reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Mówię jak najbardziej poważnie. Michał robi wyjazdowe spotkanie integracyjne dla kliniki i mam wolną chatę. Jaska bym odwiozła do mamy. Przyjeżdzacie w sobotę rano, idziemy do kina bo mam 5min piechotką, jakby był basen czynny - na basen, zamówiłybyśmy sobie jakąś pizze na obiad i wieczorem zaszalały. U mnie może spac spokojnie - 7 osób luzem, a nawet 10 jak się poprzytulamy - to w łóżkach, ale są jeszcze podłogi :-)

nie wiem czy tak rano bym sie wyrobila chociaz tak daleko nie mam:)
dla mnie pomysl bomba
a wy dziewczynki co tym sadzicie??? ktora sie pisze??:)
mamusia , kokusia , marzycielka maja tez bardzo bliziutko :)

Dziewczynki, no nie... Tak strasznie kusicie. Pomysł bombowy, ale nie wiem, czy G zgodzi się zostać z Maluchami, coś czuję, że nie :-( Zwłaszcza, że ja jeszcze trochę karmię Maksia piersią. Ale jeśli uda wam się spotkać, to proszę ustalić kolejną datę-specjalnie dla mnie :-D

hmmm ale sie zapowiada miły początek lipca:)

oj vive ale fajnie by bylo gdyby udalo ci sie rowniez przyjechac....:) przemysl to jeszcze a moze moze jakims cudem hihi:)

Ostatnia edycja:
Hej wieczornie. Niedawno wróciłyśmy z cyrku. Jak dla mnie szału nie było ale ważne że dziewczynom się podobało. Martynka głaskała węża no i obie mają zdjęcia z małym tygryskiem.
Natka już śpi, Martynka usypia a ja chyba sobie jakiś filmik obejrzę.

Kolorowych...

ach dzis odebralismy dyplom ukonczenia zlobka...ech mialam troche mokro pod oczami ..bo to juz jeden etap zamkniety w mojego dziecia zyciu...:) jutro zaczynamy integracje przedszkolną:)
czas leci Tygrysku a po dzieciach widać to najbardziej:tak: dobrze,że nie po nas:-D

Kokusiu super,że dziewczynkom podobał sie występ- również kolorowych:)

oj tam najwyzej Jaskowy basen wylozy sie na balkon haha
a tak powaznie to pomysl mi sie podoba bardzo jesli oczywiscie to nie zarty:)
już widzę Was w strojach kąpielowych w Jaskowym baseniku z winkiem w ręku:-D:-D;-)
Jesteście wszystkie zaproszone. Ile Was przyjedzie tyle będzie.:-D
ile wlezie:-D ja jeszcze nie wiem, wszystko zależy od kaski czy dostanę kieszonkowe od B na podróż, bo na stopa chyba już jestem za stara:zawstydzona/y::-p

no a od czwartku jedziemy z Bianką do mojej mamci, z tym,że ja w piątek wieczorem wracam do Wrocka na disco z koleżankami a następnego dnia spowrotem do Bianeczki zaraz po wyleczniu kacora:-D kurcze pierwszy raz nie będę musiała się martwić o to,że rano trzeba wstać, więc aż się boję co to będzie i o której wrócę:happy2: Mój B jedzie na zlot Mitschubischi do Berlina na 3 dni a ja w ramach małej rekompensaty- baluję;-)juz nie mogę się doczekać, już dawno nie miałam tyle wypadów pod rząd- normalnie szaleję z radości:-)

Ostatnia edycja:
Baby kochane, a co wy na to, żeby spotkać się po wakacjach np. w październiku, w jakiś weekend, wszystkie chyba po wakacjach będziemy?????????????

Vive najwyżej 2 dni młodzież będzie na butki :-)

reklama
Do góry