KANKIYA
Fanka BB :)
Witam i ja;-)
u nas tez dzisiaj szaroburo i tak ma byc przez dłuższy czas:-(aż odechciewa się wszystkiego .
Vive a ćwiczysz coś kochana? ja wiem, że ciężko znależć czas ,siły i chęci ale to najlepsza metoda wraz z dietą
Zanplo super,że Majeczka zdrowo sie rozwija - to najważniejsze, no i zdrówka dla niej
łeee nic mi się nie chce, nawet tapety jeszcze nie nałożyłam a kawę piję od 2 godzin
u nas tez dzisiaj szaroburo i tak ma byc przez dłuższy czas:-(aż odechciewa się wszystkiego .
jejku dobrze,że cała z tego wyszłaś a co z autem? coś z niego zostało? Jak będę wybierać się do Boszkowa dam znać kochana chociaż pogoda urlopowa zapowiada się do niczego, więc już nie wiem co z tego wszystkiego wyjdzie:-(Ja miałam dzisiaj starcie z jeleniem (wielkim jeleniem), auto potrzaskane, ja posiniaczona, ale wam powiem, że dziś życie jest piękne...
Vive a ćwiczysz coś kochana? ja wiem, że ciężko znależć czas ,siły i chęci ale to najlepsza metoda wraz z dietą
Zanplo super,że Majeczka zdrowo sie rozwija - to najważniejsze, no i zdrówka dla niej
łeee nic mi się nie chce, nawet tapety jeszcze nie nałożyłam a kawę piję od 2 godzin