia na dzień( jak to często bywało) i jeśli znajdziemy jeszcze jakieś noclegi to bujniemy się nad morze:happy2:

W Boszkowie w Wielkopolsce? Niedaleko mnie?

U nas znowu skwar, jak się uda brykniemy nad jezioro. Ale podobno od jutra ulewy :(

Zanplo kiedy ruszacie z budową? Strasznie wam zazdroszczę!!!

reklama
U nas okropnie duszno. I prawie bezsłonecznie. Wczoraj znowu mnie dorwało od 16 do 1 w nocy. Wzięłam 2 ibuopromy 400, i dwie nospy a mimo to bolało jak cholera. Na szczęście dziś już mam wizytę u chirurga, musze użyć całego swojego uroku osobistego zeby jak najszybciej mnie przyjęli na oddział:tak:

Ja na 19:40 mam wizytę.

A wogóle - co tu takie pustki????? Już wszystkie na wakacjach?
Agacia - dawaj foty!!!

a ja się dziś dowiedziałam ze synek mojej przyjaciółki został twarzą SMYKA :-) Jak zobaczycie na plakatach chłopczyka o blond kręconych włoskach, niebieskich oczkach i śmiesznie zadartym nosie - to będzie Kamilek :-)

zazdroszczę słoneczka...u nas buro ale ciepło....

my dzisiaj odwiedziłyśmy nowo otwarte spa...to jest to co ja lubię a jaką mają ofertę masaży:tak:...już wiem na co mój P wyda trochę wypłaty w najbliższym miesiącu:-p:-p:-p

Myszqa współczuję bólu...i trzymam kciuki za wizytę
bedziemy wyglądać Kamilka
z najbliższym weekendem chyba nie uda sie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale widzę że nawet gdyby to musiałabym sama wypić to wino:-D:-D:-Da ja wolę z Wami

Zapominajka jak wypad nad jeziorko???

Agacia fotki, Agacia fotki:tak:

Tygrys gdzie się ukrywasz???

Agatkas udanych wakacji!!!

Super!!!
A co zrobić, żeby dziecko zostało gwiazdą?

Trzeba być w odpowiednim miejscu i czasie :-) Tatuś Kamilka był z nim na spacerze koło jakiegoś lokalnego boiska piłkarskiego w Łomiankach. A ze tatuś Kamilka jest znanym byłym piłkarzem reprezentacji to przykuł uwagę osób grających w piłkę. Okazało się, że wsród nich jest koleś który jest właścicielem agencji reklamowej która obsługuje smyka i tak od słowa do słowa - Kamilek został gwiazdą :-D

Ja po wizycie u chirurga. Własciwie nic nie załatwiłam. Bo to prywatna klinika bla bla bla. Muszę iśc do lekarza pierwszego kontaktu, po skierowanie na konsultacje chirurgiczną przyszpitalna i tam dopiero skierowanie na operację. Albo jak zasugerował pan doktor jak będę miała atak - wezwac karetkę i do najblizszego szpitala - bez kolejek i czekania :-)

Madzieńko szalej kochana a jak Twój P płaci to nawet podwójnie:-p
Zapominajko tak to Boszkowo w wielkopolskim, bywasz tam czasami?
Myszqo z Twoim osobistym urokiem pewnie termin dostaniesz na jutro;-)daj znać jak ci poszło czarowanie doktorka

ja wykąpana odpoczywam czytając Was,ale nie za długo bo cosik mało tego:-(

reklama
Ja po wizycie u chirurga. Własciwie nic nie załatwiłam. Bo to prywatna klinika bla bla bla. Muszę iśc do lekarza pierwszego kontaktu, po skierowanie na konsultacje chirurgiczną przyszpitalna i tam dopiero skierowanie na operację. Albo jak zasugerował pan doktor jak będę miała atak - wezwac karetkę i do najblizszego szpitala - bez kolejek i czekania :-)

proponuję abyś dostosowała się do rady lekarza;-) przez tą biurokrację i skierowania od lekarzy pierwszego kontaktu jest straszny bałagan i zanim dotrze się do właściwego specjalisty można zwariować:wściekła/y:

Do góry