reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam i ja;-)
u nas tez dzisiaj szaroburo i tak ma byc przez dłuższy czas:-(aż odechciewa się wszystkiego .

Ja miałam dzisiaj starcie z jeleniem (wielkim jeleniem), auto potrzaskane, ja posiniaczona, ale wam powiem, że dziś życie jest piękne...
:szok: jejku dobrze,że cała z tego wyszłaś a co z autem? coś z niego zostało? Jak będę wybierać się do Boszkowa dam znać kochana chociaż pogoda urlopowa zapowiada się do niczego, więc już nie wiem co z tego wszystkiego wyjdzie:-(
Vive a ćwiczysz coś kochana? ja wiem, że ciężko znależć czas ,siły i chęci ale to najlepsza metoda wraz z dietą:tak:
Zanplo super,że Majeczka zdrowo sie rozwija - to najważniejsze, no i zdrówka dla niej:tak:

łeee nic mi się nie chce, nawet tapety jeszcze nie nałożyłam a kawę piję od 2 godzin:szok::-D

reklama
Vive forum jest na vitalii, jest tam też masę przepisów.
A co do humoru, to mam doskonały, bo żyję!!!

Auto u mechanika, szklarza itp, ale ogólnie działa, więc tez nie jest najgorzej.

Kankiya daj znać, może uda nam się spotkać :-)

U nas też szaro i buro. Janek usnął wczoraj o 23:20 a wstał dziś o 7:30. I zażyczył sobie Krecika oglądać. Ale koniecznie w sypialni gdzie jeszcze spał M. i robił od rana awanturę bo on musi w sypialni obejrzeć tego krecika a nie w salonie :wściekła/y: I już sobie pospałam :baffled:

Jak chcecie schudnąć to sobie wychodujcie kamien w woreczku - ja już schudłam 4 kg. A dieta właściwie jeszcze przede mną :blink:

Hej dziewczynki! Ja się żegnam na dwa tygodnie. Pogoda jest "super", także jestem bardzo negatywnie nastawiona. Poza tym mieliśmy wczoraj wyjeżdżać ale poszła nam skrzynia biegów w samochodzie, więc dzisiaj dopiero o 13 odbieramy auto i jedziemy. Połowa kasy która była odłożona na wakacje poszła na naprawę:(. Hmmm mam nadzieję że sprawdzi się zasada że jak coś się kiepsko zapowiada to potem jest fajnie.
Paaaa Całuję Was wszystkie!

Hej dziewczynki! Ja się żegnam na dwa tygodnie. Pogoda jest "super", także jestem bardzo negatywnie nastawiona. Poza tym mieliśmy wczoraj wyjeżdżać ale poszła nam skrzynia biegów w samochodzie, więc dzisiaj dopiero o 13 odbieramy auto i jedziemy. Połowa kasy która była odłożona na wakacje poszła na naprawę:(. Hmmm mam nadzieję że sprawdzi się zasada że jak coś się kiepsko zapowiada to potem jest fajnie.
Paaaa Całuję Was wszystkie!
Dobrej zabawy! Buziaki!

czesc kobitki dawno mnie nie bylo...najpierw wyjechzlismy na długi weekend a jak wrocilismy to mielismy problem z internetem ech... dopiero wczoraj udalo sie usunac awarie i juz jestem:)
bylam wsciekla gdyz zapowiadal sie myszowaty weekend a ja zero kontaktów do was nie mam!!! net niedostepny ...ech załamałąm sie ale jak teraz czytam ze mysza chora reszta nie moze przyjechac.... szkoda:(
ps Myszko Tobie to szybkiego pozbycia sie tych kamieni zycze!!! a jaskowy to widze jak sie na cos uprze to jak fifi nie ma zlituj haha
Zanplo zdrowka dla Twojej ksiezniczki!
Kasiu ale cie zrobili szok.....
zapominajko nie zazdroszcze spotkania brrrrrrra jak jelen przezyl???
agaciu czekam na fotki haha:)
agatkas tobie udanego wypoczynku i trzymam kciuki za udana pogode ( jeny pamietam ze rok temu o tej porze to upaly panowaly nieziemskie ach...:)

reklama
Do góry