reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziękuję Wam Kochane Moje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Ja już mam domek ogarnięty. Ciasto marchewkowe się piecze. Idę myć włoski zaraz. o 16 jedziemy zawieźć Jaśka i zaczynam świętować urodzinki :-D Boszzzzzzzzzz ale już stara jestem :-D

Bliźniaczku, Agaciu -jeszcze będziemy mieć okazję żeby sie spotkać. Ja wiem, że wyskoczyłam z tym spotkaniem jak Filip z Konopii (pozdro dla Fifiego :-)) i nie każdy może tak nagle się wyrwać z domu żeby się napić z koleżankami w Wawie :-D Mam nadzieję, że kiedys sobie szczegółowo i powoli zaplanujemy jakies spotkanie i ono dojdzie do skutku :-)

Marzycielko - Ty będziesz?

reklama
100 Lat 100 Lat :)

Mieszkamy już w Piasecznie.
W poniedziałek zaczynam pracę :)

Marzycielko super wiesci:) bardzo sie ciesze i tez czekam na zdjateczka mieszkanka:)
moze jak dobrze pojdzie to my tez za jakis czas bedziemy na "swoim" :)

Myszko kochana:) wszystkiego naj naj najlepszego jeszcze raz!!!!

bukiet2.jpg

Przepraszam,ze dopiero teraz,ale tutaj jestesmy 6 godzin zacofani:p
Kochane przepraszam,ze rzadko sie odzywam,ale jakos mi czasu brakuje.... przez 3 dni mialam jeszcze malego kompana dla Mariczki do opieki... mialo byc na dluzej ,ale poki co tylko 3 dni byly....zobaczymy:) a u nas po staremu...jakos dajemy sobie rade...i mysle,ze jest coraz lepiej:)

usciski dla Was kochane:*

A no i zaluje,ze mnie tez nie bedzie na spotkanku....alebym sobuie poplotkowala z Wami przy winku:)

a ja mam rebus co na obiad wyczarowac...nie wiele tego w lodowce...:eek::-D
mam brokuła,jaja,i włoszczyznę...
makaron,ryż i kaszę gryczaną...nawet ziemniaków nie posiadam....:-D:-D:-D
co mogę z tego sklepać?????????????:eek:

100 Lat 100 Lat :)

Mieszkamy już w Piasecznie.
W poniedziałek zaczynam pracę :)

a ja mam rebus co na obiad wyczarowac...nie wiele tego w lodowce...:eek::-D
mam brokuła,jaja,i włoszczyznę...
makaron,ryż i kaszę gryczaną...nawet ziemniaków nie posiadam....:-D:-D:-D
co mogę z tego sklepać?????????????:eek:
zapiekanke: makaron z brokulami i zalac to wszytsko jajkiem i do piekarnika

Agatkas a jaki masz poziom cukru? Daj znać co z Zuzia,a i może my będziemy w Rowach albo w okolicy ,ale jeszcze nie wiem czy w pierwszym czy w drugim tyg lipca;-)
Kanuś zaglądaj częściej i głowa do góry kochana;-)
Marzycielko gratulki nowego lokum, chwal się nam tu szybciorem:-)
Myszqo jaka stara kochana?? kwitniesz w oczach;-)
Pyciolku i co wyczarowałaś na obiad z tego co miałaś?:-D

a ja już u mamci, a jutro balety- już nie mogę się doczekać:-)

reklama
Witajcie

Przede wszystkim ....

MYSZKO STO LAT !!!!!!!!

Mój mąż jutro jedzie do Zakopanego :-( a ja miałam z koleżanką jechać nad jeziorko i niestety plany się zmieniły :-(
27 czerwca jest spotkanie w przedszkolu mam z paniami przedszkolankami, a 28,29,30 czerwca zajęcia z dziećmi.

Kupiłam sobie dzisiaj śliczna torebkę ... ot tak dla poprawienia humoru :-D

na następny tydzień w środę jedziemy z moją siostrą i jej rodziną oraz znajomymi nad morze, mam nadzieję, żę się pogoda nie popsuje.

Normalnie kawę bym sobie wypiła ... ale o tej godzinie :eek:

Do góry