reklama
Dziewczynki-RATUNKU
Potrzebuję wszystkiego, co macie na temat Ducana-przyślijcie mi, proszę, mailika-adres :-) Z góry dziękuję.
poszło
Agacia82
Mami :)
Cześc
Zdjęcia z wakacji wstawie po południu, albo wieczorkiem.
My juz po zajęciach w przedszkolu. Mateuszkowi się podobało, ale w pierwszy dzień nie chciał wejść do środka . Na zakończenie dostał dyplom przedszkolaka i paczuszkę z cukierkami.
Dzisiaj u nas straszna duchota. Ooooo własnie pada.
Zdjęcia z wakacji wstawie po południu, albo wieczorkiem.
My juz po zajęciach w przedszkolu. Mateuszkowi się podobało, ale w pierwszy dzień nie chciał wejść do środka . Na zakończenie dostał dyplom przedszkolaka i paczuszkę z cukierkami.
Dzisiaj u nas straszna duchota. Ooooo własnie pada.
Myszqa
Fanka BB :)
Puk puk! Gdzie jesteście??????????
Agaciu - dziś Jasiek przechodził obok swojego przyszłego przedszkola i tam jakieś dziecko płakało"mama,mama" Jasiek spojrzał na mnie i powiedział: ooooo nie, ja tam na pewno nie pójdę Mam nadzieję, ze do września zapomni
Agaciu - dziś Jasiek przechodził obok swojego przyszłego przedszkola i tam jakieś dziecko płakało"mama,mama" Jasiek spojrzał na mnie i powiedział: ooooo nie, ja tam na pewno nie pójdę Mam nadzieję, ze do września zapomni
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Trzeba być w odpowiednim miejscu i czasie :-) Tatuś Kamilka był z nim na spacerze koło jakiegoś lokalnego boiska piłkarskiego w Łomiankach. A ze tatuś Kamilka jest znanym byłym piłkarzem reprezentacji to przykuł uwagę osób grających w piłkę. Okazało się, że wsród nich jest koleś który jest właścicielem agencji reklamowej która obsługuje smyka i tak od słowa do słowa - Kamilek został gwiazdą
Ja po wizycie u chirurga. Własciwie nic nie załatwiłam. Bo to prywatna klinika bla bla bla. Muszę iśc do lekarza pierwszego kontaktu, po skierowanie na konsultacje chirurgiczną przyszpitalna i tam dopiero skierowanie na operację. Albo jak zasugerował pan doktor jak będę miała atak - wezwac karetkę i do najblizszego szpitala - bez kolejek i czekania :-)
Z tym byciem to im się nieźle udało.
Myszqo, nie czekaj zatem, jak cie zaboli, to dzwoń i trzymam kciuki!!!
Madzieńko szalej kochana a jak Twój P płaci to nawet podwójnie
Zapominajko tak to Boszkowo w wielkopolskim, bywasz tam czasami?
Myszqo z Twoim osobistym urokiem pewnie termin dostaniesz na jutro;-)daj znać jak ci poszło czarowanie doktorka
ja wykąpana odpoczywam czytając Was,ale nie za długo bo cosik mało tego:-(
Nie byłam nigdy, ale mam tam jakieś ok 30 km, więc może uda nam się spotkać
Dziewczynki-RATUNKU
Potrzebuję wszystkiego, co macie na temat Ducana-przyślijcie mi, proszę, mailika-adres :-) Z góry dziękuję.
Również służę, choc nie wiem co dostałaś od Madzienki.
Ja miałam dzisiaj starcie z jeleniem (wielkim jeleniem), auto potrzaskane, ja posiniaczona, ale wam powiem, że dziś życie jest piękne...
Myszqa
Ja miałam dzisiaj starcie z jeleniem (wielkim jeleniem), auto potrzaskane, ja posiniaczona, ale wam powiem, że dziś życie jest piękne...
Pewnie po takim spotkaniu i wyjściu prawie bez szwanku też bym otworzyła szampana :-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Piwko mi starcza Myszqo, choć świętować mam co
Zapominajko może w przyszłym roku uda się coś zacząć, zalezy czy dostaniemy kredyt bo bez tego nic nie zrobimy, takie życie.
Ale masz przygody, dobrze ze tylko na tym się skończyło bo Jeleń to ogromne zwierze.
Przezyłyśmy wizytę w Krakowie, Maja rozwija się super, idealnie przybiera na wadze, wyniki ma bez zmian więc wszytsko w porządku. Co najlepsze dzisiaj w nocy rozchorowała się. Gorączka 38 stopni, cała rozpalona, kaszel jak u gruźlika, a jeszcze wczoraj była zdrowa.
Ale masz przygody, dobrze ze tylko na tym się skończyło bo Jeleń to ogromne zwierze.
Przezyłyśmy wizytę w Krakowie, Maja rozwija się super, idealnie przybiera na wadze, wyniki ma bez zmian więc wszytsko w porządku. Co najlepsze dzisiaj w nocy rozchorowała się. Gorączka 38 stopni, cała rozpalona, kaszel jak u gruźlika, a jeszcze wczoraj była zdrowa.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witam;
Zdrówka dla Majeczki, może szybko jej przejdzie przeziębienie.
U nas szaruga ;/
Zdrówka dla Majeczki, może szybko jej przejdzie przeziębienie.
U nas szaruga ;/
reklama
vive
Dzień dobry kobietki :-)
Zapominajko-dostałam zeskanowaną książkę Nie potrafię schudnąć i przepisy. Pamiętam, że pisałyście też coś o jakimś forum...
A co do jelenia, to w szoku jestem, że nic Ci się nie stało i że masz taki dobry humor.
zanplo-zdrówka dla Majeczki, u nas też z reguły choroby pojawiają się nocą.
Zapominajko-dostałam zeskanowaną książkę Nie potrafię schudnąć i przepisy. Pamiętam, że pisałyście też coś o jakimś forum...
A co do jelenia, to w szoku jestem, że nic Ci się nie stało i że masz taki dobry humor.
zanplo-zdrówka dla Majeczki, u nas też z reguły choroby pojawiają się nocą.