reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Zapominajko moja do 10,30 - tego też jeszcze nie było:szok::-D co prawda obudziłyśmy się o 7,30 ,ale po butli poleżałyśmy troszkę i tak nam się przysnęło jeszcze:-) wcale nie narzekam;-)co do pomysłu to super,albo mozna zorganizować drugie dla tych co nie dadzą rady teraz przyjechać.

Mój B wymyslił,że jedziemy na wakacje nad morze i mam cos organizować na początek lipca- super, ale jak pomyślę,że póżniej cały miesiąc będzie chodził wściekły,że mu się debet powiększył to odechciewa mi się jechać:-(W tamtym roku tak było, bo ja przecież nie pracuję i chwilami jest lepiej a chwilami gorzej, no cóż zobaczymy.. wolałabym za ta kasę kupić szczepionki,ale on o niczym nie wie i niech tak zostanie:zawstydzona/y:
Miłego dnia dziołchy;-)

Coś mi nawala, nie chce mi wklepić posta, do trzech razy sztuka.
Myszko zazdroszcze wyjazdu.
Załapałam sie na kampanię nowej wody Żywiec, któras z Was też będzie testowała?
Edee Maja tez ostatnio miała taki dzień, że chodziła goła i ciągle pytała co tam ma, a jakie śmieszne było to jak próbowała zobaczyć :D
W sobote wybieramy sie do Warszawy troszkę pozwiedzamy bo nigdy nie byłam, a w niedziele koncert Roxette. Same nowości bo na takim prawdziwym koncercie też nigdy nie byłam. MAja zostaje z dziadkami, mama nadzieje, że obejdzie się bez płaczu bo ostatnio jak z kimś zostaje to ciągle pyta o rodziców i wydzwania.
Dzisiaj mi się troszke humor polepszył bo sprawa z działką i papierami troszke zaczyna się ruszać. Cały czas czekamy na warunki zabudowy, ale przynajmniej dziaisj dowiedzielismy się, że 28 będzie rozgraniczenie naszej działki od sąsiadów więc jeden krok do przodu, bo już to czekanie denerwuje.

hej dziewuszki my juz po spacerku ,pogoda znow piekna:)az nie chce sie czlowiekowi do domu wracacL:) fifi spi ja pojezdzilam na mopie i wreszcie moge odsapnac z kawką;)
ktos chetny???:)
zanplo super ze cos sie ruszylo:)
kaniya wakacje tez ci sie naleza:) odsapniesz troche:) nabierzesz sil:)

a dzis popoludniu wybieramy sie na zajecia adaptacyjne do przedszkola:)

witajcie
ja dzisiaj w domku z dziciem bo cos kaszlal i bylo Go od mamy ściągnąć...
ale już jest o niebo lepiej:)
a teraz poszedl spać więc mam chwilkę dla siebie :)

Właśnie miałam małą awarię. Mamy w pokoju komputerowym miejsce na napoje. Taką półkę. I na tej półce leży też mleko w kartonach. I Jasiek co jakiś czas tam podchodził i coś kominował:wściekła/y: Aż mu się udało dziś otworzyć jedno mleko :wściekła/y:I pół tego mleka mi się po pokoju rozlało. Po innych butelkach. Dopiero skończyłam sprzątać. wrrrrrrrr

Tygrys ja na kawusię się wpraszam. Tylko jeszcze Jaśka położę spać bo mu dziś odbija a ja chcę miec chwilę spokoju. Muszę jeszcze poprasować przed wyjazdem. Mam tyyyyyyyyyyyle. I właśnie skończyło się prać kolejne pranie.

Zapominajko - a to spotkanie to z dzieciuchami?:-) Ja się piszę.
Oczywiście moje zaproszenie jest nadal aktualne i mam nadzieję, ze chociaż jedna zbłąkana dusza do mnie przyjedzie :-D

o czesc Pyciolku:)
Mysza ja wczoraj musialam kanape szorowac po filipowych zabawach z sokiem ;/
ps. czekam z kawa!!!!!!!!!!!!!!1
co do pazdziernika to ciezko mi sie okreslic gdyz to jeszcze duzo czasu do tego momentu ale na popczatek lipca oczywiscie nadal jestem chetna hahha

reklama
Do góry