Ja mam wolną chatę 2-3 lipca :-) I dużo łóżek :-) I kieliszki do wina też mam I Tesco całodobowe po drugiej stronie ulicy ;-)
ja dopiero zajrzałam a tu taka akcja...
ja chętna jeśli jestem zaproszona??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam wolną chatę 2-3 lipca :-) I dużo łóżek :-) I kieliszki do wina też mam I Tesco całodobowe po drugiej stronie ulicy ;-)
a właśnie.. no ja też nie zapytałam czy mogęja chętna jeśli jestem zaproszona??
Mówię jak najbardziej poważnie. Michał robi wyjazdowe spotkanie integracyjne dla kliniki i mam wolną chatę. Jaska bym odwiozła do mamy. Przyjeżdzacie w sobotę rano, idziemy do kina bo mam 5min piechotką, jakby był basen czynny - na basen, zamówiłybyśmy sobie jakąś pizze na obiad i wieczorem zaszalały. U mnie może spac spokojnie - 7 osób luzem, a nawet 10 jak się poprzytulamy - to w łóżkach, ale są jeszcze podłogi :-)
nie wiem czy tak rano bym sie wyrobila chociaz tak daleko nie mam
dla mnie pomysl bomba
a wy dziewczynki co tym sadzicie??? ktora sie pisze??
mamusia , kokusia , marzycielka maja tez bardzo bliziutko
czas leci Tygrysku a po dzieciach widać to najbardziej dobrze,że nie po nasach dzis odebralismy dyplom ukonczenia zlobka...ech mialam troche mokro pod oczami ..bo to juz jeden etap zamkniety w mojego dziecia zyciu... jutro zaczynamy integracje przedszkolną
już widzę Was w strojach kąpielowych w Jaskowym baseniku z winkiem w ręku;-)oj tam najwyzej Jaskowy basen wylozy sie na balkon haha
a tak powaznie to pomysl mi sie podoba bardzo jesli oczywiscie to nie zarty
ile wlezie ja jeszcze nie wiem, wszystko zależy od kaski czy dostanę kieszonkowe od B na podróż, bo na stopa chyba już jestem za staraJesteście wszystkie zaproszone. Ile Was przyjedzie tyle będzie.