reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Myszqo przecież ty się nie masz z czego odchudzać :-)

Ale taka dieta to samo zdrowie.

Kochana jestes, ale niestety mam z czego. Nadal nadprogramowe 10kg których nie mogłam się pozbyć przez to pieprzone Hashimoto, teraz mi się już powoli hormony wyrównują więc akurat dobry czas na zrzucenie paru kg. Poza tym do kwietnia przyszłego roku muszę się wylaszczyć bo mam wesele brata :-D

co tu takie puchy??:confused::confused::eek: wszystkie już się wakacjują?:-D
Tajger, Pyciol,Kana, Agacia,Agatkas,Blizniaczek,Zanplo,Mamusia,Anoli,Dagulla,Ollcia,Kokusia,Kajak i reszta???

My jednak odpuszczamy wakacje na dzień dzisiejszy, chyba,że podjedziemy nad jakieś jeziorko na kilka dni.Bartka wujek ma jakies budki postawione w Boszkowie i może tam się wciśniemy na kilka dni, chyba ,że mój B postanowi z dnia na dzień( jak to często bywało) i jeśli znajdziemy jeszcze jakieś noclegi to bujniemy się nad morze:happy2:

poćwiczyłam sobie troszkę, wypociłam tyłek i mi lepiej chociaż wolałabym poskakać w grupie na jakimś fitnesie niż robić z siebie pajaca przed telewizorem:-D

Myszqo odpuść diety ,bo znikniesz:-D
Madzieńko jak Julcia i to nieszczęśliwe ugryzienie?

Ostatnia edycja:
cześć dziewczynki

My wróciliśmy ... pogoda super, mały zachwycony ... najbardziej nas ubawił jego tekst. Pociera oczka i Krzysztof do niego mówi :" Piasek ci wpadł do oczka?" a mały na to :" Nieee ... plazia !" :-D

Prania mam mnóstwo , bałagan w domu .
Dzisiaj zaspaliśmy do przedszkola :zawstydzona/y:, przez trzy dni sa takie zajęcia od 9:00 dla nowych przedszkolaczków. Mam nadzieję, że jutro nam się uda wstać.

Myszko biedulko co ja tutaj czytam. Przytulam mocno.

cześć dziewczynki

My wróciliśmy ... pogoda super, mały zachwycony ... najbardziej nas ubawił jego tekst. Pociera oczka i Krzysztof do niego mówi :" Piasek ci wpadł do oczka?" a mały na to :" Nieee ... plazia !" :-D
.

:-D:-D taa plazia:-D nasze dzieciaczki są niesamowite, mozna przy nich boki zrywać:-) super, że pogoda Wam dopisała Agaciu, bo u nas różnie ostatnio bywało i często grzmiało;-)

Co za pogoda, gdzie to lato !!!
Zajadam się nalesnikami bo troche mi się dzisiaj zaspało i nie zdążyłam zrobić kanapek.
Wczoraj mieliśmy rozgraniczenie, słupki już wkopane, sąsiedzi nie mieli uwag, no tylko jeden coś marudził, ale jak powiedzieliśmy że przesuniemy mu sie te 10cm zeby mógł sobie jezdzic swobodnie jak dotychczas to mu sie humor zmienil. Teraz czekamy na dokumentację od geodety.
Jutro wycieczka do Krakowa do pani doktor, pewnie znów będzie to samo "czekamy na rozwój wydarzen". Tak czekamy i zastanawiamy się od urodzenia ale oby tak zostało.
Podobno moje dziecko w przedszkolu wszytsko zjada, a jak jest w domu to ciężko w nią coś wcisnąć, jednak to przedszkole i dzieci mają duży wpływ. Tak w ogóle to Maja jest cały czas mamą albo nauczycielką "moje drogie dzieci idziemy na rytmikę, moje drogie dzieci nie krzyczymy" i tak w kółko więc wiem wszystko co Panie mówią :-D. Jestem strasznie zadowolona z tego przedszkola, zobaczymy jak będzie od wrzesnia z innymi Paniami.
Korzystacie czasem z Groupona, Groupera albo innych serwisów podobnych? My już raz byliśmy w restauracji, kupowalam karnet na pilates, a teraz zamówiliśmy fotoksiążkę dla Majusi taką od urodzenia. Wczoraj siedziałam i wybierałam zdjęcia, a wyszło nas to 68 zł z przesyłką więc okazyjnie jak porównywałam. (28 stron) Czasem warto korzystać. Teraz zostało mi jeszcze wybranie pozostałych zdjęć do wywołania uzbieranych przez rok czasu.

Agacia super że pogoda się udała, pewnie przywiozłaś ładną opaleniznę.
Myszko obyś szybko znalazła jakiś szpital z wolnymi miejscami.

reklama
u nas nadal szaro, buro i deszczowo....LATO WRACAJ!!!!!!!!!

mam dosyć tej pogody, po śniadaniu jedziemy do spa!!!

miłego dzionka

Agacia
super że wczasy udane...pochwal się fotkami

Kankiya
dzięki, obrzęk na szczęście ładnie schodzi

Do góry