reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Myszko sto lat!!!!! szalonego zycia, usmiechu na twarzy w kazdy dzien i spelnienia wszystkich marzeń!!:)

Agaciu co sie stalo kochana??? oczywiscie prezentem bedzie laurka wykonana samodzielnie przez pierworodnego:) no i moze pieniazka od mamusi dostanie filipek zeby kupic tatusiowi piwo hahah

wczoraj moje dziecko nie chcialo wyjsc z przedszkola;/ no coz ...hahhha

wiajcie
ja juz na nogach, nie wiem po co ak szybko sie obudzilam skoro dziecie jeszcze spi, a ja juz sacze kawke

Myszko, 100 lat!!!!!!!!!!!!!!​

Hej laseczczki,
Dzisiaj dla odmiany wstałyśmy o 7:wściekła/y::-DPakuję się od wczoraj do mamy i coś mi nie idzie,bo pogoda nie pewna i musze liczyć się z każdą temperaturą a ciuszków cała sterta i nie wiem które odrzucić:zawstydzona/y:
Agaciu prezent planuję,ale dla mojego taty;-)
Zanplo udanej wycieczki do Wawy i zdaj nam póżniej relację z koncertu Roxette, ale Ci zazdroszczę;-)Roxette kojarzy mi się z dawnymi cudownymi latami,śpiewaniem tekstów piosenek do łyżki i magnetofonem na tasmy, które ciąglę mi wciągał:-D
Tygrysku racja należy mi się odpoczynek, a skoro B uważa ,że damy jakos radę finansowo to jakoś damy;-)jak po zajęciach adaptacyjnych? Fifi chodził do żlobka, więc chyba bez większego problemu?
Pyciolek ja Alex i jego kaszelek?
Myszqo współczuję awarii,ale miałaś sprzątania:tak:a i 100 lat kochana, dużo zdrówka i spełnienia marzeń, aby wszystko poukładało Ci się tak jak tego chcesz:)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry